Hop til indhold

Recommended Posts

Har lige besøgt Sweet Lea og hvilken vidunderlig oplevelse det var!

Det er hende på billederne. Modelbillederne er selvfølgeligt pyntet en lille smule, men hendes selfie med avisen skulle give et rigtigt godt indtryk af hvordan hun ser ud.

Fra jeg mødte hende i døren var der ikke andet end smil og flirt i luften. Hun er både sød og intelligent og snakker rigtig fint engelsk, så kommunikationen var ikke noget problem og jeg har i øvrigt også indtryk af at hun selv passer sin telefon. Jeg bestilte 45min med anal for 2000, så hun er ikke i den billige ende, men for mig var det det hele værd.

Hun var ikke nærig med kys og gav en fantastisk nærværende oplevelse. Hun nød tydeligvis at blive slikket og hendes blowjob var lækkert og varieret. Hun tager forbehold for anal hvis man er for stort, men det var jeg heldigvis ikke og det gik uden problemer og hun virkede til at nyde det næsten lige så meget som mig. Vi var også en hurtig tur i bad sammen og efterfølgende var der tid til at udveksle lidt røverhistorier. Dejlig pige. Hjælp mig med at give hende en god oplevelse her i byen, for hende vil vi gerne have til at komme igen :)

https://escortguide.dk/P/sweet-lea-55884.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin anmeldelse, og hun ser da dejlig ud. Lyder også som om i har haft en god tid sammen. Man må dog sige at hun har været hurtig til at linke til anmeldelsen i annoncen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lauersen skrev, den 29.8.2020 at 16:24:

Man må dog sige at hun har været hurtig til at linke til anmeldelsen i annoncen. 

Hvorfor må man dog sige det? Det er et kartel, der konsekvent gør det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...