Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg trængte til noget nyt og inspireret af @Vildsvinet s anmeldelse besøgte jeg Carmen.  Hun er høj,  slank og virkelig en flot kvinde. Ud over det er hun meget livlig og energisk så vores seance blev ret PSE.  jeg er overrasket over at jeg holdt mere end 5 minutter under den behandling - hold da op et knald. Sveden dryppede af mig efter de 30 minutter og det var en rigtig fed oplevelse. Business er vist ret lunken og det vides ikke om hun kommer tilbage så I har de næste 3-4 dage hvis I skal nyde Carmen inden hun fordufter. 

/Butterflyman 

https://escortguide.dk/P/carmen-....-i-am-back-after-a-long-time-amager-56431.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lunken forretning? Der burde jo være mange mænd med penge på lommen pga feriepengene

Redigeret af pacer

Del dette indlæg


Link til indlæg
pacer skrev, for 7 timer siden:

Lunken forretning? Der burde jo være mange mænd med penge på lommen pga feriepengene

Jo, men når hendes roommate er en af de dejligste piger i dk, så tænker jeg ikke hun selv bliver overrandt. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Efter at have være med Chaterine og Carmen, måtte jeg simpelthen tilbage til Carmen. Chaterine er normalt mere min type, men syntes der var noget super sprødt over mødet med Carmen, måtte tjekke det mere ud.

Og hun er virkelig sød og sprudlende at mødes med, sjov, flirtende. Fantastisk lejlighed, super bad – kom velduftende tilbage til hende, og hun kunne mærke min utålmodighed med at komme til at lege med hendes bryster, så hurtigt slap hun dem ud til fri afbenyttelse – jeg elsker dem – naturlige og helt klart nok af dem, selvom de ikke er store. Kys, kæl, flirt og leg. Hun er meget opmærksom på hvad man vil og hendes knæfald og min så stive pik i hendes mund uden hætte, kom super timet. Ned på sengen, og her bad jeg om langsomme kys – og hun gav de skønneste kys og blev mere GFE agtig, og rørte kærtegnende ved mit ansigt med hænderne, som netop en kæreste ville gøre. Hun gled ned i mellem mine ben og jeg skulle kun 'fjerne' hendes hænder en gang fra min pik, og der efter var hun en champ til at sutte pik helt uden hænder – super varieret og elsker hendes slupre og suttelyde – hun gik dybt flere gange, og det var hun ikke i tvivl om jeg kunne lide – fik nok 2 lange blow sessions krydret med 'kysse pause' og det hele endte med at kun kyssede mig så inderligt, mens jeg spillede den af på mig selv, det er fedt, så kan jeg helt selv styre klimaks, og det var super skønt og sådan en gang hvor nydelsen bare blev ved i flere minutter, surfede på bølgen... Man kan nå meget på 30 min.

Håber altså at de kommer igen, og sidst de var her, kom der nemlig også mange andre high-class polske piger i sammenhæng med dem – så vi må se det som at gøde jorden inden de tager hjem :-) så det er bare at afleverer sæd!

Redigeret af Vildsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...