Hop til indhold
llive

Anna Megafransk i Aalborg - godkendt

Recommended Posts

Hej alle. Jeg har i dag besøgt 

https://annoncelight.dk/showad/300516

Aftalen kom nemt i hus via sms på en ganske behagelig måde. Adressen er i  Aalborg vestby, ikke langt fra fjordbyen. Nemt at finde, og parkering lige foran ejendommen. Relativt diskret, selvom der er er en del kørende og gående trafik i området.

Pigen er identisk med hende på billederne. Jeg vil gætte på, at hun er i 30'erne - ikke den bedste krop i verden, da hun har mave og virker lidt slidt. Betaler 500 kroner for blow med megafransk (15 minutter) - og bliver sendt i et hurtigt bad. Perfekt. Lejligheden er pæn og ren, og Annes veninde er til stede (laver mad).

https://annoncelight.dk/showad/300517

Også hun lever op til billederne, hvilket vi sige... ikke prangende.

Nå ned på sengen at ligge, og Anna begynder at sutte. Ikke dårligt, men i annoncen beskriver hun sig som specialist udi oralsex. Måske at stramme den lidt. Anyway... hun anbringer sig, så man man kæle hende mellem benene, som hun spreder fint, så man kan komme til. Sådan går lidt tid, og det er slet ikke tosset.

Jeg beder Anna kravle ned mellem mine ben, så vi kan få lidt momentum på blowjobbet. Hun er sød, omend ikke videre entusiastisk til at følge anvisningerne om at slikke boller. Men bevares... hun gør det - og gør det fint med blød og fræk tunge. Det er også ok at tage fat i hendes hår og samle det i næven, så man man styre lidt og kan få det visuelle med. Ganske fræk, og man kan også følge med i et spejl placeret til højre for sengen. Spændende at kunne se hende sutte fra flere vinkler.

Da jeg kom, tog hun uden problemer ladningen i munden... og hun suttede færdig og havde ikke travlt med at spytte ud, selvom jeg tror, hun fik en pæn mundfuld. 

Ikke en oplevelse, der vil sætte sig i erindringen. Men slet ikke tosset. Billederne er hende, hun tager ladningen i munden og er ganske sød. Mere kan man vel ikke forlange for 500 kroner. Anbefales.

Redigeret af llive

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...