Hop til indhold
1-2-3_testing

BETTY ‼️NEW‼️ BOMBSHELL

Recommended Posts

https://annoncelight.dk/showad/304312

Halløj

Kørte alligevel forbi, så lod mig friste af hende. Det er tæt på motorvejen. Vil tro 1 km. Stedet er ikke svært at finde. Ligger ud til en stor vej. Parkerede diskret (tror jeg da nok) på en af sidevejene.

Var lidt spændt på at se om billederne, nu virkelig kunne passe - eller jeg ville blive snydt (ville ikke være 1. gang :-(  ) ... Det ER hende på billederne. Ja - de er redigerede, men det er faktisk synd. Hun ser meget bedre ud IRL. Vil sige decideret lækker. Meget smilende og venlig at møde. Iført undertøj, hofteholder, flot diskret makeup og med hendes lange hår slået ud.  Hurtigt ind på værelset. Hun taler ok engelsk og vist nok også en smule tysk. Så det blev på engelsk :-) . Valgte en halv time med hendes "fulde menu". Dvs. med stort set alt der hører en gfe til. Hun ved hvad hun laver. Det tog hende ikke mange sekunder at flirte sig til en intim stemning. Bryder mig ikke om at beskrive selve akten. Men gfe DET var det. Jeg glemte helt at jeg lige havde lagt en stak sedler. For hold da kæft hvor var det intimt og mærværende.  Virkede ikke som om hun havde specielt travlt med at blive færdig. Så det lykkedes mig da at holde hele 20 min. cirka. Vil kalde det en præstation i sig selv. Efter lå vi lidt og snakkede. Hun tilbød bad.

Det er sgu svært helt at beskrive oplevelsen her et par timer efter. Hun har godt nok sat et spor. Ekstremt lækker og meget nærværende. Whats not to like :-) 

 

Stedet: 8/10. Pænt og rent. Men der var andre værelser (bemærkede nu ikke noget fra dem)

Pigen 10/10. Super krop. Vildt flirtende og meget nærværende under akten.

Sex 10/10. Hvis du er til rå porno sex tror jeg ikke det er her du skal hen. Men er du til ge er hun perfekt.

Hun fortalte at hun bliver et par uger endnu. Uha ... Bliver farligt at køre forbi på motorvejen igen næste fredag

pas godt på hende. Det fortjener hun!

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...