Hop til indhold

Recommended Posts

Hej alle,

Har ikke været i gang længe, men i dag vågnede jeg op i Danmark og lysten kom over mig. Frekventerede eroguide (Tak for at det eksisterer) og jeg så Amanda værende godt anbefalet. Så tillige i hendes annonce at man kunne få en duo med Kelly. Lysten blev for stor og jeg kontaktede Amanda for at få en morgentid. Det kunne godt lade dig gøre..... afsted med mig med store forventninger. Kommer til adressen og venter lidt udenfor. Diskret sted så intet problem. Jeg fik senere at vide at de tvivlede på om jeg ville komme. Det sker åbenbart relativt ofte. Anyways, de var ikke helt parate så jeg ventede ca 10 minutter på værelset. De var meget undskyldende men på samme tid fnisende og grinende. "You will get us naturelle - it is so early". De havde været i bad men var ellers i nat T-shirts. Der var i det hele taget en rigtig god stemning fra starten. Vi fik afregnet og jeg fik et bad. Selve akten var præget af smil, frække lyde og kommentarer - "you are crazy! Two girls early in the morning". De er meget opmærksomme og foreslår selv, hvad der evt skulle ske som næste punkt på dagsordenen. Vi kom det hele igennem. Kemien var super god mellem dem og mellem os. De er hver især et besøg og anbefaling værd, men sammen er det 1+1=3. Det indtryk som står tilbage er 2 unge, skønne, dejlige, stærke kvinder som er i balance, elsker sex og er tilsyneladende helt afklaret med at lave denne "hobby" (deres ord) nogle gange om året. 

Desværre er Amanda på vej hjem, mens Kelly bliver ca 2 uger mere. 

De lovede at prøve at komme tilbage sammen. Det bliver dyrt :-)

Pas på alle sammen og hinanden derude.

Kelly

Amanda

Redigeret af Jhrr
Stavning

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder som en vild god oplevelse. De to piger er jo overdrevet dejlige! Fuck man!! 

Andre som har prøvet dem begge på samme tid? Overvejer det, har lige fået frosne feriepenge udbetalt :razz: det skal brændes af på fisse og alkohol det er helt sikkert 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ups. forkerte konklusioner mht billedesøgning. Skulle til at kommentere at jeg synes jeg havde fundet billederne på escort sider i München, men det var ved nærmere eftersyn ikke dem.

Redigeret af mapawin
uddybelse af fejl

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har lyst at besøger Kelly, mest for hende blow med slug, men har tænkt 1 time all include, er det det værd? Ser hun ud som på billederne? 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...