Hop til indhold
Lauersen

Min Thai massage debut på Ankhor Wellness i Valby. Dejlig oplevelse.

Recommended Posts

Er lige kommet hjem fra et besøg hos: https://escortguide.dk/P/good-massage--24050.html Jeg fik en times oliemassage hos Lily + en omgang håndjob/skridtmassage. 800 ialt.

Jeg har aldrig før prøvet Thai (eller Cambodiansk som det vist er her), og det var en super positiv overraskelse. Jeg har fulgt lidt med i hvad der er blevet skrevet om stedet, som har været både godt og skidt, men da det ligger så perfekt i forhold til min aktionsradius valgte jeg at tage chancen alligevel.

Lily er et lillebitte nips, og virkelig sød og imødekommende. Da jeg var blevet lukket ind blev jeg budt pænt velkommen og fik anvist sted til mine sko i det ok pæne og lyse lokale. Hun kom med et glas vand til mig og et menukort hvor alle de forskellige former for massage stort set kostede 500 for en time (der stod intet om seksuelle ydelser). Jeg forklarede at jeg gerne ville have kigget på min ømme skulder, og hun foreslog oliemassagen (jeg fandt aldrig ud af hvad Khmer eller Khmer classic går ud på). De har dankortsterminal, hvilket var ret praktisk synes jeg. Hun ville hellere have haft kontanter, men der blev ikke klaget over at jeg ikke havde det.

Massagen var med dæmpet lys og stemningsfuld musik. Hun startede med at vaske mine fødder og ben med varme klude, og hoppede så op på ryggen af mig og gik i gang med mine muskler med hænder, albuer og knæ. Det var ret så behageligt at mærke den lille spirrevip kravle rundt på mig, og hun kunne virkeligt gå dybt til værks der hvor mine muskler havde knudet sig sammen. Vi delte lidt "nyde-lyde", men udover at hun havde fat i mine baller var der ikke seksuelle elementer til at starte med. Jeg sørgede for at ligge stille og bare tage imod. Hun var overalt, ryg, skuldre, nakke, hovedbund,  lår, skinneben, arme, håndflader og fingre. Hver en del af mig kom under kærlig (og lidt hård) behandling.

Da der var ca. 15 min. tilbage fik hun mig vendt om, og masserede forsiden af mine lår og mine mavemuskler. Hun begyndte at "edge" lidt imod mit skridt, og hviskede at hvis jeg ville have happy ending var det 300 ekstra. Jeg var vild med at hun sådan forførte mig til det, og sagde ja. Vi fik mine underbukser af, og hun gav pik boller og lyske en dejlig omgang, og placerede selv min hånd hvor jeg måtte holde om hende. Hun fik placeret sine bryster i mit ansigt (bløde, velformede, sikkert med lidt fyld i), og fortalte at hvis kjolen skulle af og vi skulle andre ting ville det koste 500 ekstra til at begynde med. Jeg takkede nej til mere, og hendes massage af mit skridt og senere målrettede håndjob blev ikke dårligere af den grund. Ligesom når jeg køber sex kunne jeg ikke komme, men jeg nød virkelig at blive berørt på den måde. Fik sagt stop da jeg ikke kunne holde til mere. Da jeg havde sundet mig lidt kom hun med dankortsterminalen igen for at få de 300, og det var faktisk fint nok. Der var ikke noget med at hun ville have mere end aftalt.

Lily var sød, høflig, imødekommende og også lidt drillende under hele forløbet. Hvis det er hendes professionelle facade er det da en ret køn en af slagsen. Jeg gik derfra i godt humør med hovedet højt og lidt ekstra fjeder i anklerne. Min skulder har det også bedre. Jeg er faktisk glad for at jeg valgte at prøve det af, og kommer nok igen en dag hvis det bliver det jeg får lyst til.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...