Hop til indhold
cassanova

Forskelsbehandling.

Recommended Posts

Er der forskel på den service kunderne får hos glædespigerne? Hvis jeg selv var en glædespige så var det ikke alle mænd jeg ville ligge i en 69 ‘ er med eller som jeg ville give et blowjob uden kondom eller som må slikke min mis. Jeg fornemmer at jeg blir set grundigt an når jeg besøger en GP. GP ‘ rene må ganske givet stå model til meget og skal betjene alle kunder ligeværdigt uanset om det er en Onslow type eller det er en 20 årig fotomodel.Hvordan forholder det sig derude i virkeligheden, forskelsbehandler i kunderne?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt spørgsmål.

Jeg tror at de fleste piger gør hvad de kan for at give alle kunder en god oplevelse. Det er bare umuligt at efterprøve dette som mand, fordi man jo ikke ved hvilken grad af service andre mænd får hos den samme pige.

Men man kan jo prøve at forestille sig det modsatte, nemlig at en lækker steg på 35 bestilte en tid for at få sex med mig, og at min næste kunde i dette tænkte eksempel så var en ikke så velholdt kvinde på 65.

Hende stegen på 35 ville det jo være en fornøjelse at være sammen med gratis, mens den anden ville kræve en indsats. Jeg kan forestille mig at skulle ligge og tungekysse med den 65-årige, og herefter gå ned og slikke hende for at give hende en lækker oplevelse. Jeg ville givetvis heller ikke have så nemt ved at blive sexuelt opstemt med den 65-årige.

For mig er der ikke tvivl om, at jeg ville være mere engageret og derfor også ville gøre en bedre indsats med den 35-årige.

Men er pigerne mon mere professionelle i deres tilgang til arbejdet end jeg ville være i en tilsvarende situation? Der er jo piger som kun får begejstrede anmeldelser fra alle sider. De må vel kunne finde ud af det, uanset hvem kunden er og hvordan kunden ser ud?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja da... self. Gør jeg det... <3 Er jo ikke en maskine.... :P

Der er stor forskel på hvordan kemien spiller og hvad retning/vinkel man hver især har og i den grad også hvad der så opstår ud fra det, sammen... 
Men oftest er der et godt match...

Heldigvis... :wub:
Dem som besøger mig, har både læst min profil og Efterfølgende ringet mig op for at bestille...
Så de ville nok ikke vælge at dukke op, hvis det som jeg tilbyder og er, Ikke er noget for dem... <3 

-ligesåvel som jeg også selv siger pænt nej tak i tlf. hvis jeg fornemmer det er en “dødsejler” 

Forskelsbehandling er i mine øjne positivt Ment og kan gradbøjes ud i mange gode og positive oplevelser...  Det betyder jo bare, at vi havner i den retning, som vi har lyst til... Sammen... 

Er nok ikke specielt sart...  Men Jeg sælger ikke Ubetinget 10 valgfri retter fra menukortet og mit indtryk er at langt de fleste mænd Jeg møder, sætter pris på den tilgang.. Så ved de jeg har mig selv med i det og gir’ af lyst og ikke af pligt... 


“Skal betjene alle kunder ligeværdigt”  :huh: He He... sjov sætning i sammenhæng Med en “Onslow type”  

Personligt siger jeg pænt nej tak til “Onslow  Typen“
Hvis ikke en mand formår at bære sig selv, velsoigneret og anstændig, så føler Jeg mig på ingen måde forpligtiget til at yde nogle former for service... 

Det ville være meget langt fra ligeværdigt... For mig... <3 
Jeg sælger Ikke en “Tom krop“ til frit brug, Som hvis man går ned i bauhause efter De rigtige søm og skruer...

Jeg sælger det som føles rart og godt og rigtigt i situationen... 

