Hop til indhold

Recommended Posts

Så jeg har set en del beskeder her inde omkring Barcelona, og så tænkte jeg at jeg ville dele ud af mine erfaringer.

Jeg er kommet i Barcelona igennem mange år, men mest som turist og fodboldsfanatiker, dette ændrede sig i September 2018, hvor jeg havde min første købe sex oplevelse i denne by. 

Jeg var i byen med nogle venner, og sent på natten endte vi på det gamle dollhouse (pussycat) her var jeg sammen med en smuk blond Rumænsk pige (dem er der en del af) det var på ingen måde god sex (ingen kys og meget mekanisk) og så kostede det mere end 150 euro for 30 min, men i ved når mand er fuld og liderlig ;-) dagen efter var jeg lige så fuld og lysten, så der var jeg sammen med endnu en Rumænsk pige med sort langt hår og en sindssyg god krop, hun var lidt mere indlevende end den første.

Den 3 dag i byen var jeg afsted alene, og der tog jeg ind på Felina https://www.felinabcn.com/en
 Som er et af Barcelona’s bedre bordeller, prisen ligger på 150 euro i timen, de yder en god service og værelserne er med bad, men her er sex oftest mekanisk, og blowjob er med kondom som standard (kan tilkøbes uden for ekstra euro) desuden kysser de ikke med tungen.
Jeg var den første gang sammen med Lina fra Syd Afrika, ikke den bedste sex men heller ikke det værste, og så var hun pisselækker.

 

 Jeg kom til Barcelona igen i Januar 2019, her var der dog kun tid til en enkelt oplevelse, igen valgte jeg at tage til Felina, denne gang for at være sammen med en lille Brasiliansk lille perle Carolina, for pokker hun var dejlig og i super godt humør, vanlig bordel sex men krydret med en lille sjov pige.

 Jeg begyndte her at udforske de andre muligheder byen havde, her gik jeg ind på Sexomerdardo https://www.sexomercadobcn.com/ som er Barcelona’s svar på denne side, brug Chrome som browser og oversæt fra Spansk til Engelsk, det giver den bedste oversættelse.

Det er en god ide at have WhatsApp på sin mobil, da de fleste bruger det til at snakke med kunder.

Jeg kom tilbage til Barcelona i Marts 2019, efter grundig research (troede jeg) på SM (Sexomercardo) lavede jeg en aftale med Cris cat som var selvstændig i en dele lejlighed, jeg fik et tilbud på 3 piger på samme tid, til den fantastiske pris af 240 euro for 1 time, det viste sig at være måske den dårligste købesex oplevelse jeg har haft, der var ingen sammenhæng mellem billederne jeg fik sendt på Whatsapp, og de 3 piger der kom ind i rummet til mig ;-(  men heldigvis var jeg så godt liderlig at jeg fik knaldet dem alle 3 ;-) men i dag er det bare en oplevelse jeg ikke tænker på mere.

Jeg valgte så at gå tilbage til Felina for at være samen med Monserrat fra Columbia, sindssyg lækker pige med et dejligt smil, men stadig same/same bordel sex.

 
Nu skulle der gå en del måneder før jeg var tilbage i Barcelona igen, det var først i November 2019 at jeg kom tilbage, jeg havde dog i mellemtiden læst en sindssygt mængde anmeldelser på SM, og følte nu at jeg var godt klædt på til den tur.
Der findes 3 meget anmelderroste lejligheder i Barcelona, El Eden, Vecinitas og TeensBCN, jeg læste en del anmeldelser fra Eden, og begyndte at skrive med deres manager på WhatsApp, de er virkelig serviceminded i den lejlighed, og de har hver dag tilbud på SM med nogle af pigerne, her tilbyder de 1 time med 1 pige for 100 euro, eller 1 time med 2 piger til 180 euro.
Jeg skrev at jeg gerne ville have en duplex med Briana og Tokyo, deres manager gav mig et tilbud på 1 time til 170 euro, et par dage inden jeg kom derned stoppede Tokyo hos Eden, så jeg måtte vælge en af de andre piger, under snakken med deres manager blev vi enige om en triplex til 260 Euro med Briana, Mia og Kely.


