Hop til indhold
hansen6270

Nyt sted i Tønder - Det kan anbefales

Recommended Posts

Så kom der et nyt sted i Tønder. Jeg så en annonce i Ugeavisen Tønder, og tog chancen. I og for sig forventede jeg ikke det helt store, da jeg flere gange er blevet skuffet på Tønderegnen. Men jeg blev noget overrasket. Massøren driver stedet fra en diskret lejlighed tæt på centrum, med gode diskrete parkeringspladser ikke så langt derfra. Jeg blev mødt af en moden sportstrænet, med en flot krop, kvinde, alder??? Tja bum bum, omkring 45 vil jeg tro, det er ikke altid helt let at se, og det er jo ikke det første man spørger om.

Jeg kom op på briksen blev lagt på maven og fik en aldeles fremragende massage, der gik i dybden de rigtige steder, der var ingen optræk til sjov og ballade, snakken gik lystigt og der var en rigtig god atmosfære, da jeger "æltet" godt igennem på ryg og ben, vender jeg mig om og får en god massage af hoved, nakke og skuldre, hvorefter hun gik i gang med mine ben på forsiden, igen god og gedigen massage, hun strejfede et par gange lillemanden, som selvfølgelig reagerede, hvilket hun grinede af, da han nu gjorde højt honnør, var jeg nødt til at forhøre mig, om ikke han kunne få en omgang? Der blev sagt ok til et HJ, og hvilket et..... Det var ikke blot forsøg på at få kanonen til at gå af så hurtigt som muligt, nej det blev kælet for lillemand efter alle kunstens regler, hvilket selvfølgelig resulterede en ordentlig affyring til sidst. Det er nok det bedste HJ, jeg nogensinde har fået.  Efter behørig aftørring blev jeg tilbudt noget at drikke og vi hyggesnakkede mens jeg fik kludene på igen, alt i alt tog en supermassage og et fantastisk HJ 1 time og 10 minutter, der var ingen stress og jag.

Jeg kommer igen......

Hun har ingen hjemmeside, og tager et begrænset antal kunder, fortalte hun. Hun kan kontaktes på tlf. 9192 3521, hendes dansk er rimeligt uden at være prangende

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...