Hop til indhold
Tutankhamon

Pam ❤️ - Natural breast E Aarhus

Recommended Posts

Links til pigen:

https://www.annoncelight.dk/showad/301262

https://www.escort-side.dk/Cherry-Taste-me?ad-id=15359

Pga. Corona virusen har jeg ikke besøgt GPere i over 1/2 år så jeg var ved at være pænt trængende da jeg endeligt vurderede at tiden var moden til et nyt besøg.

Lille blondine er i byen men jeg kan godt lide at besøge en ny pige så valget faldt på Pam da jeg også har en forkærlighed for anal, hvilket hun tilbyder.

Kontakten over SMS gik fint og en aftale kom på plads til i eftermiddags..

Jeg ankom til adressen og blev lukket ind af pigen og kig op til den angivne etage hvor hun ventede på mig.

Pam er en køn og slank pige og jeg synes faktisk at hun er kønnere i virkeligheden end på billederne som er af hende.

Jeg afregnede (1 time med anal og megafransk) og hoppede i et hurtigt bad. Da jeg kom tilbage til værelset ventede Pam på mig og vi lagde os hurtigt på sengen hvorefter løjerne gik igang.

Først nussede vi lidt hvorefter jeg fik lov til at nyde hendes dejlige bryster i nogen tid. Hun var ikke berøringsangst men omvendt så er jeg heller ikke typen der prøver at dreje bryster eller brystvorter 360 grader.

Derefter gik hun igang med et langt og dejligt blowjob (uden) og jeg skulle virkelig koncentrere mig for ikke at fyre kanonen af der. Jeg har normalt kun 1 skud i bøssen på 1 time og det ville jo være træls hvis den gik allerede efter 15 minutter.

Derefter mente hun at vi skulle i gang med det anale. Hun var dog så stram at det tog noget tid at trænge ind så vi endte med en almindelig omgang doggy mens hendes anus blev varmet op med en finger. Efter ca. 5 minutter var hun dog klar og jeg trængte langsomt op i hende. Hun var fortsat dejlig stram.

Når først den var inde virkede hun ikke til at være besværet af det så de næste 10-15 minutter gik med anal i forskellige stillinger. Hun var meget fræk at se på i doggy stillingen mens jeg bevægede mig ind og ud af hendes stramme hul.

Derefter vendte vi tilbage til en omgang superfransk som endte ned at jeg kom i hendes mund.

Til slut lå vi og havde lidt afsluttende pillowtalk inden jeg tog et bad og takkede af. Hendes engelske er OK uden at være 100% flydende ,kan også være at hun var lidt genert ved at tale engelsk - nogle mennesker bliver jo lidt usikre på sig selv når de taler et fremmedsprog) men det var nok til at vi sagtens kunne tale lidt og forholdene i Polen vs. Danmark.

Så hvis I er til slanke, kønne piger piger bør I bestemt overveje at aflægge hende et besøg. Det tror jeg ikke at I vil fortryde.

/Tutankhamon 

P.S. Hvis hun er hurtig til at linke til denne anmeldelse så er det fordi jeg spurgte om hun var OK med at jeg skrev om min oplevelse og lovede desuden at sende et link når det var gjort. Blot for at mane alle konspirationsteorier i jorden.

Redigeret af Tutankhamon

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...