Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg er så heldig, at min kæreste gerne vil prøve en trekant med mig, hende og en GP. Og nu skal det være.

Men det synes lidt svært at danne sig et overblik over, hvilke danske GP'ere, som tilbyder dette. 

Er der nogen af jer, der kan anbefale den perfekte pige til sådan et setup?

Hun må gerne være forholdvis ung (35 og derunder), dansk og have en vis forståelse for, at det er noget meget nyt, min kæreste og jeg bevæger os ud i.

Vi bor i København og forestiller os, at det skal ske som escort på hotel.

På forhånd tak!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Må endnu en gang bringe denne dejlige kvinde på bane

https://www.annoncelight.dk/showad/18956

DinaG er perfekt til denne debut - ganske vist er hun ældre en 35 år, men det tror jeg ikke ret mange ville nå frem når de ser hende.Hun har en krop som både kvinder og mænd føler sig tiltrukket af. Som person er hun bare ligetil og nem at snakke med, for os er det blevet ligesom at være sammen med en veninde (altså udover sexen)

Her er min beretning fra min samlever og mit første besøg hos DinaG:

"Har besøgt DinaG i Vejle sammen med min kæreste (samlever). Det var min kærestes debut med pigesex og DinaG er bare den helt rigtige til at indføre hende i den verden. Meget følsom og forsigtig start og når hun så kunne mærke, at det hun gjorde havde en rigtig god og meget ophidsende virkning, så blev alle gode steder berørt og stimuleret (og dejlig orgasme opnået). Dinag fik også på naturlig vis mig indraget i legen til en dejlig trekant. Så hvis du vil lokke din kæreste til en trekant så er DinaG også  et rigtigt godt valg. Ja, så er hun som mange har skrevet før en dejlig pige, smuk, flot krop, dejlige store naturlige bryster, nem at snakke med og ikke mindst empatisk"

Vi besøger fortsat DinaG 1 gang om måneden, dog med den ændring det sidste halve års tid, at hver anden gang er vi sammen hos DinaG og hver anden gang er jeg der alene - og ved I hvad, i morgen er det tid til et af mine alene besøg

Hvis I vælger DinaG så kommer hun til Glostrup næste gang den 25. august, bestil den sidste time fra kl 20 til 21, så er der ro omkring afslutningen af jeres trekant og dagen før har min samlever og jeg besøgt hende i det jyske!

God fornøjelse til jer begge!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...