  
  

Det var uden tvivl en af de bedste timer jeg har haft ;-)

Eden ligger tæt på Placa Espania, når man kommer, bliver man hurtigt ledt ind i et rum af dagens manager, her aftaler man de endelige detaljer omkring handlen, jeg fik et af deres store rum med stort bad.
Kort tid efter kom de 3 piger ind til mig, jeg var i chok over hvor godt de så ud, især Mia’s store øjne…. Wow wow wow
Det blev til en time hvor de alle tre skiftes til at kysse mig, og de holder ikke tilbage hos Eden, det er vådt og med masser af tunge ;-) vi tog et hurtigt bad og gik herefter hen i den store seng, her begyndt de at give mig et helt igennem fantastisk blowjob (uden kondom) at ligge der og se ned på de 3 piger der er i gang med at tilfredsstille mig er ubeskriveligt, og den næste time gik med masser af god sex og latter, vi endte med at blive enige om at jeg afsluttede i munden på dem, 30 euro ekstra per pige, men penge godt givet ud.

Jeg var nu blevet en stor tilhænger af El Eden ;-) problemet med stedet er dog deres begrænset åbningstid, som er fra omkring 11 formiddag til 8 aften.

Jeg havde desuden lavet en aftale med en massage pige, men med et ekstra tillæg til massagen får man også sex med, så jeg lavede en aftale med Marisol til 200 euro for en time med massage og sex.
  

  Hun er helt igennem fantastisk, sindssygt smuk og virkelig dejlig personlighed, jeg fik en fantastisk massage, blow uden kondom og med masser af kys, en helt igennem sensuel og afslappende oplevelse (hun er en der helt sikkert skal besøges igen)

Pågrund af Edens og de andres begrænset åbningstider, endte jeg en aften på et af de andre store bordeller i byen Perla Negra https://www.perlanegrabcn.com/en/ hvor jeg havde en god time med Ivone fra Colombia.

 Det var så nok for denne tur ;-)

Så kom vi til 2020 og her nåede jeg ned til Barcelona 14 dage før de lukkede ned, men det blev så også en af de bedre ture, jeg havde som vanligt planlagt alle besøg hjemmefra og via WhatsApp, så jeg skulle bare møde op de forskellige steder.

Jeg havde set at Tokyo som tidligere var på El Eden var blevet selvstændig, hun var mit første besøg på den tur, vi havde snakket sammen inden jeg tog afsted og samme dag som vi havde aftalen, men da jeg mødte op var der helt tavst på Whatsapp (det kan ske i Barcelona) så jeg gik i gang med at finde alternativer, Eden var fuldt booket den dag, så jeg skrev til Vecinitas angående ledige piger, de inviterede mig til at komme forbi og se udvalget selv, og de skulle blive en god beslutning, for Lille Sade fra Kenya åbnede døren en lille 155 cm veltrænet sexbombe, den blev en kort time med hende, da hendes revers cowgirl sad lige i skabet, og så var jeg færdig ;-) men som i Eden blow uden kondom og masser af kys, 1 time 120 euro.
Eneste minus er at der ikke er bad på værelserne hos Vecinitas.
Sade er i mellemtiden skiftet fra Vecinitas til El Eden

 

 Næste besøg jeg havde aftalt blev desværre også aflyst samme dag, jeg havde ikke nogen backup plan den dag, så jeg begyndte at browse SM, jeg havde i Danmark læst om Karen Steel fra Parguay, men hendes profil på SM var inden afrejse blevet inaktiv, men da jeg sad der på hotellet og browsede efter alternativer, så jeg at hendes profil igen var aktiv, så jeg skrev til hende om hun var ledig inden for et par timer, og heldigvis var det muligt at lave en aftale med hende, hun har en stor lejlighed tæt på Placa Espania

  

  Karen tager 150 euro for 1 time og hun er holder ikke tilbage med kys og blow uden.
Hun har et kæmpe værelse i lejligheden, samt en kæmpe kat der ikke helt gider samarbejde med hende ;-)
Sex med Karen er ret godt, hun er virkelig indlevende i det hele, desuden bruger hun en lille klitoris vibrator på sig selv og kunden, sindssygt frækt.