Jeg sælger en (Forhåbentligt) Dejlig oplevelse og hvis kemien en sjælden gang ikke er der, er der jo ikke så meget at gøre ved det og så føler jeg mig lige så forpligtiget til, i ren respekt, både for ham og mig selv, at sige pænt nej tak, til et evt. efterfølgende møde...<3

Ved ikke om det gir mening... vil jo nødigt lyde som en harpe... :lol: 

Men det er en lidt sjov måde du spørger på @cassanova 
Lyder næsten som om udgangspunktet er, at vi SKAL leverer Og servicere uanset hvad og ikke må sige nej tak... :lol:

-Det skal vi self. Ikke... Heldigvis...<3

 

**Det ved jeg godt at nogle piger skal.. men det er på ingen måde noget jeg kan bakke op om.. men ind til vores kære politikere får øjnene op for, at dette er et frivilligt selvvalgt erhverv for mange af os og ikke et “socialt problem” så Vi kunne få nogle ordnede forhold, så er der jo nærmest “frit lejde“ på den bane... :wacko:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kim Nielsen skrev, 1 time siden:

Men er pigerne mon mere professionelle i deres tilgang til arbejdet end jeg ville være i en tilsvarende situation? Der er jo piger som kun får begejstrede anmeldelser fra alle sider. De må vel kunne finde ud af det, uanset hvem kunden er og hvordan kunden ser ud?

Ved ikke om vi er mere profesionelle...  Eller om det lige nettop er det vi ikke er..

Men Ja.. jeg tror i høj grad kvinder egner sig bedre til at yde personlig service, frem for mænd.. “generelt” og også i det her fag... :P

Vi har bare lidt flere tangenter at spille på og derfor også mange flere former for dejligt og rart end jer mænd... :P
-Stadig Generelt set

I kan sgu godt være lidt stive i betrækket og uden de helt store gradbøjninger... :lol:
Meeen i er jo lidt dejlige alligevel... <3

vi er HELDIGVIS forskellige...

:wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis man møder op rimelig nyvasket, velsoigneret og behandler pigen med et smil og respekt - så kan man være nogenlunde sikker på ikke at få dårlig service af den grund - så hvis pigen giver dårlig service lige meget hvor charmerende man forsøger at være - så er det nok noget hun generelt gør  ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, for 6 timer siden:

Hvis man møder op rimelig nyvasket, velsoigneret og behandler pigen med et smil og respekt - så kan man være nogenlunde sikker på ikke at få dårlig service af den grund - så hvis pigen giver dårlig service lige meget hvor charmerende man forsøger at være - så er det nok noget hun generelt gør  ;-)

Meeennnn

Antagelse - Mange af dem der besøger prostituerede har nok ikke de sociale kompetencer der gør at de forstår almindelig konduite. Ellers ville de kun besøge prostituerede når det lille ekstra er nødvendig og ikke kun når de har brug for samvær

Læser man  nogle af brovtende indlæg og anmeldelser kan man godt forstå de får dårlig service og at det er fortjent.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Naturligvis er der forskelsbehandling i dette miljø,  det er jo mennesker det drejer sig om.

Personligt kan jeg godt forstå, hvis en GP'er yder en bedre service til en flot og beleven  gentleman end til en typisk brovtende Onslow type.

Præcis på samme måde som jeg har det hvis jeg finder pigen betagende og attraktiv: man er mere tændt og indstillet på at yde, end hvis eg ikke tænder på pigens udseende eller personlighed.

Men selv vi der ikke er unge/ 'flotte'(kiksede, kan sagtens få en fantastisk 'service' af selv yderst smukke og ellers uopnåelige piger . 

Det drejer som at være 'sit eget bedste 'jeg', og man får ofte igen efter hvad man selv giver.

Min grund indstilling er,  at forsøge at være:  respektfuld, positiv, venlig, imødekommende, afklaret, indstillet på gensidighed i mødet og ja: lige huske hygiejnen.

Hvis man er tilpas 'kræsen' og selektiv i valg af pigen, kan man få mindeværdige oplevelser og måske endda lidt hjerte problemer på den gode måde :D (nogle piger er fødte hjerteknusere).

Studier har vist, at vi mennesker ubevidst lettere tillægger smukke personer  positive egenskaber end  'mindre attraktive' ditto. Link

Til enhver tid vil jeg foretrække en sød,feminin, glad, velsoigneret ,charmerende, berøringsvenlig og helt normalt udseende kvinde, fremfor en toptunet, professionel og  iskold porno prinsesse.

Det er vel også forskelshandling  ?

Redigeret af Gh0st

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg forskelsbehandler konsekvent mine gæster af rent princip :D men nok ikke på den måde du mener. 

Jeg kan kun være enig med @Frodige Jeanette i, at vi ikke er maskiner og med @Gh0st i, at man ofte får igen efter hvad man selv giver. 

