Hop til indhold
obsessivlick

Foxy21 en rigtigt kedelig oplevelse

Recommended Posts

Jeg havde i aften besøg af Foxy21(link nederst i tråden), der i sit opslag reklamerer med, at hun vil opfylde alle dine fantasier og tilbyder ydelser, som hun overhovedet ikke lever op til. Da jeg tog kontakt, lovede hun både det ene og andet, men da akten skulle igang, var der nærmest ikke grænser for, hvad hun ikke tilbød af ydelser. 
Da hun ankom, spurgte jeg hende om hun havde lyst til at gå, men hun sagde, at hun tværtimod synes, jeg var en pæn mand.
Hele seancen endte med at vi måtte afbryde, og at jeg spurgte om, hun selv kunne finde vejen ud, hvor efter hun forlod min lejlighed med et forholdsvist højt beløb. Jeg har aldrig oplevet så dårlig service, og kan bestemt ikke anbefale, at tage kontakt til hende.
 

 

https://annoncelight.dk/showad/301279

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Føler mig dig. Har prøvet det samme med andre. Har bestemt aldrig mere de unge tøser. De ved ikke en skid. Men tror de kan det hele . Men med den alder. Så gør det aldrig mere med en tøs 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja der sgu mange narrefisser på markedet.

Derfor skal de svarer på en del spørgsmål hos mig inden vi laver en aftale. Det er da sikkert pisse irriterende - men det er også pisse irriterende at stå med en kold narrefisse i huset.

Jeg betaler gerne for kvalitet og jeg respektere gerne pigernes grænser fx ingen finger i fissen. Ok det syntes jeg bare høre med til en god gang fisseslik og jeg har da oplevet den ene og anden både komme og squirter med min magiske finger. Så må jeg bare videre til den næste - det er jo ikke for at fornærme nogen jeg spørger. Det er alene for at undgå vi begge blive skuffet - i særdeleshed mig. Escorten får jo sine penge, så hun er jo nok ligeglad.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...