Hop til indhold
Oldtimer

Josefine - Eventyrpigerne

Recommended Posts

Jeg var på vej gennem det danske landskab på vej mod hovedstaden, da jeg pludselig fik lyst til meget tæt kontakt med en dejlig kvinde. Ruten førte forbi Fjenneslev, så jeg tjekkede vagtplanen og så to appetitlige kvindeportrætter. Jeg var ikke længe om at lade det laveste hoved overtage retningen på bilen.

Ankommen blev jeg mødt af en døråbner, der straks jog mig ud i badeværelset for at vaske hænder, hvorpå jeg blev vist ind i værelset til venstre. Ikke mit favoritværelse, men jeg var jo ikke kommet for at studere indretningen.

Første pige, jeg blev præsenteret for, var en meget smuk lille sag i lækkert lingerie og meget høje stiletter. Josefine præsenterede hun sig som og jeg fik sagt noget ala "grumf" (det var mit navn gryntet af benovelse)http://eventyrpigerne.dk/girls/josefine5/index.php

Anden pige var en lille mørkere sag, også nydelig og også i lækkert lingerie. Nathalie, sagde hun og vips var hun væk. http://eventyrpigerne.dk/girls/nathalie/index.php

Som titlen svagt antyder, valgte jeg Josephine. Vi fik afregnet og jeg ville egentlig gerne have været i bad, men i min befippelse over at stå med en så smuk lingeriebeklædt ung kvinde gled det ud af min bevidsthed. Vi afregnede og jeg begyndte at tage tøjet af. Før jeg havde lagt bukserne, var hun tilbage. Ikke noget med at vente laang tid med bar røv og dolk.

Vi fik lagt os og hun lod sine meget røde negle kradse/kilde rundt omkring, hvilket faktisk var ret ophidsende. Så blev der dømt fransk til hende (ingen fingre op, blev jeg formanet om) og hun instruerede i, hvordan hun kunne lide det (vældig sympatisk træk). Men før vi kom til den franske afdeling til mig, blev der dømt dansk. Det er jo vidunderligt at kneppe en ultra smuk kvinde, så det nød jeg. Josefine nød det også (i hvert fald hvis man skal tro den lydkulisse hun præsterede), der blev stønnet lidt vel meget, nuvel lidt ridning skulle også til og så kom det fornøjelsesdræbende bank på døren, så vi prøvede at afslutte i en doggy, men minitimeren ville ikke være med mere.

Opsummeringen:

På plus siden:

Josefine er meget smuk og har i min optik de dejligste små bryster.

Hun er villig til at udforske din krop

Hun er modtagelig for tungeekvilibristeri

Hun er fantastisk dejlig at se på, mens man knepper hende.

På minus siden:

Lettere overdrevent pornostøn

Intet fransk til mig (Jeg spurgte nu heller ikke og hun havde sikkert gjort det, hvis jeg havde, så kun halvt minus)

Så Josefine får min anbefaling og jeg vil gerne besøge hende igen, for ultrasmuk, det synes jeg hun er.

Venligst OT (der idag blev forvandlet til en tyk mand med en halvstiv pik)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var også lige ved at hoppe på, da jeg så hun var på i går, men tiden var desværre ikke til det.

Hun er ikke umiddelbart at spotte på vagtplanerne fremadrettet nogen af de gængse steder. Nogen der ved, hvornår man får chancen igen?

Del dette indlæg


Link til indlæg
gabriel skrev, den 3.9.2020 at 11:29:

Jeg var også lige ved at hoppe på, da jeg så hun var på i går, men tiden var desværre ikke til det.

Hun er ikke umiddelbart at spotte på vagtplanerne fremadrettet nogen af de gængse steder. Nogen der ved, hvornår man får chancen igen?

Hej sødeste du, jeg har en vagt igen imorgen Sorø , og i overmorgen i København. Knus <3 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...