Selvfølgelig vil der være dem man spiller bedre med end andre, og dem man giver fantastiske oplevelser, mens man ikke har samme kemi med andre. Oftest er dem jeg har mindre kemi med, dem som kun tænker på mig som en kneppemaskine. Jeg har haft diskussionen før, og jeg tror, at udover det med hvor lækker man er, så er det der gør forskellen på en okay og en god GP, at hun ikke har en standard opskrift på hvordan hun er sammen med sine gæster, men i stedet mærker sig ind på den enkelte og er i stede i øjeblikket.

Indenfor de rammer som nu engang er sat op har jeg selv haft vidt forskellige oplevelser med folk, og det der gør den store forskel er, hvor åbne de er for at være til stede med mig. Folk er jo alle sammen forskellige, så selvom de fysiske akter går igen, er de aldrig helt de samme. Jeg har også haft masser af helt "normale" oplevelser, hvor man mødes for at få en forløsning og lidt sjov, men ikke mere end det. Den slags møder er også skønne og ærlig talt, hvis alle mine møder involverede transcendente oplevelser, ville jeg nok skulle skære en del ned på antallet af gæster, for som de klassiske ord lyder: "jeg giver meget af mig selv" under de møder.  Min egen sindsstemning følger ofte min gæsts, hvis han lader sig rive med, sker det også for mig. Forbindelser er trods alt noget som sker mellem to mennesker. 

Hvad jeg prøver at sige er, at jeg er mig, den samme hver gang, det der varierer er mine gæster, og de fleste får det de kommer efter, nogle kommer bare efter mere end andre. 

Hvis du spørger om jeg forskelsbehandler i forhold til hvem må hvad, så er svaret et rungende måske. Jeg har aldrig oplevet at sige nej til en position med en gæst fordi han var mindre min type, men jeg har heller ikke et særligt forhold fx til 69'eren eller positioner som sådan. Hvis jeg virkelig ikke kunne lide ham som dukkede op i døren ville jeg afvise ham - det er så aldrig sket, men det er sket at jeg ikke har villet ses igen. Men nu tænder jeg på at tænde folk, og så længe dem jeg leger med behandler mig ordentligt, er jeg faktisk ret ligeglad med udseendet, og det med hygiejnen er bare et basalt krav der skal opfyldes, for at vi overhovedet er sammen. Jeg kan godt sætte pris på lidt eye candy, men jeg har intet imod et menneske med fejl og mangler, dem har jeg selv. 

Der står ingen steder i min annonce, at jeg ikke forskelsbehandler, så selvfølgelig må jeg det. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Stor respekt herfra som du skriver “ du giver meget af dig selv” og i er bestemt ikke maskiner. Men i er vel nødt til at have et “ filter” eller en facade så i ikke gir for meget af jer selv ellers kan man vel ikke overleve i den branche i årevis. Der er mange iskolde mandschuvanister, mænd med underlige tilbøjeligheder m.v. Som i skal lægge krop og psyke til, det må sgu være opslidende, dem kommer i jo også ud for , det er vel ikke kun respektfulde pæne mænd allesammen.

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
cassanova skrev, for 5 minutter siden:

Stor respekt herfra som du skriver “ du giver meget af dig selv” og i er bestemt ikke maskiner. Men i er vel nødt til at have et “ filter” eller en facade så i ikke gir for meget af jer selv ellers kan man vel ikke overleve i den branche i årevis. Der er mange iskolde mandschuvanister, mænd med underlige tilbøjeligheder m.v. Som i skal lægge krop og psyke til, det må sgu være opslidende, dem kommer i jo også ud for , det er vel ikke kun respektfulde pæne mænd allesammen.

 

 

 

Tak :) 
Altså egentlig ikke. Det jeg kan lide ved dette arbejde frem for fx sugardating er de rene linjer. Så jeg kan give alt det af mig selv jeg orker, men det er begrænset til den tid vi er sammen og derefter slipper jeg det igen. I stedet for et filter, vil jeg sige at det er derfor at de danske piger herinde igen og igen lægger vægt på, at vi passer på os selv og ikke kan arbejde 8 timer om dagen, men skal have pauser. Selv arbejder jeg pt 2-6 dage om måneden. Så kan jeg godt give mig selv fuldt ud uden at det tager noget væk fra mig. Omvendt synes jeg faktisk, at de aftaler hvor jeg giver meget, også er dem som giver mig aller størst arbejdsglæde. 

