Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har besøgt Jenny, som i virkeligheden holder til i Gentofte og ikke i Lyngby.

Hendes billeder er vellignende, hun er pæn og har en virkelig lækker krop, med trænet flad og muskuløs mave, kunstige bryster og en glat mis.

Hun ER faktisk en sød og behagelig pige der taler ok engelsk.

Jeg havde på forhånd spurgt til B2B hvor jeg masserede hende og pussy slide, hvilket hun bekræftede var muligt.

Ved ankomst betalte jeg ‘basic’ pakken til 800 for 30 min, for at få det jeg havde bedt om. De services er beskrevet som (bj 69 lipkiss massage sex comeonbody) på EG. Så langt, så godt.

Det viste sig så at kys kostede ekstra, men ok, ingen katastrofe at undvære ‘lipkiss’. B2B udeblev og det viste sig at hun ikke vidste hvad pussy slide var, eller ihvertfald ikke ønskede det alligevel.

Indlevelsen var beskeden, så det var mest hendes søde væsen der gjorde at der overhovedet var lidt liv i de nedre regioner. Så vi endte med at lege med hinanden med gensidige handjobs, hvor hun var meget påpasselig med at fingrene blev helt uden på missen. Ladningen fik hun ud over maven.

Alt i alt var det for mig en halvtam oplevelse som ikke bliver gentaget.

https://escortguide.dk/P/sweet-jenny-is-back-to-lyngby-100-real-only-few-days-55885.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en god anmeldelse. Lidt trist at høre standarden er faldet hos Jenny.

Har selv besøgt hende for et års tid siden og her var oplevelsen faktisk god med masser af indlevelse og erotik. Men alle kan jo have en dårlig dag og nogle gange er kemien der bare ikke. 

Hvad angår pussy slide, er det mest noget man får tilbudt på thai-klinikkerne som en fast del af b2b. De østeuropæiske piger tilbyder det sjældent pga. smitterisikoen eller også aner de simpelthen ikke hvad det er.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
slapman skrev, for 3 timer siden:

Hun har stakkevis af dårlige anmeldelser igennem flere år.

 

Observer1980 skrev, for 57 minutter siden:

Har selv besøgt hende for et års tid siden og her var oplevelsen faktisk god med masser af indlevelse og erotik. Men alle kan jo have en dårlig dag og nogle gange er kemien der bare ikke. 

Ja, og jeg tror faktisk at det med kemien er meget vigtig hos Jenny. Alle er enige om at hun er sød og smuk. Uenigheden starter lidt der hvor den virkelige service starter..... Jeg har fået en virkelig virkelig god GFE hos hende, med dybe kys og virkelig god sex. Og så kan jeg jo undre mig over de dårlige og de lunkne anmeldelser, men det er jo et faktum at de er der, og ligeledes et faktum at der er så mange af dem, at det ikke kan være tilfældigheder. Så kemien er nok vigtig - og måske også svær?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nogen der ved, om Jenny har planer om at komme til DK igen i den nærmeste fremtid?

Og så lige et mini-review af hende: Hun var min første GP. Jeg ankom med kolde hænder og det var virkelig noget, som hun ikke brød sig om. Lidt underlig start, da hun egentlig virkede ret sød, men reagerede lige lovligt snerpet i stedet for at ta' det oppe fra og ned og sende mig ud og putte dem under den varme hane f.eks (hvilket jeg så gjorde på eget initiativ). Hun var lidt distanceret og havde ikke den vilde erotiske energi - men samtidig var hun vældigt sød og serviceminded og så stod hendes krop virkeligt skarpt - 10/10 på den front. Den videre fremgang blev drøftet - jeg er nok mere til, at det udspiller sig mere naturligt - men jeg bad hende om at sætte sig ned på sengekanten og ta' min pik i munden - og det gjorde hun så og det var en total fræk følelse at stå der med en boner i munden på en tøs med model-look, som jeg lige havde sagt hej til for 2 min siden. Jeg kom ret hurtigt og vi lagde os ned og sludrede lidt. Hun tog selv initiativet til omgang nr.2. Jeg ville gerne have mere blow, da det var det eneste, der kunne få mig op at køre igen. Nu tog det mig noget tid at komme til klimaks og da jeg nærmede mig, begyndte jeg at give hende ret højlydte komplimenter og da jeg kom brølede jeg ret højt op - det havde hun ikke noget problem med og begyndte at grine over det - har ellers prøvet at blive tysset på i lign. situation hos et par GP'ere, hvilket jo også er helt fair, da der jo er naboer at tage højde - men altså meget rart at Jenny ikke havde noget imod det. Ja så det blev kun til 2 gange blow og ikke den store erotiske oplevelse som sådan. Men der er nu alligevel noget, der giver mig lyst til at se hende igen - måske er det noget med ens første GP - jeg ved det ik - jeg er nok også bare nysgerrig på, hvordan endnu et møde ville forløbe, nu da jeg har været hos et par GP'ere mere og derfor ville være mere sikker ift. hele set-uppet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også besøgt jenny over et par omgange. Første besøg var for ca 3 år siden. Tiptop med kirsebær på toppen. Sidste besøg var en bundskraber. Det var lang tid før COVID-19, men jeg oplevede et helt vildt hysteri med sprit. Og desuden en langt mere fraværende og distancerende Jenny end mit første besøg. Har ikke besøgt hende siden. Men smuk, det er hun.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...