Hop til indhold
peterf

Nicole Tantra in Vejle

Recommended Posts

Igår fik jeg en rigtig dejlig oplevelse hos Nicole i Vejle. Blev mødt i døren af en rigtig smuk kvinde, og hvis jeg syntes hendes billeder var pæne, så var hun endnu smukkere i virkeligheden. 
Efter et bad tog hun imod mig i en kimono, som lige var nødtørftigt lukket, men man kunne lige se hendes bryster, og så alligevel ikke helt nok. Vi stod overfor hinanden, hun duftede dejligt, lukkede øjnene og lod hendes hænder bevæge sig overalt på min krop. Bagefter stillede hun sig bag mig, og bagsiden fik samme tur. Hendes kimono gled af og jeg skulle ligge mig ned på madrassen. 
Hendes berøringer var dejlige, blide og man fik en dejlig afslappende fornemmelse i kroppen, og en lille kilden imellem benene. 
Tantra er sådan, man lukker alt ude og nyder hendes berøringer. 
Da jeg fik vendt mig om på ryggen, kunne jeg nyde endnu mere af hendes krop, som bare er så fræk at se på. Hendes olieindsmurte bryster brugte hun til at masser min mave, brystkasse og ikke mindst underliv med, så man straks fik begejstring. 
Hendes lingam massage var så lækkert, frækt og ikke mindst ophidsende, og massagen endte med en rigtig happy ending.. 
kan kun anbefale Nicole og giver hende max antal stjerner 

Del dette indlæg


Link til indlæg

jeg kommer lige fra 75 min med Nicole og det er hende på billederne bare smukkere irl. jeg hun levere varen som den skal der er ikke noget som en smuk kvinde der smyger sig rund på ens krop det er bare lækkert

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...