Hop til indhold

Recommended Posts

Fik lyst til en gang anal sex og hvem bedre end Jessy til den leg. Jessy nyder at modtage anal sex lige så meget som vi mænd nyder at give det. Det var mit 3 besøg hos hende og hun har ikke skuffet endnu. Hun kysser godt, giver et fantastisk blow og er virkelig oprigtig liderlig. Denne gang blev det til deep throat med gagging, dp med dildo i røven, anal bagfra og til sidst med anal forfra mens jeg stimulerer hendes klit med fingrene og vi kommer samtidig. Alt sammen for 1800 kr i en dejlig time. De er flyttet til et ok hus i Brøndby. Meget diskret og rent. Det eneste der ikke rigtig spiller med Jessy, er øjenkontakt. Hun holder dem stort set lukket hele tiden, men hun er alligevel med, så det er ikke fordi hun er fraværende. 

Billederne af Jessy er pyntet lidt meget, så forvent ikke en stram model. Men slet ikke fed eller overvægtig heller. Tilgengæld har hun store ægte bryster, hvis man er til det. 

https://escortguide.dk/P/anal-queen-sexy-jessy-is-back-your-domina-or-perfect-gfe--55080.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak. Lyder frækt, det kunne godt være... når du siger pyntet, hvad mener du så? Er hun spinkel eller “tæt” og hvad tror du hendes rigtige alder er?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bobwhite skrev, for 27 minutter siden:

Tak. Lyder frækt, det kunne godt være... når du siger pyntet, hvad mener du så? Er hun spinkel eller “tæt” og hvad tror du hendes rigtige alder er?

Jeg mener at hendes billeder er model billeder og hende du møder mere er naboens datter. Hun er ikke fed eller tyk, hendes krop er bare ikke så stram som man kunne tro, ved at kigge på billederne. Selve krops typen passer. Hun sagde hun er 27 år. Og det passer sku meget godt. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...