Hop til indhold
cassanova

PornPics kontra GP’ ere.

Recommended Posts

Udbuddet af højkvalitets pornofilm og billedserier af fantastisk flotte kvinder som klæder sig af har aldrig været større , og er ovenikøbet helt gratis at gå ind på. Der er sites for enhver smag lige fra SM til bedstemorsex. Der er rig mulighed for at tilfredsstille sig selv hjemme i stuen uden at skulle ud et lummert sted og betale flere hundrede kroner for det. Hvis liderligheden pludselig overmander mig derhjemme besøger jeg flere forskellige sites, men nogle er bedre end andre. De der sites hvor der er billedserier/slideshows af kvinder som langsomt klæder sig af og man til sidst ser dem bagfra på alle fire er min favorit , er vildt ophidsende. Men nogle gange Bliver det lidt for meget og så er det behovet for rigtig kvindekrop i kød og blod opstår. Men et besøg ved en GP er alt for ofte en skuffelse. Det jeg oplever ved GP ‘ en lever ikke op til det jeg forventer, de ser alt for ofte ikke ud som på billederne eller også er de dårlige til “ håndværket” Jeg er ikke den bedste til at udtrykke mine ønsker ved en GP. Jeg er begyndt at insistere på at en købt time er 60 minutter sammen med hende. Det første kvarter skal hun beholde tøjet på og langsomt klæde sig af og posere i forskellige stillinger og til sidst ned på alle fire og røven godt i vejret, Godt ophidset klæder jeg mig nu af og så kan vi gå igang!

Del dette indlæg


Link til indlæg
cassanova skrev, for 11 minutter siden:

Jeg er ikke den bedste til at udtrykke mine ønsker ved en GP. Jeg er begyndt at insistere på at en købt time er 60 minutter sammen med hende. Det første kvarter skal hun beholde tøjet på og langsomt klæde sig af og posere i forskellige stillinger og til sidst ned på alle fire og røven godt i vejret, Godt ophidset klæder jeg mig nu af og så kan vi gå igang!

Først og fremmest, hvis du ikke kan udtrykke dine ønsker, så er det også svært for GPen at gøre dig 100% tilfreds.
Når dét er sagt, så er det måske en idé at give hende frie tøjler fremfor at have det så skemalagt ift., hvad hun skal gøre hvornår. For mig at se, kan det godt gå hen og blive lidt "stift" og akavet. Måske kunne det blive en bedre oplevelse, for jer begge, at I bare kaster jer ud i det hele, uden nogle specifikke regler, der skal overholdes ift. et tidsskema.

Jeg er dog enig i, at tiden ikke begynder, når jeg træder ind af hoveddøren.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...