Jeg ved ikke med iskolde mandschuvanister. Måske er jeg heldig, at jeg er en ret normalt udseende pige og ikke en supermodel, for jeg har en formodning om, at iskolde mandschauvinister nok ikke går efter min type. Det er også derfor min annonce er lidt mere dybdegående end dem med en kort standard tekst og priser. Jeg tror virkelig kun jeg har mødt et par enkelte af disse i al den tid jeg har været GP, og dem med de "underlige tilbøjeligheder" plejer at skrive det på forhånd, for de gider jo heller ikke komme hen til en pige som derefter siger nej. 

99% af mine gæster er respektfulde, ellers ville de blive vist ud af døren igen. Til det skal det siges, at respektfuld ikke betyder, at vi ikke kan have møder hvor jeg bliver fx ydmyget og brugt som en kneppedukke, jeg elsker de lege ind imellem. Det betyder bare at jeg ved, at de mænd som bruger mig sådan, gør det fra et sted af respekt og godt ved at det er en leg vi er fælles om, men ellers behandler mig som en reel og ligeværdig person. Faktisk synes jeg ofte at det er dem med de "underlige tilbøjeligheder" som udviser størst respekt og beundring overfor mig. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er lidt hys i forhold til hygiejne og sex -jeg har oplevede en del gange at hende jeg besøger lugter meget af gummi -det er måske svært at undgå -når man bruger det så meget -men de fleste dufter dejligt/ingen duft -dem fortrækker jeg bestemt;-) Jeg har også prøvet at bede om et bad pga. jeg havde svedt hele dagen og ikke havde været hjemme -en kvinde trak det fra massagetiden -en anden sagde "du behøver ikke gå i bad -jer er ikke sart" -men det er jeg -så jeg vasket mig i håndvasken -det morede hende. En 3. sagde ja det kan vi ikke have, og tog mig i bad, og vasket mig grundigt over alt -det var en rigtig sjov og skøn oplevelse i øvrigt -og perfekt før end en massage...;-)  God gensidig  hygiejne er et must for en god oplevelse -og viser også man respektere hinanden.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja naturligvis bliver der også forskelsbehandlet i købesex miljøet.

Jeg gør det selv på jobbet, nogle kolleger og kunder får “lidt mere” end andre – men alle får grundlæggende en ordentlig og anstændig behandling passende til folks attitude over for mig ;)

Har selv heldigvis kun ganske få dårlige oplevelser med købesex og det har mest været rendyrkede “hustlers” hvor jeg burde ha’ lyttet til min mavefornemmelse og gået igen :(

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Nemtøs

Jeg  er  selektiv  i  mine  tilvalg, tilbyder  kun  det  jeg  selv  tænder  på,  eller  engang  imellem  noget  som  jeg  gerne  vil  udleve. 

Jeg  forventer  at  blive  behandlet  ordentligt  og  den  aftale  jeg  laver  bliver  holdt.  

Når  jeg  er  sammen  med  en  mand  ift  købesex,  får/oplever  han  mig.  Ikke  en  eller  anden  illusion  af  noget  jeg  spiller. 

Jeg  har  den  fordel  at  jeg  kun  gør  hvad  jeg  har  lyst  til, når  tid  og  mulighed  er  tilstede.  

Altså  jeg  har  ikke  faste  kneppedage,  hvor  der  skal  køres  x antal  mænd  igennem  systemet  fordi  jeg  er  "på".  På  den måde  oplever  jeg  mig  priviligeret og  det  kan  de  mænd  som  jeg  mødes  med  forhåbelig  også  mærke. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Nemtøs skrev, for 2 timer siden:

Altså  jeg  har  ikke  faste  kneppedage,  hvor  der  skal  køres  x antal  mænd  igennem  systemet  fordi  jeg  er  "på".  På  den måde  oplever  jeg  mig  priviligeret og  det  kan  de  mænd  som  jeg  mødes  med  forhåbelig  også  mærke. 

Det mærkes i den grad, tøs. Og værdsættes.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Nemtøs
Skandb.M. skrev, for 9 minutter siden:

Det mærkes i den grad, tøs. Og værdsættes.

 

Tak  for  din  ros. Jeg  nyder  dit  selskab i fuld  omfang, da  du  ved  hvordan  du  skal  tackle en liderlig  villig  tøs. 

