Hop til indhold
Prime

2 frække veninder Heidi og Kristina - - Ålborg

Recommended Posts

På vej ud af døren spørger Krisitna om jeg ikke vil skrive en anmeldelse...for det havde været en fed oplevelse. Tror nu jeg havde gjort det uopfordret for det havde de fortjent. 

Vi spoler lige tilbage....

Voksne drengerøve på herretur skulle bruge lidt forkælelse. Udgangpunktet var lidt strip og måske noget massage..men sådan skulle det ikke gå... 

Efter lidt skriveri frem og tilbage med Kristina bliver vi enige om 5K for 2 timer og resten finder vi ud af på aftenen. Så ankommer de..søde og imødekommende iført låkort, højhælede og stockings.... ..simply irresistible

Vi sad og hyggede med et spil terningerr og drinks, hvilket på Kristina’s opfordring bliver til stripterninger....Der bliver gået til den og tøjet flyver til højre og venstre..

Diverse kropsudsmykninger bliver beundret og kommenteret – mægtigt festligt. Struttende silikone babser bliver behørigt undersøgt. Til sidst har undertegnet samt en anden fyr og Kristina samt Heidi ikke mere at spille med...men kemien er i top. Det er sgu nogle friske tøser

Der bliver spurgt hvem der vil have massage og jeg melder mig frivilligt. Ind på værelse og efter 3 min er de 2 ved at spise hinanden....med mig som tilskuer. 30 sekunder efter vil jeg også være med. Det er nok det bedste blow jeg nogenside har fået. Det var godt nok frækt først at køre den langt ned i halsen på den ene og så den anden. På med kondom for nu var vi igang.  Krisitna sænkede sin stramme pricede og tatovered mis ned over min stive pik og begyndet at råbolle mig...det gik ikke så længe for så havde det været slut alt for hurtigt. Jeg ville også mærke Heidi så vi byttede rundt til doggy og hun slikkede så Krisitna. I kampens hede blev jeg fristede af Heidi frække røv...men den gik ikke så jeg blev hvor jeg var – hvilket var mega frækt. Til slut kunne jeg ikke mere så af med kondomet, langt ned i halsen igen på dem begge og afslutning med COB. Det var ren pornofilm, men de var hele vejen igennem søde og har en fantastisk humor.

De andre fyre var i sauna så jeg spurgte om der var en anden der også skulle have massage. Da han kom tilbage sammen med pigerne lavede vi en ordentlig omgang saunagus med alkohol som de tog i stiv arm. På det tidspunkt begyndet Kristina at tale om de skulle have overnattet hvis de havde vist hvad de gik ind til. Alle røg en tur i poolen efter sauna og der blev igen beundret kropsudsmykning. Heide begyndte at slikke Kristina og det var helt tydeligt at det gjorde det fordi de kunne lide det... Efter lidt mere sjov og ballade fik de 2 sidste fyre hver en omgang massage af hver af pigerne. Hvad der skete der skal jeg ikke kunne udtale mig om.

Faktum er dog at vi blev forkælet og havde en fantastisk aften, som kommer til at indtage en højtrangere plads over top herreaftner i tidens løb. Dejligere kvinder skal man i min optik lede længe efter. Mon ikke de bliver inviteret igen?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...