Hop til indhold
Gæst

Svar

Recommended Posts

Gæst

Vedr. denne efterlysning Trine Tease

For ikke at afspore efterlysningen yderligere har jeg oprettet mit svar til Århuselsker mfl. her.

og hvor f.. blev moderator indlæg af?? :o:o

Vi har en vågen Århuselsker denne eftermiddag. :D

1 minut efter jeg skrev mit indlæg slettede jeg det, da jeg mente at noget af det jeg skrev nok skulle udybes eller måske ikke var helt rigtigt, og jeg håbede, at ingen havde set det, idet det blev slettet 1 minut efter jeg skrev.

Men det jeg skrev og som Århuselsker reagerede imod var

Det er du fejl på. De er da de bedste til at kommenterer. Herinde er vi alle så voksne at vi kan skelne mellem markedsføring og menings tilkende givelser.

Jeg skrev i en kommentar et par linjer til dette citat, hvor jeg præciserede, at vores regler for hvornår en pige må omtale sig selv står skrevet i punkt 11 i vores retningslinjer

Der står

§ 11. Som glædespige, massageklinik og escortbureau er det forbudt at anbefale sig selv under efterlysninger samt anmeldelser.

Regler / Retningslinjer

Jeg skrev videre, at jeg på ingen måder mente at TrineTease havde overtrådt disse regler.

Dog havde jeg ikke haft min fulde opmærksomhed på dette sidste indlæg hun skrev

Hvis din fætter søger kærestesex og ellers er sød og høflig er han velkommen :-)

God fornøjelse hos Mansiongirls :-)

Trine

Her kan man så diskutere om hun anbefaler sig selv eller ej. Jeg synes kommentaren er ret uskyldig, men jeg ved også hvordan enkelte herinde ser det som et af deres formål at forsøge at fange os Moderatorerne i et eller andet. Vi bliver jo tit beskyldt for alverdens ting. Derfor tænkte jeg at jeg måtte udybbe dette og slettede som sagt mit indlæg 1 minut efter jeg havde skrevet det. Jeg mener som sagt at hendes indlæg er uskyldigt og ikke nogen direkte overtrædelse af vores regler, men selvfølgelig gør hun opmærksom på at hun tilbyder kærestesex. Jeg lavede således en vurdering af, at hendes indlæg var ok, men jeg følte at jeg måtte uddybe hvorfor jeg mente at hendes indlæg var ok. Den vurdering kan man så være enige eller uenige i, det er helt ok. Heine er garanteret uenig.

Jeg napper Jasmin, hun skulle være tæske lækker. Jeg magter ikke at skulle ID dokumentere min alder hos dig, så jeg venter et par år mere. En af mine fætre kommer i stedet og giver dig alt hvad han har, håber det er nok.

I forlængelse af moderators indlæg vil jeg sige at Ahmets svar er ubehageligt. Dette især set i lyset af Ahmets tidligere indlæg. Der er en helt tydelig nedvurderende tone overfor pigerne. En tone som ikke hører hjemme i et vestligt demokrati. Her er samspillet og respekten for medmenneskene omdrejningspunkten for indgangen til en tilværelse i velfærd og glædelig samdrægtighed. En tilværelse hvor vi alle har nogenlunde lige meget, og kan glæde os over at være så heldige at leve et sted, hvor man har lov til at være glad for sin tilværelse og sit liv.

[@Århuselsker - Trods Ahmet's fremmedklingene nick og henvisning til 'fætre' er jeg ikke i tvivl om hans etnicitet og ser bare hans formuleringer som et udtryk ungdommelig 'smartass-snak'

Venligst

Spunsen/BUndstokken :geek:

Jeg giver Århuselsker helt ret i, at tonen her kan tolkes ubehagelig i det konkrete indlæg fra Ahmet, men Bundstokken kan også have en pointe, at det kan tolkes på en anden måde. Jeg tænkte også om der lå noget bag, og giver dig alt hvad han har, er det sex, penge eller noget tredje, han mener. Kunne det tænkes, at hans fætter rent faktisk gerne ville besøge TrineTease. Eller ligger der en nedeladende bemærkning bag. TrineTeases svar virker ikke til at hun umiddelbart selv finder Ahmets indlæg nedladende, og hun har ikke lavet en rapport/anmeldelse på det, og vi ved at hun da sagtens kan sige sin mening i debatter hvor hun er indblandet og heldigvis for det da. Som sagt kan der tolkes på hvordan Ahmets tidligere indlæg skulle forståes, og lige umiddelbart så mente jeg ikke, at der var grundlag for at give ham en påtale. Århuselskers øvrige tolkning af Ahmets tidligere og perspektivering over til det vestlige demokrati er efter min opfattelse noget flyvsk i min verden i hvert fald. Vi forholder os til det skrevne her på forummet.

Vi har jo højt til loftet, og det med at give påtaler gør vi kun når det er nødvendigt, hvilket andre herinde helt sikkert også kan være glade for :D For der er da godt nok røget nogle meget værre bemærkninger mod hinanden i diverse debatter end det Ahmet skrev uden at vi greb ind, medmindre hans indlæg rent faktisk skulle tolkes som en trussel.

Desværre har denne efterlysning udviklet sig til alt mulig andet end det der blev spurgt om, derfor oprettede jeg denne streng hvor øvrige indlæg om det konkrekte kan diskuteres, og så kan vi få efterlysningen til at hvile i fred eller få den tilbage til Ahmets oprindelige spor.

Forsat god dag. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg letter på hatten i respekt for moderators uddybende redegørelse :) .

I Ahmet's "giver dig alt hvad han har", så jeg intet andet end at Trine godt kunne forberede sig på dagens knald af en gut der er indenfor hendes alderspreferancer :) .

Jeg spekulerer på om moderator har en karriere indenfor det internationale diplomati.

Venligst

Spunsen/Bundstokken :mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...