Hop til indhold
Jørgensen

Magical hands for the wonderful massage with wet superfrench !Østerbro

Recommended Posts

Var forbi denne https://escortguide.dk/P/magical-hands-for-the-wonderful-massage-with-wet-superfrench-oesterbro--55587.html kvinde forleden, men smuttede igen, hvilket hun reagerede høfligt og venligt på.

Det er langt fra hende på billederne, så det skal ikke være dem, der får jer til at besøge hende. Der er mindst 20 år og 20 kg forskel på hende og billederne. Heldigvis kunne jeg genkende hende fra et besøg for et halvt års tid siden. Denne gang havde hun andre billeder på sin annonce; billeder som mindede lidt mere om hende, men som næppe var det. Uanset hvad, så takkede jeg ja den gang for et halvt år siden, hvilket jeg dog fortrød - derfor smuttede jeg med uforrettet sag forleden.

For et halvt år siden var massagen, hun gav, meget mekanisk og "fysioterapeut-agtig" uden nogen form for erotisk islæt. Som sådan er der jo ikke noget galt i det; det er bare ikke det, jeg søger hos en GP, men hos en fysioterapeut. Det afsluttede blæs var lige så mekanisk og blottet for enhver erotisk attitude. Bl.a. derfor udeblev resultatet helt - ikke mindst pga. hendes sidste forsøg på at tømme mig, hvilket foregik med en særlig variation af maskin-svensk, som mest mindede om et forsøg på at hive pikkemanden af mig.

Både for et halvt år siden og forleden var hun helt sikkert både sød, smilende, venlig og imødekommende, men altså bare totalt blottet for erotisk udstråling og ageren.

Jeg kommer ikke igen, hvis jeg kan undgå det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...