Så blev det mandag på min tur, og jeg kunne igen besøge El Eden ;-) Jeg skulle efter planen have haft en triplex med Felicidad, Naomi og Carine, men heldigvis var Naomi og Carine syge, så det blev en lesbisk duplex med Felicidad og Mia ;-)

  
     

240 euro for 1 times lesbisk duplex, og når de skriver lesbisk i Eden, så mener de det rent faktisk, da jeg tog Mia bagfra lå Felicidad omvendt under hende og slikkede hende og mine løg ;-) det er uden tvivl en af mine bedste oplevelser på et lagen, de to piger sammen er sindssygt frække.

Mandag aften havde jeg lavet en aftale med en af de mere anmelderroste piger i Barcelona, det var den sindssygt smukke og generte Noa Secret.
   

    Noa  er bare et sikkert valg, hun er virkelig smuk med en fantastisk krop, og så er hun serviceminded og indlevende, jeg tror sagtens jeg kunne besøge hende igen.

Så blev det tirsdag/hjemrejsedag, så jeg ville lige have en sidste tur på Eden, jeg må indrømme at jeg var nok for træt og tømt, men udsigten til en triplex med Briana, Carine og Naomi var for lokkende.

 

   Jeg fik forhandlet mig frem til en lesbiske triplex til 350 euro, hvilket jeg må sige skuffede ganske meget, det var en god gang kedelig sex, men jeg var træt og pigerne ikke klar, jeg var klar over at Naomi kan opleves sådan, men jeg tog chancen alligevel pga hendes lækre krop ;-)
   

Men fantastisk tur ;-)

Nu er verden lukket helt ned, og jeg venter bare på at komme til Barcelona igen ;-) jeg skal ned og gentage gode oplevelser samt prøve nye, de er allerede planlagt.
 

 

 

 

 

Redigeret af Administrator
Billeder fjernet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dkpunt skrev, den 13.10.2020 at 16:19:

Så jeg har set en del beskeder her inde omkring Barcelona, og så tænkte jeg at jeg ville dele ud af mine erfaringer.

Jeg er kommet i Barcelona igennem mange år, men mest som turist og fodboldsfanatiker, dette ændrede sig i September 2018, hvor jeg havde min første købe sex oplevelse i denne by. 

Jeg var i byen med nogle venner, og sent på natten endte vi på det gamle dollhouse (pussycat) her var jeg sammen med en smuk blond Rumænsk pige (dem er der en del af) det var på ingen måde god sex (ingen kys og meget mekanisk) og så kostede det mere end 150 euro for 30 min, men i ved når mand er fuld og liderlig ;-) dagen efter var jeg lige så fuld og lysten, så der var jeg sammen med endnu en Rumænsk pige med sort langt hår og en sindssyg god krop, hun var lidt mere indlevende end den første.

Den 3 dag i byen var jeg afsted alene, og der tog jeg ind på Felina https://www.felinabcn.com/en
 Som er et af Barcelona’s bedre bordeller, prisen ligger på 150 euro i timen, de yder en god service og værelserne er med bad, men her er sex oftest mekanisk, og blowjob er med kondom som standard (kan tilkøbes uden for ekstra euro) desuden kysser de ikke med tungen.
Jeg var den første gang sammen med Lina fra Syd Afrika, ikke den bedste sex men heller ikke det værste, og så var hun pisselækker.

 Jeg kom til Barcelona igen i Januar 2019, her var der dog kun tid til en enkelt oplevelse, igen valgte jeg at tage til Felina, denne gang for at være sammen med en lille Brasiliansk lille perle Carolina, for pokker hun var dejlig og i super godt humør, vanlig bordel sex men krydret med en lille sjov pige.

 Jeg begyndte her at udforske de andre muligheder byen havde, her gik jeg ind på Sexomerdardo https://www.sexomercadobcn.com/ som er Barcelona’s svar på denne side, brug Chrome som browser og oversæt fra Spansk til Engelsk, det giver den bedste oversættelse.

