Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg var på besøg hos dette nye sted i Vanløse og blev taget imod af pigen med bleget hår. Hun kaldte sig Mina og er cute og meget petit, men nok lidt ældre end billederne antyder. Hun har i hvert fald født mindst eet barn.

Nå, jeg bestilte thai/olie-massage. Det var ikke noget der minder om professionel massage. Hun har meget tynde fingre som hun kan trykke overraskende hårdt med, men massagen er ret lemfældig, og der gik højst 15 minutter før hun var i gang med Lingam. Ok, der er heller ikke grund til at trække den længere, når massage ikke er en spidskompetence. Fuld pakke kostede 1000 kr. I tillæg. Hun kyssede, omend noget modvilligt. Flotte bryster, det må man give hende. Sikkert ikke naturlige men flot lavet. Desværre har hun ret mange strækmærker på maven. 

Da vi kom til samlejet var det tydeligvis ikke noget hun brød sig om. Hun gør det svært for mig at støde og selvom hun smiler når hun kigger på mig, så skærer hun ansigt når hun kigger væk.

Det lykkedes mig at komme ud over hendes bryster, men ellers er det bedste jeg kan sige om stedet, at faciliteterne er nye og rene, omend der er lidt trangt.

Jeg kommer ikke tilbage hertil. Det er sgu for useriøst.

Samlet karakter 3/10.

https://escortguide.dk/P/luksus-ny-wellness--53401.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lynet2019

Mange tak for informativ anmeldelse.  Fedt at fra de mindre gode oplevelser også.  Hvis du da bare havde bidt mere mærke til Billede 7 inden du bookede   ( smiler ) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lynet2019 skrev, for 58 minutter siden:

Mange tak for informativ anmeldelse.  Fedt at fra de mindre gode oplevelser også.  Hvis du da bare havde bidt mere mærke til Billede 7 inden du bookede   ( smiler ) 

Hæ. Jeg så det godt, men troede ikke de mente det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...