Hop til indhold

Recommended Posts

Nu har jeg efterhånden været medlem herinde i 5 år og læst mellem linjerne uden at skrive en tråd, og tænker det i dag måtte have ende. Normalt går jeg på lidt andre græsgange, men kigger af og til over hegnet. For et par par dage siden faldt jeg dog over Linnea og følgte simpelthen at jeg var nød til at skrive lidt om hende.

Hun er tidligere kun nævnt her ( https://www.eroguide.dk/forum/topic/124653-classy-girlfriend-experience-linneafalk/?tab=comments#comment-1178941) og med al respekt for anmelderen og vores forskelligheder er det på ingen måde den oplevelse jeg havde.

Beklager, det var en lang intro.

Skrev sammen med Linnea og fandt nemt et tidspunkt der passede, hun er ikke fuldtid men nem og fleksibel, eneste minus er at kommunikationen er per email og ikke per telefon. Stedet er nemt at finde og i et område hvor hvem som helst kunne gå ubemærket omkring. Efter alt for mange trapper mødtes jeg med Linnea i døren og må ærligt indrømme at fra først øjeblikket følte jeg at kemien var perfekt.

Jeg havde bedt Linnea om at møde mig i noget helt afslappet tøj, da jeg er mere til en flirt/date end en lige på og hårdt aftale. Hun åbnede døren i et par jeans og en top der på ingen måde skjult hvor godt skåret hun er, men samtidigt var noget hun kunne været gået ned og handle i en almindelig fredag. Hun er midt 30erne og hvis man som jeg godt kan lide at en pige er lidt mere end bare lovlig er hun en absolut stunner. Hun kunne efter min mening have sagt 28 og været sluppet afsted med det.

Vi havde kun aftalt 30 min da jeg havde et møde bagefter, men ærgrer mig fra jeg gik ind af døren over jeg ikke havde 3 timer til at drikke kaffe og stille og roligt tage tøjet af hende.

Det hele føltes 100% naturligt, præcis som en vellykket date eller en god aften med en god veninde.

Selve akten vil jeg ikke gå i for mange detaljer omkring, men nød at gå ned på hende og har i min erfaring sjældent fået et så godt og ægte respons. Den efterfølgende seance var alt for kort, men på ingen måde Linnea skyld, og jeg nød til at gøre et comeback en dag jeg er i bedre form.

Alt i alt vil jeg sige at mit besøg i dag var et af mine bedste, og de af jer der er nærmere en spontan sugardate end et klink besøg vil helt sikker nyde hende.

Ja hendes priser i den dyre ende, men hvis det betyder hun levere service til dem der har lyst til et bruge lidt ekstra her jeg ingen problemer med det.

 

Beklager det blev lidt langt, men håber i kom i mål.

 

PS.

French håber du har tid til at læse denher #fanboy

Trolls: Nej jeg er ikke en betalt anmeldelserbare fordi det er min første.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest CphGuy

Hun ser meget "sød" ud, hun er da røget på min liste 

Var det escort eller hos hende?

Redigeret af CphGuy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ikke så tit jeg skriver, men faldt over denne tråd, og blev med det samme solgt ved billederne:  https://annoncelight.dk/showad/301942

Kan forstå, at hendes priser har været genstand for stor diskussion, og efter at det lykkedes mig at få en aftale om 1/2 time her til aften, kan jeg konstatere at hun er alle pengene værd.

Hun er suverænt smuk, og godt skåret, jeg troede faktisk ikke, at det var muligt at møde så smukke GPere, og jeg følte mig umiddelbart i godt selskab med hende. 
Der blev leget med de ingredienser, der gør 1/2 time er alt for lidt, og afslutningen  med udsigten til hendes helt fantastiske bagdel, var (også) det hele værd.

Eneste savn for kys med tungen, men hun er bare så "fin", at jeg egentligt ikke have behov for at snærve hende neden under sengen.

Hun vil nok ikke giftes med mig, men mindre kan også gøre det, så jeg må ud og samle lidt tomme flaske så der kan spædes til økonomien, for næste gang skal der afsættes 1 time.

Rimeligt diskret, da hvem som helst kunne have et ærinde i opgangen.   

Pas godt på hende, det er guld med guld på, 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Klovnen66 skrev, for 2 timer siden:Pas godt på hende, det er guld med guld på, 

ja det matcher prisen også.....

30 min : 1500kr
1 time : 2500kr

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kunne være fint hvis prisen diskuteres i en anden tråd, der allerede foregår. 


https://www.eroguide.dk/forum/topic/124653-classy-girlfriend-experience-linneafalk/?tab=comments#comment-1178941

så kunne denne tråd handle om oplevelser hos den svenske skønhed. 
 

Prisen er til den lidt høje side, men jeg har til gengæld aldrig før mødt som smuk og godt skåret GPer, så ikke urimeligt. Til gengæld har jeg brugt rigeligt med penge på ligegyldige oplevelser - men smag og behag
 

Jeg har stadig et smil på læben efter i går, og drømmer mig tilbage :-)

Redigeret af Klovnen66

Del dette indlæg


Link til indlæg
trebass1500 skrev, den 9/10/2020 at 18:11:

French håber du har tid til at læse denher #fanboy

Først og fremmest, genial kommentar :lol: og fed anmeldelse. 
Hold nu op, hun ser også godt ud for en midt i 30'erne! Skal lige høre, er superfransk inkluderet i prisen, eller skal man betale yderligere for det? hvis man ikke skal, så synes jeg egenligt ikke, at 2500, virker så slemt for 1 time med sådan en skønhed, som oven i købet er skandinavisk. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest SødSur
The-Newbie skrev, for 18 minutter siden:

Først og fremmest, genial kommentar :lol: og fed anmeldelse. 
Hold nu op, hun ser også godt ud for en midt i 30'erne! Skal lige høre, er superfransk inkluderet i prisen, eller skal man betale yderligere for det? hvis man ikke skal, så synes jeg egenligt ikke, at 2500, virker så slemt for 1 time med sådan en skønhed, som oven i købet er skandinavisk. 

Inkluderet 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du kan roligt besøge hende.

Super sød og meget smuk pige. Rigtig nem og dejlig at tale med, nu synes jeg jo også hendes svenske er mega charmerende og sexet.

Hun giver et faaaantastisk blow og er rigtig god i sengen.

Det er en sød GFE, der også er klar på at give den gas.

De gange jeg har besøgt hende, har det været til to udløsninger hver gang - og den har fået gas begge gange med en god og hyggelig snak mellem lagenaktiviteterne...

så afsted med dig, ville være mit råd:)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...