Det er en god ide at have WhatsApp på sin mobil, da de fleste bruger det til at snakke med kunder.

Jeg kom tilbage til Barcelona i Marts 2019, efter grundig research (troede jeg) på SM (Sexomercardo) lavede jeg en aftale med Cris cat som var selvstændig i en dele lejlighed, jeg fik et tilbud på 3 piger på samme tid, til den fantastiske pris af 240 euro for 1 time, det viste sig at være måske den dårligste købesex oplevelse jeg har haft, der var ingen sammenhæng mellem billederne jeg fik sendt på Whatsapp, og de 3 piger der kom ind i rummet til mig ;-(  men heldigvis var jeg så godt liderlig at jeg fik knaldet dem alle 3 ;-) men i dag er det bare en oplevelse jeg ikke tænker på mere.

Jeg valgte så at gå tilbage til Felina for at være samen med Monserrat fra Columbia, sindssyg lækker pige med et dejligt smil, men stadig same/same bordel sex.

 
Nu skulle der gå en del måneder før jeg var tilbage i Barcelona igen, det var først i November 2019 at jeg kom tilbage, jeg havde dog i mellemtiden læst en sindssygt mængde anmeldelser på SM, og følte nu at jeg var godt klædt på til den tur.
Der findes 3 meget anmelderroste lejligheder i Barcelona, El Eden, Vecinitas og TeensBCN, jeg læste en del anmeldelser fra Eden, og begyndte at skrive med deres manager på WhatsApp, de er virkelig serviceminded i den lejlighed, og de har hver dag tilbud på SM med nogle af pigerne, her tilbyder de 1 time med 1 pige for 100 euro, eller 1 time med 2 piger til 180 euro.
Jeg skrev at jeg gerne ville have en duplex med Briana og Tokyo, deres manager gav mig et tilbud på 1 time til 170 euro, et par dage inden jeg kom derned stoppede Tokyo hos Eden, så jeg måtte vælge en af de andre piger, under snakken med deres manager blev vi enige om en triplex til 260 Euro med Briana, Mia og Kely.

Det var uden tvivl en af de bedste timer jeg har haft ;-)

Eden ligger tæt på Placa Espania, når man kommer, bliver man hurtigt ledt ind i et rum af dagens manager, her aftaler man de endelige detaljer omkring handlen, jeg fik et af deres store rum med stort bad.
Kort tid efter kom de 3 piger ind til mig, jeg var i chok over hvor godt de så ud, især Mia’s store øjne…. Wow wow wow
Det blev til en time hvor de alle tre skiftes til at kysse mig, og de holder ikke tilbage hos Eden, det er vådt og med masser af tunge ;-) vi tog et hurtigt bad og gik herefter hen i den store seng, her begyndt de at give mig et helt igennem fantastisk blowjob (uden kondom) at ligge der og se ned på de 3 piger der er i gang med at tilfredsstille mig er ubeskriveligt, og den næste time gik med masser af god sex og latter, vi endte med at blive enige om at jeg afsluttede i munden på dem, 30 euro ekstra per pige, men penge godt givet ud.

Jeg var nu blevet en stor tilhænger af El Eden ;-) problemet med stedet er dog deres begrænset åbningstid, som er fra omkring 11 formiddag til 8 aften.

Jeg havde desuden lavet en aftale med en massage pige, men med et ekstra tillæg til massagen får man også sex med, så jeg lavede en aftale med Marisol til 200 euro for en time med massage og sex.

  Hun er helt igennem fantastisk, sindssygt smuk og virkelig dejlig personlighed, jeg fik en fantastisk massage, blow uden kondom og med masser af kys, en helt igennem sensuel og afslappende oplevelse (hun er en der helt sikkert skal besøges igen)

Pågrund af Edens og de andres begrænset åbningstider, endte jeg en aften på et af de andre store bordeller i byen Perla Negra https://www.perlanegrabcn.com/en/ hvor jeg havde en god time med Ivone fra Colombia.

