Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg kan se, at Emilly tidligere er blevet anmeldt herinde, men jeg følte lige for at dele den gode oplevelse, som jeg havde med hende i tirsdags. Igennem længere tid har øjnet hendes annonce, men har altid udskudt det af den ene eller anden grund. I tirsdags kom dog dagen, hvor jeg tog mig sammen og greb telefonen for at høre om en aftale. Hun var hurtig til at svare på min indledende SMS, og efter en kort korrespondence frem og tilbage endte vi på 1 time til 200 euro.

Jeg traskede afsted og var faktisk lidt overrasket over lokationen. Stedet er virkelig lækkert. Det ligger tæt på Svanemøllen Station og er meget diskret. Der er flere kontorer i bygningen, og man kan tage en elevator op til hendes lejlighed, hvis man er bange for at blive spottet i opgangen. Derudover er hun alene i lejligheden, hvilket jeg altid finder meget rart.

I forhold til seancen var det noget af det bedste, som jeg har prøvet. Emilly møder dig med tungekys fra første fløjt, og hun følger også med dig ud i badet, hvilket jeg synes er en utrolig lækker start på begivenhederne. Efter badet er der en indledende B2B-massage, hvor man lige får en smagsprøve på hendes krop, inden det går løs med de forskellige stillinger. I forhold til den sjove del kan jeg kun sige, at Emilly er utrolig aktiv og arbejder ivrigt for, at det skal være godt for dig. Da jeg læste hendes annonce var jeg både nysgerrig og lidt intimideret af, at hun også stiller ‘krav’ til dig som kunde - og jeg kan i sandhed sige, at man skal bringe sit A-game for at matche hendes energi. Hun er en fornøjelse at ligge i sengen med, og havde jeg ikke brugt så meget tid mellem hendes ben, så var jeg nok kommet noget hurtigere end på den planlagte time. Jeg var så heldig at få superfransk, men jeg kunne læse mig til, at det kun hændte i nogle tilfælde.

Opsummeret kort er Emilly i en klasse for sig selv, når det gælder GFE. Hun er gavmild med kys, og hvis hun ikke nyder det, så er hun i hvertfald rigtig god til at bilde dig det ind. Derudover er hun bare en glad og charmerende kvinde. Jeg kommer 100% sikkert igen.

https://escortguide.dk/P/emilly-brazil-i-will-be-available-in-september-38292.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...