Hop til indhold
denunge

Morgane Forever Liege

Recommended Posts

Var en tur forbi Liege, for nogle uger siden, hvor jeg havde brug for lidt massage.

PS jeg ved godt at den bliver lidt lang

Der blev googlet på livet løs, for at komme uden om alle de forskellige escort tilbud, og fandt så endelig frem til et sted:

https://morganeforever.be/

Stedet ligger i midtbyen, men man kan køre lige dertil. Hvis man er heldig er der en fortovsparkering lige udenfor, ellers er der et parkeringshus 100 meter derfra.

Lidt bøvlet at finde, da firmanavnet ikke står på dørtelefonen, og jeg heller ikke med mine begrænsede franskkundskaber kunne finde noget på hjemmesiden med hvad man skulle trykke på dørtelefonen. Men hva, jeg fik trykket og døren gik op. Jeg kommer op på 1. salen, hvor deres velkomstområde er. Bliver taget imod af Yelena, hvis engelsk er lidt begrænset, så hun får lidt hjem fra Lina til at oversætte. Jeg får valget mellem de to, og vælger Yelena, da hun er ung og smuk, mens Lina er noget ældre, og ikke har de helt samme fortrin som Yelena - for øvrigt tror jeg de allesammen var øst-piger. I hvert fald dem jeg så.

Betaling foregår med betalingskort eller kontakt, alt efter hvad man ønsker, hvorefter Yelena og mig går op på 2. sal. 150 Euro for en time med fuld pakke - ingen anal og oral var med kondom.

Bliver tilbudt et bad, i et stort og flot badeværelse - der gik så lige 1 minut inden varmtvandsbeholderen havde fået lavet noget varmt vand, så der var lige lidt ventetid der. Badet var for øvrigt solo, og uden indblanding fra Yelena.

Kommer ind i rummet, og ligger mig på madrassen på gulvet. Hun kommer ind og smider tøjet med det samme. Jeg får at vide at jeg skal ligge mig på maven, og så vil hun gå i gang med massagen.

Herefter går hun i gang med olie på ryggen, og masserer blidt. Hun kommer lidt mere olie på, masserer videre. Lidt mere olie på og masserer videre... Sådan foregår det i anslået 20 minutter. Der sker ikke en skid overhovedet - ingen skulder massage, ingen ben massage - bare tvære fingrene lidt rundt midt på ryggen, uden at massere for alvor.

Jeg ligger og bliver mere og mere irriteret over hvornår hun mon kommer videre til andre dele af kroppen. Vil anslå at jeg efter cirka 25 minutter (vurderet ud fra den musik som blev spillet, og hvor mange numre at vi nåede igennem) vendte mig rundt og gjorde tegn til at der altså skulle ske lidt mere/andet.

Nå, men så blev der smurt lidt olie på og omkring kalorius, og behandling gik i gang der med hånden i første omgang, og så på med kondom, og så sutte. Det gav den ønskede virkning, hvorefter jeg sagde at jeg gerne ville have en omgang mere - og det kunne jeg godt få. Hun tørrede op, og gav så lidt ben massage foran, som gik over i at få flagstangen hejst igen.

Det blev den også, lidt arbejde med hænderne, så lidt mundarbejde, hvorefter "you want to fuck?" Jo tak - men der skulle jeg så selv i gang med at arbejde. Hun var passiv på ryggen, uden det helt sjove på den led.

Det hele endte med at jeg selv måtte klare sagerne, mens jeg kiggede på hende, da den manglende indlevelse simpelthen ikke kunne give nok stimulering til mig i runde 2...

Herefter ud i badet igen - igen solo, og så kunne jeg ellers tage derfra.

Konklusion - det var eddermaneme noget af en tam omgang. Men hva fanden, det blev til to udløsninger sammen med hende, til en overkommelig tudse.

Men går man efter massage, skal man bestemt ikke tage hertil. Går man efter en indlevende pige, skal man bestemt ikke vælge Yelena - det var bare en time som skulle gå.

Gentagelsesfare? Nej, for øst-piger står ikke øverst på min liste, men Yelena så egentlig fysisk godt nok ud, men med sådan et service niveau hos hende, og når man så ikke tænder på de andre man så...

Spørg hvis I vil vide mere :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...