Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg var i København i går og fik lyst til en gang massage. Det var midt på dagen, men det var svært at finde en der var ledig. Enten blev telefonen ikke taget eller også var de optaget frem til kl. 17, hvilket jeg ikke ville vente på. Mens jeg ledte efter et passende sted, blev der ringet tilbage. Det var https://escortguide.dk/P/cherry-bagsvaerd-47280.html, der sagde at hun godt kunne om ½ time. Da jeg ringede 10 minutter tidligere blev det ellers meddelt, at der først var tider efter kl. 17

Jeg fik adressen på SMS og mødte op. Stedet er meget tæt på motorvejen fra Bellehøj og nordpå, lige efter den har krydset ring 3 motorvejen. Stedet er bag på en erhvervsbygning. Man kan ikke fra vejen se at der er en thaiklinik, hvorfor der skulle ledes lidt, da jeg kom til adressen. 

På grund af det dækkede ansigt er jeg ikke sikker på at det er pigen på billedet jeg mødte.  Brysterne på hende jeg mødte var lidt mindre. Hun var også en ung og flot model. Der var andre piger på adressen. Hende der åbnede døren  viste mig ind i et lokale og en anden pige kom indtil mig.  Da jeg gik holdt var døren ved siden af det rum hvor jeg var lukket. Jeg så på vejen ud pigen som havde lukket mig ind og uden for holdt en ny bil. 

Jeg bestilte fuld pakke og betalte de sædvanlige kr. 1.500 for en time. Efter et bad gik jeg tilbage til det anviste rum og satte mig på briksen. Herefter kom pigen ind til mig og smed med det samme alt tøjet. Jeg lagde mig på maven og hun startede med en let massage på ryg, skuldre ben og fødder. Selve massagen var meget blød og let. Om hun kunne massere rigtigt vides ikke. Efter bløde berøringer i omkring 15 minutter gik hun over til b2b massage, hvor hun gned sin krop mod min. Herefter slikkede hun mig let på ryggen. Herefter vendte jeg mig om og hun fik kalorius op med et godt økoblow og slik på kroppen. Hun blev slikket og kom og vi bollede med kondom. Det blev afsluttet med en god men let massege af ryg og hoved. 

I annoncen står:  "You can do everything you like to do in fullservice. "    Hvad dette konkret betyder vides ikke. 

Et besøg kan klart anbefales. Hun er her i omkring ½ år endnu. Jeg forventer at komme tilbage. 

               

Del dette indlæg


Link til indlæg
AlfaN skrev, for 1 time siden:

Jeg skrev også til dem i går og fik beskeden om at hun først havde til kl 17. 

Sorry. Jeg var åbenbart mere heldig end dig.

Da andre sagde det samme, så tror jeg det er først på måneden, hvor der er mere pres på. Det får mig til at overveje om jeg i fremtiden skal vælge at komme senere på måneden

Del dette indlæg


Link til indlæg
migmanden skrev, for 52 minutter siden:

Sorry. Jeg var åbenbart mere heldig end dig.

Da andre sagde det samme, så tror jeg det er først på måneden, hvor der er mere pres på. Det får mig til at overveje om jeg i fremtiden skal vælge at komme senere på måneden

Ja ja kender typen, mig først :biggrin:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest A. Senna
migmanden skrev, for 9 timer siden:

Det får mig til at overveje om jeg i fremtiden skal vælge at komme senere på måneden

Senere på måneden!

jeg kommer helst morgen, frokost og aften hver dag. :D

Redigeret af A. Senna

Del dette indlæg


Link til indlæg
A. Senna skrev, for 8 timer siden:

Senere på måneden!

jeg kommer helst morgen, frokost og aften hver dag. :D

Det gjorde jeg også, da jeg var yngre. Dengang også oftere en 3 gange om dagen. Dengang ventede pigerne på stribe, uden betaling.

Men nu hvor det er et thaipige, foretrækker jeg en der er frisk på det hele og ikke gennemkneppet af 5 -- 6 andre tidligere på dagen. Jeg har oplevet at pigen var træt og gjorte hvad hun skulle, men uden samme samme angement som ved andre besøg. Jeg ved det er rigtigt for hun fortalte selv dette. Derfor er dage med færre kunder eller hvor du er først i rækken bedre.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...