Jeg  glæder mig til  næste gang. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lady C

Hvis jeg ukritisk sagde ja til alle henvendelser så ville jeg blive nødt til at forskel behandle. Men i og med at jeg nøje udvælger de mænd jeg har lyst til at lege med ud fra en - ofte længere - dialog på skrift, så leger jeg kun med dem, jeg tror jeg vil kunne give en fantastisk  og mindeværdig seance . Der er mange jeg siger nej til da jeg kan fornemme at vi ikke " matcher" og netop fordi jeg selv udvælger og ikke bare siger ja til hvem som helst - ja så vil jeg faktisk vove den påstand at jeg ikke forskelsbehandler når først vi står ansigt til ansigt. 

Jeg synes jeg kan fornemme at de fleste mænd herinde bare møder op ( eller tror de kan møde op) hos en gp eller bestiller en tid som man gør hos en frisør eksempelvis. Det undrer mig lidt hvis det virkelig  er tilfældet. 

 

 

 

Redigeret af Lady C

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lady C skrev, for 10 timer siden:

Hvis jeg ukritisk sagde ja til alle henvendelser så ville jeg blive nødt til at forskel behandle. Men i og med at jeg nøje udvælger de mænd jeg har lyst til at lege med ud fra en - ofte længere - dialog på skrift, så leger jeg kun med dem, jeg tror jeg vil kunne give en fantastisk  og mindeværdig seance . Der er mange jeg siger nej til da jeg kan fornemme at vi ikke " matcher" og netop fordi jeg selv udvælger og ikke bare siger ja til hvem som helst - ja så vil jeg faktisk vove den påstand at jeg ikke forskelsbehandler når først vi står ansigt til ansigt. 

Jeg synes jeg kan fornemme at de fleste mænd herinde bare møder op ( eller tror de kan møde op) hos en gp eller bestiller en tid som man gør hos en frisør eksempelvis. Det undrer mig lidt hvis det virkelig  er tilfældet. 

 

 

 

Jeg er en af dem der "bare" møder op -elsker det spontane ikke så meget snak... -såfremt jeg ved det er ok. Kommer mest thai-steder -og det plejer ikke være et problem;-) i mit private liv/arbejde er det meste planlagt og gennemtænkt. Så noget af det jeg savner er spontanitet, og overraskelser gg -hvis man ikke har været der før, ved man ikke hvad der venter -jeg mener forskelbehandling er naturligt i den branche.  Jeg har ikke en forventning om kærestesex eller et eller andet i nærheden af det. Dem der tilbyder det -er jo et "skuespil" hver gang -de skal jo også passe på dem selv -det er ikke hverdag for mig, men det er det for dem (de fleste) det har jeg respekt for. Ligesom jeg ikke forventer mere end en professionel og fair behandling -jeg laver ikke nummer med dem -det er dog ikke altid gensidigt -det har jeg lært af -og spotter det ofte, hvis de ikke er reel -nogen gange hjælper det på det hele, når jeg gør opmærksom på -det jeg mener vi havde "aftalt" -andre gange bliver de sure -også går jeg stille og roligt igen -og måske fortæller dem "jeg kommer aldrig igen"  Jeg har haft rigtig mange fede oplevelser igennem årene på den måde... (de negative er heldigvis et fåtal);-)    

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lady C skrev, for 12 timer siden:

Hvis jeg ukritisk sagde ja til alle henvendelser så ville jeg blive nødt til at forskel behandle. Men i og med at jeg nøje udvælger de mænd jeg har lyst til at lege med ud fra en - ofte længere - dialog på skrift, så leger jeg kun med dem, jeg tror jeg vil kunne give en fantastisk  og mindeværdig seance . Der er mange jeg siger nej til da jeg kan fornemme at vi ikke " matcher" og netop fordi jeg selv udvælger og ikke bare siger ja til hvem som helst - ja så vil jeg faktisk vove den påstand at jeg ikke forskelsbehandler når først vi står ansigt til ansigt. 

Jeg synes jeg kan fornemme at de fleste mænd herinde bare møder op ( eller tror de kan møde op) hos en gp eller bestiller en tid som man gør hos en frisør eksempelvis. Det undrer mig lidt hvis det virkelig  er tilfældet. 

 

 

 

Jeg er en af dem hvor man bestiller en tid som man gør hos en frisør. 
Hermed ment høfligt, med en god tone, men også forholdsvist simpelt, konkret og uden de store skriverier inden. 

