Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg tog en tur forbi hende her: https://escortguide.dk/P/massage-cph-with-me-alis-55970.html

Hun holder til på Østerbro i en fin lejlighed, med et fint badeværelse.

Jeg havde aftalt en time med B2B med afslutning. Og det var præcis hvad jeg fik. Undervejs bed hun blidt i mine øreflipper flere gange, og hviskede søde og frække ting til mig, hvilket jeg ikke har prøvet før. Men det skete på en måde som blot gjorde oplevelsen endnu bedre. Et lille touch af pussy slide i afslutningen som foregik med hende siddende overskrevs med greb om lillemanden, mens hun bevæger sit underliv frem og tilbage i takt med håndbevægelserne. Jeg synes det var frækt og der var frit udsyn til hendes krop og ansigt, alt i mens de dejlige bryster var inden for rækkevidde. Da jeg endelig kom, var det så intenst, at hun efterfølgende sagde at det næsten fik hende til at komme også, da hun kunne mærke hvor meget jeg nød det.

Da jeg blev lukket ind var der lige ca. 30 sekunder hvor hun virkede lidt reserveret eller genert. Men derfra var det masser af smil, grin og snak. Alis er virkelig sød og køn og det er helt sikkert hende man ser på billederne i hendes annonce. Dejlig lille trænet krop med en rund og dejlig bagdel og skønne naturlige bryster. Hun griner og snakker meget, så det skal man være til. Men hun er også god til at skabe en dejlig stemning, med komplimenter til hendes gæst. Jeg fik at vide at jeg har passet godt på min krop og var veltrænet ;) Og flere gange klappede hun mig på bagdelen og kommenterede den i de mest positive vendinger. Er det naivt at tro på hvad hun siger? Ja da! Siger hun det til de fleste? Sikkert:P Nød jeg det alligevel? Klart!!!!

 

Alis har hermed min bedste anbefaling. Hun er sød og sjov, meget køn og super lækker. Priserne ligger nok på snittet. B2B måske lidt i den dyre ende (jeg gav 1200). Men en dejlig oplevelse og jeg har helt sikkert lyst til at besøge hende igen.

Hun rejser tirsdag i næste uge, og er først tilbage om halvanden måned, så hvis man skal nå forbi, er det ved at være oppe over.

 

Gyldenspjæt63

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for fin anmeldelse. Et par ting der er vigtige for mig. Er billederne vellignende eller har de været igennem en photoshop og er hendes bryster ægte. Personligt fortrækker jeg nemlig nogle der ikke er hjulpet på vej, uanset udseende. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Sammy!

Billederne er i den grad vellignende og så vidt jeg kan se er de taget i den lejlighed hun er i pt. Hendes ansigt er lidt svært at se på billederne, synes jeg, men jeg var meget positivt overrasket da jeg mødte hende. Hun er i min optik virkelig køn. Særligt når hun smiler.

Hendes bryster er helt au naturel, og økologiske. Og ikke store, men velsiddende.  Bløde og faste på samme tid. Jeg er lidt fortabt i hendes fysik ;) Jeg forlod hende med et indtryk af en helt naturlig dejlig pige.

Gyldenspjæt

Redigeret af Gyldenspjæt63

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gyldenspjæt63 skrev, for 11 timer siden:

Et lille touch af pussy slide i afslutningen

Blev du tilbudt fuld pakke ? Og hvis ja, til hvilken pris ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte Alis i går og måtte gå med uforrettet sag da hun sagde det var ved at være ved den tid af måneden. Så jeg tog til Emdrup og besøgte Alena fra Sydeuropa i stedet.

Grundet Alis måde at regne på tror jeg dog ikke at jeg kommer igen. Nogle Thailændere kan godt være lidt firkantet i deres måde at regne på.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sammy skrev, den 12.10.2020 at 14:54:

Nogle Thailændere kan godt være lidt firkantet i deres måde at regne på.

Kan du ikke lige uddybe hvad du mener her? :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gammel rotte skrev, for 46 minutter siden:
  Sammy skrev, den 12.10.2020 at 14:54:

Nogle Thailændere kan godt være lidt firkantet i deres måde at regne på.

 

Gammel rotte skrev, for 47 minutter siden:

Kan du ikke lige uddybe hvad du mener her? :-)

Mit bud, hun trak periode kortet, fordi hun ikke havde lyst.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Havde fornøjelsen af en gang massage her for et par dage siden - valget af Alis skyldtes i høj grad denne anmeldelse.

Nu er forventninger nogen gange en svær ting.

havde forventet en krop i ungpigeafdelingen - med faste Perky bryster - og der er vi ikke.

Hun er utroligt sød og skaber en fantastisk dejlig stemning. Jeg synes også massagen var god, så Alis kan bestemt anbefales - men ungpigekrop er det ikke...

men nydelig krop, der også passer til alderen... Stor anbefaling herfra

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gammel rotte skrev, den 15.10.2020 at 13:41:

Kan du ikke lige uddybe hvad du mener her? :-)

Den samlede pris for noget varierer alt efter om man køber det som pakkeløsning eller som "ekstra" tillæg til en startydelse. Det kan gå begge veje op og ned - alt efter humør/desperation.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...