Hop til indhold
-KbhStang-

A taste of paradise with - Best Experience Ariana

Recommended Posts

Jeg har i dag besøgt Best Experience Ariana !!! https://escortguide.dk/P/best-experience-ariana--54764.html

Jeg skriver ikke mange anmeldelser, er nok mere en medkigger på forum her. Men der er nogle piger der skiller sig ud og fortjener at blive nævnt. En anden pige af den slags er Emma  - Nature men hun er anmeldt og talt om i andre tråde.

Ariana er meget nemt at komme i kontakt med og det tager ikke langt tid at lave en aftale hvis hun er ledig. Stedet hvor hun arbejder pt. er det meste diskrete sted jeg besøgt i midtbyen af KbH.

Ariana er super dejlig og i starten af 20 erne. En super krop, hvis man er til små, velformede "teen piger" hun er ikke teen, men liger en teen på den gode måde. Sex med hende er er fantastisk, fransk uden og ellers selvfølgelig resten med gummi. Hendes mis er superflot og glat, babserne meget velformede og god størelse og numsen er et  kapitel for sig selv.

Hun er fantastisk og jeg kommer tilbage. pas på hende, som vi passer på alle de andre søder piger vi får lov til at besøge  

 

 

 

 

Redigeret af -KbhStang-
Stavefejl

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...