Hop til indhold
dfreak

Tina Sundsvej 63

Recommended Posts

Puha!! er stadig forpustet efter 30minutter med Tina på Sundsvej 63

Hun er en fræk sag på 36somre, det er helt sikkert hende på billederne, hun har store dejlige krammevenlige silikonebryster, en fræk lille røv og en lækker lille velsmagende og fisse.

Uden at gå i detaljer var det en supergod oplevelse, hun sagde efter sex at hun fik orgasme da hun blev slikket. hun har let til smil og grin og er meget snaksalig, dog sagde hun at hun helst taler tysk, det var dog okay med mig, da jeg så kunne få genopfrisket mit tyske (på vej ind hilste jeg også på veninden, der kun taler engelsk) 

Efter  endt session fik vi en lille snak om løst og fast, desværre rejser hun igen fredag, ellers var jeg nok kommet igen i weekenden 

Tina.             8/10 klart smukkeste og dejligste gf jeg har været sammen med (har dog heller ikke prøvet så mange)

sundsvej.     7/10 yderst diskret 3km nord for Herning på blind vej

ydelse          9/10 kommer helt sikkert igen næste gang hun kommer til byen, hvilket skulle være i begyndelsen af oktober.

 

https://www.escort-side.dk/SUPERPRISE-400-KRFRANSK-SEX?ad-id=5213 

håber mit link virker da det er mit først indlæg.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også haft besøgt hende i Kruså. Hun er bestemt rigtig dejlig og det eneste der holder mig fra at besøge hende igen er sproget. Jeg er ret dårlig til tysk og foretrækker at kunne føre flydende samtaler med pigerne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg taler og forstår bedre tysk end engelsk, så det var for mig perfekt, da jeg har boet 2 år i Tyskland, så måske skal jeg finde andre gp’er der taler tysk, så det kan blive genopfrisket,  hun fortalte iøvrigt at ved grænsen taler næsten alle tysk, men her i Herning er det lige omvendt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...