Der er stadig en del som bliver frasorteret på den der fornemmelse af, at vi ikke matcher, og det er ikke fordi vi ikke kan diskutere indholdet af et møde - man mærker ret hurtigt hvem der gerne lige vil have nogle detaljer på plads, og hvem sidder med sjoveren i hånden og blot vil spilde ens tid. 

Den gang jeg for sjov på scor lavede rene seksuelle aftaler opdagede jeg ret hurtigt at jeg kunne skrive stolpe op og stolpe ned med nogen, men slet ikke have samme fornemmelse af dem når vi mødtes, og omvendt skrive meget lidt med andre og få en skøn oplevelse. Men jeg er også ret god til at spore mig ind på folk det øjeblik jeg møder dem, og det vil jeg egentlig meget hellere end lange skriverier forinden. 

Jeg synes, at det giver en renhed og klarhed at vi blot aftaler og derefter mødes uden en masse forinden, og det er den renhed som jeg virkelig elsker ved at være GP (udover alle de gode oplevelser). 

Men for mig tager det også meget af mig blot at skrive, meget mere end det gør at mødes (hvilket er lidt spøjst for en som blogger så meget, men det er noget andet når man står til ansvar overfor en anden end det er at skrive her når lysten melder sig). 

Men... hvis jeg var domina ville jeg også næsten sikkert skrive eller snakke meget forinden, for med den magtbalance, står man med et enormt ansvar overfor den person man har i sine hænder, og det ville jeg ikke gøre med samme lette tilgang som jeg gør som almindelig GP. 
 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lady C
Nannas Hjørne skrev, for 1 time siden:

Jeg er en af dem hvor man bestiller en tid som man gør hos en frisør. 
Hermed ment høfligt, med en god tone, men også forholdsvist simpelt, konkret og uden de store skriverier inden. 

Der er stadig en del som bliver frasorteret på den der fornemmelse af, at vi ikke matcher, og det er ikke fordi vi ikke kan diskutere indholdet af et møde - man mærker ret hurtigt hvem der gerne lige vil have nogle detaljer på plads, og hvem sidder med sjoveren i hånden og blot vil spilde ens tid. 

Den gang jeg for sjov på scor lavede rene seksuelle aftaler opdagede jeg ret hurtigt at jeg kunne skrive stolpe op og stolpe ned med nogen, men slet ikke have samme fornemmelse af dem når vi mødtes, og omvendt skrive meget lidt med andre og få en skøn oplevelse. Men jeg er også ret god til at spore mig ind på folk det øjeblik jeg møder dem, og det vil jeg egentlig meget hellere end lange skriverier forinden. 

Jeg synes, at det giver en renhed og klarhed at vi blot aftaler og derefter mødes uden en masse forinden, og det er den renhed som jeg virkelig elsker ved at være GP (udover alle de gode oplevelser). 

Men for mig tager det også meget af mig blot at skrive, meget mere end det gør at mødes (hvilket er lidt spøjst for en som blogger så meget, men det er noget andet når man står til ansvar overfor en anden end det er at skrive her når lysten melder sig). 

Men... hvis jeg var domina ville jeg også næsten sikkert skrive eller snakke meget forinden, for med den magtbalance, står man med et enormt ansvar overfor den person man har i sine hænder, og det ville jeg ikke gøre med samme lette tilgang som jeg gør som almindelig GP. 
 

Jeg ville slet ikke kunne udføre min lille hobby så godt hvis jeg ikke indledningsvis gjorde mig umage med at afklare om personen bag henvendelsen overhovedet er interesseret i dominans eller om han i virkeligheden  bare er ude efter sex med en kvinde der styrer. Så jeg gør en del ud af at forventning afstemme. 

Var jeg " normal" gp ( forstå mig ret) så er det klart at det er begrænset hvor meget snakken frem og tilbage der behøves når man " bare" skal sexe. 

Men 

Dertil kommer at jeg godt kan blive sådan lidt ærgerlig over at høre at selv " de dumme svin" som ingen respekt har for kvinder, kan troppe op og få sex når de har lyst. Synes ikke de fortjener det. Så kan man sige " : hvordan vil du sikre dig at det ikke er et" dumt svin " du møder, det kan man jo ikke se igennem et brev. 

