Hop til indhold
stantheman

Sara - I wait you at Amager - Let her wait

Recommended Posts

I mandags var en temmelig frustrerende dag, der mundede ud i en ikke særlig interessant oplevelse på Amager.


Der var ellers lagt i kakkelovnen til en dejlig eftermiddag. Jeg havde booket nogle timer hos min ”faste” veninde her i Danmark, men i løbet af weekenden skrev hun at hun måtte aflyse. Russere i lysthuset… Nu havde jeg jo ligesom indstillet mig på lidt ballade, så jeg fandt en række piger frem, som var på todo-listen. Søndag fik jeg landet en aftale med Aisha (https://nympho.dk/n2196/1218/aisha-your-sweet-gfe-in-valby/) ved middagstid, men mandag morgen skrev hun en sød SMS, hvor hun aflyste, eller rettere ville skyde til slutningen af eftermiddagen, hvilket ikke duede for mig. Så var gode råd dyre og jeg knoklende på med at få en plan C på plads. Desværre var der ikke svar fra de tre-fire piger jeg skrev til (og der er aldrig kommet svar siden), men jeg fik landet en aftale med Sara (https://nympho.dk/n2126/1150/sara-i-wait-you-at-amager/) på Amager, som denne lille anmeldelse handler om.


Hun ser jo dejlig ud på billederne, som er ægte og af hende. Ydelserne passede mig fint og prisen var overraskende lav, selvom det ikke er en supervigtigt parameter for mig. Det gik også fint med at skrive sammen på engelsk, så det lovede godt. Jeg fik adressen og bevægende mig mod Amager og langt ud ad Amagerbrogade, hvor jeg fik de sidste anvisninger. Herfra gik det ned ad bakke.
I døren blev jeg mødt af Sara, som var udstyret med en tandbøjle som må være konstrueret af en grovsmed hjemme i Polen. Aldrig har jeg set noget lignende, men jeg antog at det var en bøjle man kunne tage ud. Det var dog ikke tilfældet. Det var nok her jeg skulle have listet af, men jeg tænkte at det går jo nok. Penge (et egern for 45 min.) skifter hænder og jeg tager bad. Lejligheden, der ligger diskret, er utrolig skod. Badeværelset var da pænt og stort og ”arbejdsværelset” virkede, men jeg havde bare oplevelsen af, at det var en bolig der er klar til at rive ned. 


Vi starter ud med at afsøge hinandens kroppe. I den forbindelse – og nu hvor hun er kommet ud af tøjet – kan jeg se, at de forskellige kosmetiske indgreb der er lavet, ikke er faldet helt heldig ud. Sammenholdt med togskinnerne og det ikke særlig interessante blow (uden) gør det noget vanskeligt at komme i stødet. Vi ender i en 69 med hende øverst. Så kan jeg i det mindste nyde synet af hendes fisse, som er ren og ser fin ud. Men ligesom hun ikke kan slikke mig særlig stiv har jeg heller ikke held til at begejstre hende med min tunge og mund. Det plejer jeg ellers nok at kunne. Vi knepper lidt i forskellige stillinger trods alt, men det duer ikke rigtig. Tragedien slutter med svensk, en ussel klat og en ”orgasme” der mere har karakter af et komma end et punktum. Meget langt fra et udråbstegn.


Pigen er egentlig sød og smilende, men det til trods vil jeg ikke vende tilbage. I hvert fald ikke før smeden har fjernet kølergitteret og hun er noget mere engageret i sex'en.

https://nympho.dk/n2126/1150/sara-i-wait-you-at-amager/

https://escortguide.dk/P/sara-i-wait-you-at-amager--38775.html

Redigeret af stantheman

Del dette indlæg


Link til indlæg
stantheman skrev, for 5 timer siden:

Pigen er egentlig sød og smilende, men det til trods vil jeg ikke vende tilbage. I hvert fald ikke før smeden har fjernet kølergitteret

:lol:

Det er sku god humor. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kubrick skrev, for 4 timer siden:

Det er vist længe siden at et egern har været repræsenteret på 1000kr sedler:D

Og meget land tid siden at der har være en plovmand på en 500kr seddel  ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
stantheman skrev, for 11 timer siden:

Sara - I wait you at Amager - Let her wait

 

Tak for en super sjov anmeldelse af en knapt så sjov oplevelse.

Jeg venter med at besøge hende til der kommer en uge med to søndage :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jern Henrik skrev, for 1 time siden:

Tak for en super sjov anmeldelse af en knapt så sjov oplevelse.

Jeg venter med at besøge hende til der kommer en uge med to søndage :)

Du kan starte med at høre Morrisey's "Every Day is like Sunday". Og kom så afsted! 

Del dette indlæg


Link til indlæg
autobahn skrev, for 23 timer siden:

Du kan starte med at høre Morrisey's "Every Day is like Sunday". Og kom så afsted! 

Morrisey?  Det er godt nok mange år siden. Måske sku´ man :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...