Hop til indhold
Kong Tice

Tia østeropærisk scam

Recommended Posts

Hej Alle

Besøgte i dag Tia som hun kalder sig i annoncen https://www.escort-side.dk/MIRA-REAL-PHOTO-CITY-CENTRUM?ad-id=16591 eller Mira som linket siger. 

Pigen: Ikke hende på billeder, men køn østeropærer med silikone patter, så pikken fik lov at bestemme. 

Udførelse: bestilte 30min til kr. 800. I realiten blev det til 1min blow med gummi, 2min missionær, 4min doggy og 1min hanjob med gummi på. Jeg bad hende dirty talke under hanjob, hvilket fik hende til at forsøge at kvæle mig med den ene hånd mens hun sagde nogle gloser på hvad jeg formoder var rumænsk. Da jeg var kommet (utroligt det kunne lade sig gøre), sagde hun thats it, forlod lokalet og tog i mod den næste kunde ved hoveddøren. Imens kom en anden kvinde ind og spurgte om jeg var okay. WTF! Jeg bad høfligt om ikke at komme i kontakt med den anden kunde, hvilket ikke skete da der var et bollerum mere ved siden af, forsikrede den anden kvinde mig.

Stedet: Gammel lejlighed på 3. Sal på en sidegade til strøget. Blev ikke tilbudt bad før eller efter(alarmklokkerne burde have ringet her for mig til at starte med, men pikken ville noget andet). Akten blev udført på en slidt madras uden noget skift af underlag.

Konklusion: Hun skal have så mange igennem på så kort tid så muligt. Var nede på gaden igen 13min efter min ankomst. Bliv væk og brug krudt og penge på en som er det værd. 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
JenniferRomantica skrev, for 5 timer siden:

Man skulle tro at pigens arbejdstider lidt var et tegn på at hun skulle have mest muligt fra hånden i den tid hun er her.. Fra klokken 07 morgen til 06 morgen næste dag hvor hendes vagt starter igen klokken 07:ph34r:.. 

Lyder som åbningstiderne på Værtshusene i Nyhavn i gamle dage - lukket mellem 6 og 7 for rengøring. Håber ikke at det passer ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...