Nej - det kan man ikke. Men man kan dog si de mest misogyne fra ved en længere dialog hvor der ofte vil komme små hints der indikerer at han ikke respekterer den kvinde han vil  være intim med. F. eks sprogbruget og retorikken kan sommetider afsløre et " dumt svin". Ser de på en gp som en vare eks. Det kan man godt afsløre ved nogle simple spørgsmål   og sådan nogle mænd ville jeg personligt have det dårligt med at have ligget tæt sammen med. Hvad andre gør er jeg ligeglad med og har ingen særlig mening om. Siger bare hvordan jeg personligt har det 

 

 

Redigeret af Lady C

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lady C skrev, for 5 minutter siden:

Jeg ville slet ikke kunne udføre min lille hobby så godt hvis jeg ikke indledningsvis gjorde mig umage med at afklare om personen bag henvendelsen overhovedet er interesseret i dominans eller om han i virkeligheden  bare er ude efter sex med en kvinde der styrer. Så jeg gør en del ud af at forventning afstemme. 

Var jeg " normal" gp ( forstå mig ret) så er det klart at det er begrænset hvor meget snakken frem og tilbage der behøves når man " bare" skal sexe. 

Men 

Dertil kommer at jeg godt kan blive sådan lidt ærgerlig over at høre at selv " de dumme svin" som ingen respekt har for kvinder, kan troppe op og få sex når de har lyst. Synes ikke de fortjener det. Så kan man sige " : hvordan vil du sikre dig at det ikke er et" dumt svin " du møder, det kan man jo ikke se igennem et brev. 

Nej - det kan man ikke. Men man kan dog si de mest misogyne fra ved en længere dialog hvor der ofte vil komme små hints der indikerer at han ikke respekterer den kvinde han vil  være intim med. F. eks sprogbruget og retorikken kan sommetider afsløre et " dumt svin". Ser de på en gp som en vare eks. Det kan man godt afsløre ved nogle simple spørgsmål   og sådan nogle mænd ville jeg personligt have det dårligt med at have ligget tæt sammen med. Hvad andre gør er jeg ligeglad med og har ingen særlig mening om. Siger bare hvordan jeg personligt har det 

 

 

Jeg tænkte heller ikke at du dømte min fremgangsmåde :) jeg ville bare sige at det ikke nødvendigvis er et spørgsmål om manglende respekt, og at det ikke kun er mænd som foretrækker de simple aftaler. 

Men.. som jeg også skrev før, så har jeg faktisk aldrig oplevet at få en gæst som ikke var ordentlig. Måske lægger min annonce ikke op til de typer, måske får jeg alligevel frasorteret dem (for jeg frasorterer en del), eller måske er jeg heldig at de "dumme svin" sjældent vælger en dansk GP til danske priser, som ikke ligner en supermodel, men går efter en anden type end mig. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lady C
Nannas Hjørne skrev, for 19 minutter siden:

Jeg tænkte heller ikke at du dømte min fremgangsmåde :) jeg ville bare sige at det ikke nødvendigvis er et spørgsmål om manglende respekt, og at det ikke kun er mænd som foretrækker de simple aftaler. 

Men.. som jeg også skrev før, så har jeg faktisk aldrig oplevet at få en gæst som ikke var ordentlig. Måske lægger min annonce ikke op til de typer, måske får jeg alligevel frasorteret dem (for jeg frasorterer en del), eller måske er jeg heldig at de "dumme svin" sjældent vælger en dansk GP til danske priser, som ikke ligner en supermodel, men går efter en anden type end mig. 

Tror du har ret i at de som oftest går efter den " billigste vare" og det er som oftest ikke de danske gp ' er. 

Synes bare ikke de overhovedet har gjort sig fortjent til sex. Men det er så bare min mening. 

Redigeret af Lady C

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Misjo1
Lady C skrev, for 16 timer siden:

 - ja så vil jeg faktisk vove den påstand at jeg ikke forskelsbehandler når først vi står ansigt til ansig

 

 

 

Og her gik jeg og troede...:Phehe

Love you @Lady C og jeg tror du har ret.

Når og hvis man slipper gennem nåleøjet hos dig, er linjerne også ligesom helt klare. Du ved hvad du kan levere, og gæsten er afklaret med Goes og no goes.

Det er da en god start til en succes 

Misjo1 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Nemtøs
Lady C skrev, for 2 timer siden:

Jeg ville slet ikke kunne udføre min lille hobby så godt hvis jeg ikke indledningsvis gjorde mig umage med at afklare om personen bag henvendelsen overhovedet er interesseret i dominans eller om han i virkeligheden  bare er ude efter sex med en kvinde der styrer. Så jeg gør en del ud af at forventning afstemme. 

