Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/pinky-thai-massage-53501.html

Besøgte denne fantastiske kvinde i dag, og Pin er nok en af de smukkeste Thaipiger jeg har været sammen med. Hun snakker næsten flydende dansk, så er hun også meget sød.

Lokalene er meget fine, det er et godt renhold over alt, og der er fine brusemuligheder.

 Hun er bare dejlig. Fast dejlig krop, hendes numse fast og fin  og hun har nogle fantastiske bryster. Og hendes franske, er nok det bedste jeg har prøvet. Og jeg har også været på besøg hos TinaThai, og hun er jo også en mester på dette. 

Vil ikke komme ind på så meget mer om selve akten, men jeg vil helt sikkert besøge hende igen, også bare for at få en god Thaimassage, for dette er hun også meget dygtig til.

Pas godt på min nye favorit

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange tak Soapyman. Når du nu sammenligner Pinky med den pragtfulde Tina Thai kan jeg ikke lade være med at spørge dig om Pinky også giver tungekys og mega fransk, som er 2 ting jeg er ret vild med... :D 

På forhånd tak for svar.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også besøgt Pin i den forløbne uge og kan kun nikke genkendende til soapyman’s beskrivelse. For mig var det på alle måder en topklasse oplevelse, så hun er også kommet på min favoritliste. Hun er nem at kommunikere med på dansk, også via sms, så jeg ville ikke tøve med at stille evt. spørgsmål direkte. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gammel rotte skrev, for 22 timer siden:

Fantastiske billeder, er brysterne ægte?

Det er falske billeder bare lige for at slå det fast. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skiderik skrev, for 34 minutter siden:

Der står ikke rigtig noget om hvor klinikken ligger?

Send hende en sms, hun svarer som regel hurtigt tilbage

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte Pinky igår, og er enig med stort set alt hvad der er skrevet indtil videre. Hun er virkelig flot og lækker, med et utrolig smukt ansigt, lækker velholdt krop, med en par pænt store bryster der sidder rigtig flot, men dog ikke er uden hjælpemidler. Jeg er derfor også enig i, at billederne ikke er ægte, MEN de er nu meget retvisende - brysterne er måske ikke helt så store. Billede 5 tror jeg dog godt kunne være hende! Det er dog de lækre af slagsen, og det kan ikke ses. Jeg er normalt kun til ægte bruster, men disse er absolut godkendt! :-) Jeg gik "lige til sagen", og udskød massagen til sidst. 1 time til 1500. Ingen problemer med at jeg kun ville have BJ med, og at jeg ikke ville slikke hende. men for dem der nyder at slikke, så tror jeg hun vil sætte pris på det. Hun er ikke så meget for at få en finger op. Nå, men efter at have rullet lidt rundt begndte jeg at kneppe hende, og hun er meget responderende. Det var lækker GFE-agtig sex i alle stillinger. Der var lidt kys, men jeg holdt igen af gode grunde, men uden COVID-a9 tror jeg godt der kunne have været snavet igennem :-) Efterfølgende massage var dejlig og til den lettere bløde ende. Vi nåede dog ikke så meget af massagen, da vi havde brugt det meste af tiden på anden sjov. ;-)

Jeg kunne sagtens se mig selv komme igen, men stedet er ikke super diskret, idet man står lige ud ti vejen og venter foran en butik med kridtende ruder...

Redigeret af Gammel rotte

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...