 Det var så nok for denne tur ;-)

Så kom vi til 2020 og her nåede jeg ned til Barcelona 14 dage før de lukkede ned, men det blev så også en af de bedre ture, jeg havde som vanligt planlagt alle besøg hjemmefra og via WhatsApp, så jeg skulle bare møde op de forskellige steder.

Jeg havde set at Tokyo som tidligere var på El Eden var blevet selvstændig, hun var mit første besøg på den tur, vi havde snakket sammen inden jeg tog afsted og samme dag som vi havde aftalen, men da jeg mødte op var der helt tavst på Whatsapp (det kan ske i Barcelona) så jeg gik i gang med at finde alternativer, Eden var fuldt booket den dag, så jeg skrev til Vecinitas angående ledige piger, de inviterede mig til at komme forbi og se udvalget selv, og de skulle blive en god beslutning, for Lille Sade fra Kenya åbnede døren en lille 155 cm veltrænet sexbombe, den blev en kort time med hende, da hendes revers cowgirl sad lige i skabet, og så var jeg færdig ;-) men som i Eden blow uden kondom og masser af kys, 1 time 120 euro.
Eneste minus er at der ikke er bad på værelserne hos Vecinitas.
Sade er i mellemtiden skiftet fra Vecinitas til El Eden

 Næste besøg jeg havde aftalt blev desværre også aflyst samme dag, jeg havde ikke nogen backup plan den dag, så jeg begyndte at browse SM, jeg havde i Danmark læst om Karen Steel fra Parguay, men hendes profil på SM var inden afrejse blevet inaktiv, men da jeg sad der på hotellet og browsede efter alternativer, så jeg at hendes profil igen var aktiv, så jeg skrev til hende om hun var ledig inden for et par timer, og heldigvis var det muligt at lave en aftale med hende, hun har en stor lejlighed tæt på Placa Espania

  Karen tager 150 euro for 1 time og hun er holder ikke tilbage med kys og blow uden.
Hun har et kæmpe værelse i lejligheden, samt en kæmpe kat der ikke helt gider samarbejde med hende ;-)
Sex med Karen er ret godt, hun er virkelig indlevende i det hele, desuden bruger hun en lille klitoris vibrator på sig selv og kunden, sindssygt frækt.

Så blev det mandag på min tur, og jeg kunne igen besøge El Eden ;-) Jeg skulle efter planen have haft en triplex med Felicidad, Naomi og Carine, men heldigvis var Naomi og Carine syge, så det blev en lesbisk duplex med Felicidad og Mia ;-)

240 euro for 1 times lesbisk duplex, og når de skriver lesbisk i Eden, så mener de det rent faktisk, da jeg tog Mia bagfra lå Felicidad omvendt under hende og slikkede hende og mine løg ;-) det er uden tvivl en af mine bedste oplevelser på et lagen, de to piger sammen er sindssygt frække.

Mandag aften havde jeg lavet en aftale med en af de mere anmelderroste piger i Barcelona, det var den sindssygt smukke og generte Noa Secret.

Noa er bare et sikkert valg, hun er virkelig smuk med en fantastisk krop, og så er hun serviceminded og indlevende, jeg tror sagtens jeg kunne besøge hende igen.

Så blev det tirsdag/hjemrejsedag, så jeg ville lige have en sidste tur på Eden, jeg må indrømme at jeg var nok for træt og tømt, men udsigten til en triplex med Briana, Carine og Naomi var for lokkende.

   Jeg fik forhandlet mig frem til en lesbiske triplex til 350 euro, hvilket jeg må sige skuffede ganske meget, det var en god gang kedelig sex, men jeg var træt og pigerne ikke klar, jeg var klar over at Naomi kan opleves sådan, men jeg tog chancen alligevel pga hendes lækre krop ;-)
   

Men fantastisk tur ;-)

Nu er verden lukket helt ned, og jeg venter bare på at komme til Barcelona igen ;-) jeg skal ned og gentage gode oplevelser samt prøve nye, de er allerede planlagt.
 

For filen man bliver sgu lidt misundelig på nogle af de ture. Måske du skulle arrangere guidede ture til Barcelona for folket herinde :razz:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...