Hop til indhold
Guest BM29

Peter Bangsvej 110 - Frederiksberg

Recommended Posts

Guest BM29

https://escortguide.dk/P/tantra-massage-45-min-kun-300-kr-og-anden-massage-ogsaa-godt-49444.html

 

Bliver modtaget i den gamle forretning, der er indrettet som en hel reception, med modtagelses  skranke . Bliver bedt om at tage mine sko af, og bliver tilbudt nogle badesandaler som jeg kan tage på , og går så den halve etage op i det der sikkert har været lejligheden til den tidligere forretning . 

 

Det starter fint : Bestiller 1 times thaimassage til 500 kroner, og massagen er hård og meget grundig, der er absolut ikke noget at klage over . Efter 25-30 minutter bliver jeg bedt om at vende mig og massagen fortsætter, og der bliver spurgt om jeg vil have ekstra, hvilket jeg takker ja til , og der er sku'intet galt i at betale 300 ekstra for det , for det er prisen i København og omegn .  

Den nydelige ca 40 årige thaikvinde har en kjole på med lynlås for, og hun lyner den ned, og nærmest fører min hånd op til hendes velvoksne, men (formentlig) ægte bryster . Denne bevægelse skulle senere vise sig at koste mig 200 kr yderligere  :shock: . 

 

Hele seancen var overstået på 40 minutter, selvom jeg havde betalt og forventet en time . 

 

Kommer jeg igen ? 

Jeg synes de sidste 200 kroner var lidt bondefangeri, men jeg overlever såmænd nok tabet af de "småpenge" selvom det gav lidt ridser i oplevelsen, og lige netop de 200 kroner . Nogle nok vil kalde mig smålig , men de sidste 200 kroner  kan være årsagen til at jeg ikke kommer igen , for jeg følte mig lidt snydt lige præcis der ! 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sådan er det, når man er en pillefinger :wub:

Det koster, tror nok mange af os på EG kan skrive under på det :D

Men kan forstå at du fik en massage, håndtroll + bryst for en af de lange :P

Ok :-o så er det da betalt for 40 min. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest BM29
Gammel rotte skrev, for 22 timer siden:

var det hende på billederne?

Ja det var det, men billederne har  enten en del år på bagen, eller er photoshoppet , jeg tager imod mobilpay, og vil godt vædde 25 øre på at billederne er af ældre dato . 

Redigeret af BM29

Del dette indlæg


Link til indlæg

Man kan godt føle sig snydt når man ikke får det man forventer og har betalt for. 40 minutter for en times massage er ikke i orden, men 200 for bryst og håndtrold er ikke over normale priser. Det kan fås billigere, men også dyre. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...