Hop til indhold
ReeferMadness

Tianna, Aalborg C

Recommended Posts

En kort anmeldelse af Tianna, polsk pige i det centrale Aalborg som jeg besøgte i dag (hun kører også ud). Alt i alt en over gennemsnit oplevelse - men et par enkelte minusser. Og lad mig få dem af vejen: Hendes sted pt er ikke det mest indbydende for at sige det mildt, og man må finde sig i at løjerne foregår på en madras på gulvet. Og så ryger hun - jeg kunne dog kun svagt lugte det på hende og værelset lugtede heller ikke synderligt af det. Men en mere sart næse end min vil måske finde det utiltalende. Caveat emptor.

Til gengæld var pigen og sexen godt over middel. Sød, indbydende, naturlig med et dejligt smil. Ung af væsen og udseende - ikke nogen pornomodel, men en lækker naturlig krop. En lille smule mave, fyldig røv og fine bryster.

Hun gik hurtigt igang med et blow uden, og jeg blev en smule bekymret for at hun havde travlt. Hun fik sat kondomet på og så gik der ellers løs i en række stillinger. Hun blev dejligt våd forneden og lød virkelig til at nyde det når mine fingre og tunge gik på opdagelse. Om hun var en god skuespiller eller bare godt gammeldags liderlig, skal jeg ikke kunne sige. Men det var sgu en fornøjelse at kneppe hende.

Vi sluttede af med at hun red mig, med øjenkontakt og hvor hun havde det frækkeste blik, kiggede mig dybt i øjnene, mens hun bed sig i tungen.

Så ja, jeg var rimelig begejstret efterfølgende, på trods af de ikke helt optimale rammer. Jeg vil bestemt overveje et besøg igen.

https://annoncelight.dk/showad/298074

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...