Hop til indhold
TheDarkKnight

Lidt for gode snaptilbud

Recommended Posts

Det virker som om antallet af sælgere på Snapchat er steget markant efter TV2s dokumentar “Til salg på Snapchat”.

Tilsyneladende er scannere også faldet over dette voksende marked. I hvert fald er der flere angiveligt danske, norske og svenske profiler med tilbud, der umiddelbart er lidt for gode til at være sande.

Typisk loves der gratis sex ved køb af premium snap eller køb for x kroner. en angiveligt dansk profil lokker eksempelvis med en hel aften med sex og hygge, når man har købt billeder og video for i alt 1000. 
 

En anden lokker med daglig stream, når hun er i bad, adgang til dropbox med billeder og video samt ugentlige sexcam shows, hvis blot man køber hendes premium snap til 150 pr md eller 225 for 3 mdr.
 

Der er tydeligvis tale om tilbud, der ser ud til at være for gode til at være sande, men på den anden side er det også lidt fristende at tage chancen. Hvem vil ikke gerne ha’ en fræk aften med en flot ung pige eller flere gange camsex til en meget billig?

Har I erfaring med tilbud af denne type?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...