Var jeg " normal" gp ( forstå mig ret) så er det klart at det er begrænset hvor meget snakken frem og tilbage der behøves når man " bare" skal sexe. 

Men 

Dertil kommer at jeg godt kan blive sådan lidt ærgerlig over at høre at selv " de dumme svin" som ingen respekt har for kvinder, kan troppe op og få sex når de har lyst. Synes ikke de fortjener det. Så kan man sige " : hvordan vil du sikre dig at det ikke er et" dumt svin " du møder, det kan man jo ikke se igennem et brev. 

Nej - det kan man ikke. Men man kan dog si de mest misogyne fra ved en længere dialog hvor der ofte vil komme små hints der indikerer at han ikke respekterer den kvinde han vil  være intim med. F. eks sprogbruget og retorikken kan sommetider afsløre et " dumt svin". Ser de på en gp som en vare eks. Det kan man godt afsløre ved nogle simple spørgsmål   og sådan nogle mænd ville jeg personligt have det dårligt med at have ligget tæt sammen med. Hvad andre gør er jeg ligeglad med og har ingen særlig mening om. Siger bare hvordan jeg personligt har det 

 

 

Ligesom  dig  bruger  jeg  gerne  forholdsvis  lang  tid  i skrift  at  afstemme  forventninger og  lyster, og  det  fungere  for  mig  selvom  jeg  ikke  er  domina  

At  jeg  støder  ind  i  en  del  hvor  der  aldrig  bliver  et  møde  ud  af  det  er  et  vilkår. 

Fornemmer  jeg  at  den  jeg  skriver  med  blot  skal  have  noget  "fisse"  og  det er  ligegyldigt  om det  er  mig  eller  Laura  på  22 eller  Mette  på  55, så  mister  jeg  al interesse.  Ligesom  hvis  jeg  fornemmer  at  jeg  kun  bliver  valgt  til  fordi  jeg  ikke  kigger  på  tiden.  

Jeg  laver  udelukkende  aftaler  med  mænd  som  har  en  oprigtig  lyst  til  mig,  og  omvendt.  Det  er  nemt  at  spotte  på  skrift. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
cassanova skrev, den 28.8.2020 at 00:04:

Er der forskel på den service kunderne får hos glædespigerne?

... 

Hvordan forholder det sig derude i virkeligheden, forskelsbehandler i kunderne?

Ja! 

Og ikke kun sådan at den ene får lidt mere af mig end den anden, selvom det også hænder.
Der er ikke to oplevelser der er helt ens. 
Jeg “forskelsbehandler” såmænd også den samme elsker/gæst fra gang til gang. Det er summen af hvad vi begge bringer med os og vælger at dele med hinanden der gør forskellen. 

Nogle ganske få har en slags sær-status. Enten fordi de er meget faste eller fordi de er yndlings. 
F.eks. er jeg i skrivende stund på escort med dobbelt overnatning i en hotel lejlighed. 
Det i sig selv er det bestemt ikke alle jeg kan/vil med. 2 døgn er længe hvis jeg skal være en anden version af mig selv end jeg plejer.
Han har lige fået en service jeg aldrig har givet før: Jeg har været husmoderlig og både redt sengen og taget opvasken imens han har et ærinde ude i byen.
DET gør jeg dælme kun for ganske særligt udvalgte :biggrin: 

Det hænder da også at jeg “kommer til” at trække tiden lidt længere end jeg burde fordi jeg hygger mig mere i gæstens selskab end med telefondamen.  
Eller nogen får et ærligt svar på hvad jeg arbejder med ved siden af. 

Sommetider ligger forskelsbehandlingen naturligvis også i hvad gæsten vælger at bestille.
Det er f.eks. ret svært at give en kæresteoplevelse på 12-15 minutter. 

Ved “avancerede” ønsker er der flere jeg siger nej til end jeg siger ja til. Da er kemien for mig altafgørende, så der forskelsbehandler jeg i høj grad. 

Uanset hvilken gæst jeg har prøver jeg mit allerbedste for at han skal tro at netop han var den bedste i dag når vi siger farvel. 
Det er måske også det eneste der er uægte, og hvor jeg så ikke forskelsbehandler ;)

Kh. Eva Nadine

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...