Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har i dag haft fornøjelsen af at besøge Alisa, som jeg klart vil anbefale! Jeg er klar over, at hun er anmeldt mange gange, men den seneste jeg kunne finde på forummet var lidt ældre, hvorfor jeg tænkte det var fint at få en nyere anmeldelse op, om ikke andet for, at de af jer, der har været på besøg før, kan læse om serviceniveauet er det samme.

Kommunikationen fungerede nemt over WhatsApp. Jeg skrev lidt over frokost og fik svar næsten øjeblikkeligt med uddybelse af ydelser, pris og lokation.

Herefter begav jeg mig til Islands Brygge (hun nævner selv lokation i opslaget, så jeg håber denne beskrivelse ikke er "over stregen"), hvor jeg efter lidt ventetid blev dirigeret til en opgang og bedt om at ringe på. Da Alisa åbnede døren var hun iført et frækt sæt lingeri, hvilket passede perfekt med hendes kønne ansigt og den flotte trænede krop.
Numsen sidder præcis som den skal og brysterne er bløde og naturlige at røre ved. Hvis der er silikone i, så er det ikke til at mærke. Billederne er med andre ord retvisende.

Lejligheden er stor og flot. Badeværelset er også pænt, hvilket var relevant da jeg efter betaling blev budt på et hurtigt bad, hvilket jeg takkede ja til. Jeg er usikker på, om det var et krav, men et lynbad er vel det mindste man kan byde GP'erne, hvorfor jeg aldrig gør indsigelser hermod. Da jeg kom ud af badet blev jeg budt på vin, hvilket jeg dog afslog. Lillemanden fungerer ikke så godt med alkohol i blodet og især ikke, når jeg havde planer om en times sjov med Alisa.

Selve akten vil jeg ikke skrive så meget om. Alle de tilbudte ydelser blev udført godt og med indlevelse. Hvis I trykker mig på maven for et minus kunne jeg have ønsket mig lidt dybere fransk, men det var nu ikke fordi der i øvrigt var noget i vejen med det. Jeg havde tilkøbt SF, så måske det ville have været en kedeligere oplevelse uden dette tilkøb.

Efter første omgang fik jeg en kort pause med lidt massage, hvilket hun var dygtig til. Straks efter endt massage blev jeg tilbudt mere at drikke og efter et hurtigt glas vand gik vi i gang igen.

Præcis 1 time efter, at jeg trådte ind i lejligheden ringede uret på hendes telefon. Jeg blev dog ikke smidt ud, men fik fint tid til at samle mine ting og sige farvel.
I øvrigt skal jeg nævne som et plus, at hun på intet tidspunkt havde telefonen fremme. Jeg tænker også, at den må have været på lydløs, for jeg hørte intet til den.
Måske jeg har været uheldig tidligere, men det er hændt før, at der lige bliver læst og svaret på en hurtig SMS, hvilket bryder GFE-oplevelsen for mig. 

Alt i alt et fremragende besøg og jeg håber, at andre får samme positive oplevelse.
Hun bliver en måneds tid endnu, så der burde være grundlag for at nå et besøg!

/Farhumor

https://escortguide.dk/P/-alisa-back-to-the-town-duo-available-wit-sarah-54707.html

Redigeret af Farhumor

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu hvor der er lagt en positiv anmeldelse behøver jeg ikke gøre det. Jeg har selv for nylig haft en dejlig seance med den velskabte Alisa. Magen til dejlig stram mis skal man lede længe efter.  Det eneste minus var at hun fjernede munden efter de første par sæd sprøjt.  Jeg mener at megafransk i sin reneste form kræver at pigen fastholder et godt greb om pikken ned læberne til kuglerne er helt tømte. Det er der andre GP'er der mestrer til fuldkommenhed. 

/Butterflyman 

Redigeret af ButterflyMan
Tilføjelse

Del dette indlæg


Link til indlæg
ButterflyMan skrev, den 15.10.2020 at 10:45:

hun fjernede munden efter de første par sæd sprøjt.

Jamen hvis du stadig sprøjtede, så har du jo fået CIF gratis. What´s not to like ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
ButterflyMan skrev, den 15.10.2020 at 10:45:

Det eneste minus var at hun fjernede munden efter de første par sæd sprøjt.

Tak. Stort minus, når man har sat "næsen" op efter mega. Så hellere nøjes med aftale om SF.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Onkel Reje
Advarsel skrev, for 10 minutter siden:

Tak. Stort minus, når man har sat "næsen" op efter mega. Så hellere nøjes med aftale om SF.

Ligeledes hende her!

DEVA MILF 45 years old SEXY Big Ass and Big tits ! Nørrebro ! Party Girl !

I BLOW YOU NATURAL UNTIL THE END , I love DEEP THROAT, I LIKE TO DO A LOT OF 69, I CIM ALSO ..."

Jeg havde sikret mig, troede jeg, pr. sms at CIM, var inkluderet, og ja det var det.

Da det kom til stykket, skulle jeg komme på hendes kind???? Men rare bedstemor, du skrev til mig en time tidligere at CIM, var indkluderet.

Da jeg så begyndte at sprøjte, trak hun mig ud af munden, og lod noget af det løbe hen over tungen, og pladre migselv til.

Selve blæsset, var temmeligt godt, men når aftalen var Megafransk.........

Hun er praktisk taget ikke til at kommunikere med.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har lige været hos Alisa. Hold da op for en lækkerhed..... mmmmmmm Og så er hun super sød og fræk!!!

Den der bagdel ........... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :wub:

Så også klar anbefaling herfra .....  Hun skulle være her indtil starten af december!

KH

PN

Redigeret af PeterN

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...