Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.annoncelight.dk/showad/271901

Vil anbefale Emma

Fra besøg ved Emma:

Har besøgt Emma i Vejle. Hun er en dejlig pige med former de rigtige steder. Havde booket 1 time med FP. 

Vel ankommet bliver jeg vist ind i massagerummet og jeg forklarer, at det ikke er massagedelen jeg kommer for og vi aftaler max 15 min massage. Jeg lægger mig på maven, har ikke ansigtet ned i “hullet”, men jeg ligger så jeg ser mod højre. Emma starter på massagen og står ved det hjørne af massagebriksen som jeg har ansigtet vendt imod. Hun har kun massageret i ganske kort tid, da jeg lader min højre mærke på hendes balder oppe under den meget korte kjole og giver hende et kys uden på kjolen der hvor skødet er lige indenfor. Hun trækker kjolen så langt op, så hendes skød bliver blottet og jeg flytter ansigtet over mod hendes fristende revne. Min tungespids finder ind i revnen, Emma står nu helt tæt på briksen med indersiden af det venstre lån og sætter den højre fod op briksen, så jeg rigtig kan lade min tunge slikke hendes fisse. Hun bliver hørbart liderlig efter få minutter, jeg får hende op og ligge på ryggen på briksen og min tunge fortsætter hvor den slap. Hendes første orgasme trækker lidt ud, men pludselig kommer Emma, hvilket både kan høres og mærkes. 

Kan fornemme hun gerne vil have jeg fortsætter, først slikker jeg blidt og hun stønner start igen, jeg suger hendes klit ind mellem mine læber, samtidig med jeg bruger tungespidsen på klitten, ind i mellem suger jeg både klitten og noget af skamlæberne ind i munden og igen bruger jeg tungespidsen flittigt på det der “fylder” min mund og Emma’s krop viser igen tydeligt, at hun igen havde nået klimaks. 

Jeg kravler op så jeg kan kysse hende og samtidig med jeg bruger mine fingre i hendes sjaskvåde fisse og Emma med den ene hånd “bearbejder” min pik, tungekysser vi intenst og heftigt. Emma mærker at min pik nyder håndmassagen og sammen med tungekyssene gør mig liderlig og klar til, at hun kan få den ind i hendes stadig meget våde og varme grotte. 

Hun foreslår, at hun lægger sig på tværs af briksen med måsen helt ud til kanten og jeg trænger ind i hende stående på gulvet. Hun nyder tydeligt min pik køre frem og tilbage i hendes fisse og især når jeg med lidt ekstra kraft banker ham i bund, hører jeg hendes liderlige åndedræt og pludselig efter jeg har kørt i bund 5-10 gange oven i hinanden, hører jeg igen tilfredsstillelsens støn fra hende. 

Meget imod hvad jeg plejer at kunne, så er jeg stadig kampdygtig, jeg starter igen med at kneppe Emma og tar fat i hendes ben, får anbragt dem op ad mig (et på hver side af hovedet), holder om benene sådan, at lårene er tæt samlet, om det er denne sammen presning, der gir hende større nydelse af min piks massage af hendes skøde og skede skal jeg lade være usagt, men det lykkes mig og hende ved fælles hjælp, at få hende givet udløsning for sexlysten i hendes dejlige kvindekrop. 

Jeg kommer op og ligge på briksen, får blowjob og vi forsøger på forskellig måde, at jeg trænger ind analt, det lykkes ikke for mig selv at trænge ind, men med mig liggende på ryggen og først lidt stivgørende blowjob, får Emma siddende ovenpå stjernen til, at gå ned over min pik, hun bevæger sig op og ned over min pik, men synes jeg kan se på hendes ansigt, at det ikke er helt rart, så jeg siger hun skal hoppe af, vi min ven fri for udstyr og rengør ham, inden Emma skiftevis (mens hun står ved siden af briksen) gir blowjob og handjob og afslutningen ordner min egne hænder, mens Emma på min opfordring tungekysser med mig, som om vi var kærester. 

Emma har min bedste anbefaling, synes hun er 100 % tilstede og opsat på, at gøre det bedste for en. 

For mig personligt er det vigtigt, at den anden part så vidt muligt får noget (læs tilfredsstillelse/orgasme) ud af det og særlig nyder jeg, når jeg som hos Emma, kan både mærke og høre, at jeg gamle mand endnu en gang, kunne “hygge om og sammen med” en dejlig pige, der ovenikøbet i 1 times tid, kunne lade mig være i troen på, at vi var kærester 

Har besøgt Bella i fredags og synes ikke hun leverer helt på det niveau, som Emma gør - i hvert fald når vi snakker ydelser udover massagen. Det skal understreges, at Emma har jeg besøgt flere gange, Bella var første gang og vil nok ikke blive gentaget.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...