Hop til indhold

Recommended Posts

kasper00102 skrev, for 22 minutter siden:

Er der noget der har besøgt Sonia for nyligt (https://annoncelight.dk/showad/288210) , og er hun et besøg værd? Kan ikke bestemme mig for hende eller https://annoncelight.dk/showad/275027.. Nogle anbefalinger. Nåede heldigvis at besøge Kate,, .. 

Jeg besøgte både Sonie og Paula (Carmen) i sidste måned. Jeg skrev en beretning om mit besøg hos Sonia. 
Hvad er det du gerne vil vide mere om ? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
kasper00102 skrev, for 3 minutter siden:

Hvilken af dem synes du gav den bedste oplevelse

Den samlede oplevelse beror for mig på nogle meget subjektive og personlige elementer, som jeg tror det er vanskeligt at overføre til direkte anbefalinger. 
Hvis vi tager de mere objektive: 
De er begge meget ærlige med deres fotos.
I min anmeldelse af Sonia antydede jeg, at hendes billeder nok ikke fokuserer så meget på, at den gode mad også har sat lidt spor på maven :-) Altså, hun er ikke (længere) åleslank, hvilket også fremgår, hvis man kigger nærmere efter på nogle af hendes fotos.
Mht. Carmen, jeg oplevede hende som yngre end mine forhåndsindtryk fra hendes fotos. Jeg havde nok skudt hende til at være noget ældre end Sonia. Det indtryk ændrede sig da jeg besøgte hende. 

De er også begge meget ærlige med hvad de beskriver i annoncerne, og hvad de tilbyder når man besøger dem. Der blev ikke "snydt på vægten" fra nogen af dem. 
De er også begge meget nede på jorden, masser af godt og smittende humør. 
Og der var god sex med dem begge. 

Jeg tror ikke jeg træder nogle af dem over tæerne ved at sige her, at de iøvrigt også personligt er gode venner, både i DK og hjemlandet. Selv om jeg faktisk besøgte dem på forskellige adresser. Det var Carmen selv som bragte Sonia på banen :-) 

Dette var nogle "objektive" betragtninger, som jeg håber du kan bruge (i det mindre til ikke at udelukke nogen af dem :-) :-) ). 

Jeg besøgte også Kate efter hun kun havde været i DK i fire dage. Og skrev en beretning om det også herinde. Hende har du allerede besøgt. Så muligvis kan det hjælpe lidt hvis jeg tager hende med i mine personlige betragtninger også: 
Min personligt bedste oplevelse var helt klart med Sonia. Og jeg vil helt sikkert besøge hende igen. Men det beror på en masse ting: "Kemi", intensiteten på dagen, og mange andre forhold. 
Men dermed har jeg alt andet lige ikke sagt noget som helst negativt om Carmen (eller Kate). 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har undret mig en del over at hverken Carmen eller Sonia var beskrevet , udover din gode beskrivelse af Sonia. Kunne se at Kate var beskrevet mange gange. Frygtede at det var et udtryk for at det ikke var så godt, men det kan jeg forstå at det er. .Dejligt

Del dette indlæg


Link til indlæg
kasper00102 skrev, for 16 minutter siden:

Jeg har undret mig en del over at hverken Carmen eller Sonia var beskrevet , udover din gode beskrivelse af Sonia. Kunne se at Kate var beskrevet mange gange. Frygtede at det var et udtryk for at det ikke var så godt, men det kan jeg forstå at det er. .Dejligt

Det er meget interessant, jeg tænkte selv lidt over det inden jeg besøgte Sonia. 

For det første, jeg tror Sonia og Carmen blev lidt ramt af, at ingen skrev anmeldelser til at begynde med. De har begge været i Aalborg hele året (med velfortjente ferier til deres hjemby). Dvs. inden og gennem hele Covid19 usikkerheden. I en periode med meget få anmeldelser.  Hvor man bare gloede på et hav af deres annoncer, og tænkte: "Hvorfor ingen anmeldelser".  

For det andet, der er nok en tendens til at det skrivelystne publikum foretrækker piger med et stort talent for "æstetisk performance". I den sammenhæng, ud over sikkert at være et par år eller mere yngre end Sonia og Carmen, er Kate også meget mere æstetisk pleasende. Jeg prøvede mig i min anmeldelse af hende med "hot girlfriend", altså meget bevidst om den æstetiske side. Jeg vil ikke kalde Kate for pornstar, men hun er noget mere i den retning. 

Jeg synes nogle af de anmeldelser der kom efterfølgende gik lidt over gevind ift. min egen oplevelse: "Prom queen" osv. Men hun er helt klart mere en pornooplevelse end Carmen og Sonia.

Der var en anden polsk pige som besøgte Aalborg en del gange op til at Covid19 ramte. Hun hedder Rosa, der er en del anmeldelser af hende. Hun er gudesmuk, hendes blik når hun giver blow/DT er ren ahegao, hendes tøj, i forskellige lag, som skulle pilles af hende var ren nydelse, hvis man ikke, som jeg, foretrak at knalde hende med fuldt lingeri. "PSE". Men også, hun var meget bevidst om den rolle, og gav ikke meget af sin personlighed. 
Jeg tænkte nogle gange på hende når jeg læste anmeldelser af Kate. 
Hvor Kate nok er midt imellem. Jeg havde faktisk meget sjov med hende, som person ikke rolle, under mit ene, korte besøg. 

Hvor Sonia og Carmen er meget mere nede på jorden, eller "real", hvad man fortrækker, ikke iklædt en rolle. Ikke på den kedelige måde. De frække øjne og den måde Carmen kan tease mens hun giver et gedigent BJ fik mig til flere gange at bede om mere af samme skuffe inden der skulle knaldes. 

Men som "GFE", eller sagt på en anden måde, hvis man forestiller sig, at man falder i søvn sammen efter veludført dåd, og vågner næste morgen. Hvem ville jeg så ønske og vågne op med, og knalde igen inden morgenmad: Sonia! Og det var også hende som faktisk fik mig til at grine, fordi hun er pissesød.
Men alt det er jo meget personligt og subjektivt. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...