Hop til indhold
Master Chief

Trine Tease - Overgik alle mine forventninger

Recommended Posts

Har længe haft kig på Trine https://www.escort-side.dk/Trine-Tease?ad-id=4464 og har læst flere gode anmeldelser om hende, så nu skulle det være. 

Jeg har været inde i en lidt dårlig periode pga. min angst og været lidt nede, så havde mest lyst til lidt GFE og blid sex og det må man sige Trine udfører til UG. Var lidt nervøs over at møde hende pga. min angst, men hun er helt nede på jorden og gav mig et kram da hun trådte ind af min dør og vi klikkede godt sammen ret hurtigt på det sociale, så følte mig hurtigt tilpas i hendes selskab. 

Vi fik snakket om hvad jeg ville have og vi fik lagt os i min seng. Startede med lidt cuddling og pillowtalk hvilket var en god start. Derfra videre til kys og oral sex. Trine har de bedste kysse læber og hun kysser virkelig godt. Hun sutter også skønt. Foreslog en 69er, for ville da smage hende også. Hun har en dejlig mis og fik hende til at komme i 69eren. Hun er dejlig stram også, hvilket jeg fik at mærke da hun red mig. Hun lænede sig flere gange forover så vi kunne kysse samtidig. Efter lidt lækker sex, sluttede vi af med urin til mig og vi kom begge to til sidst. 

Alt i alt en fantastisk oplevelse. Mit humør var lavt inden hun kom, men hun forbedrede det helt klart. Og ikke kun pga. sex delen.  Hun er super sød at snakke med og virkelig fair med sine priser. 

Jeg er "bange" for jeg er hooked og der går ikke lang tid før jeg booker hende igen <3

Del dette indlæg


Link til indlæg
Aarhuselsker skrev, for 4 minutter siden:

Den kan vist godt få en tak til :D

Ja tak for vi måtte læse med :)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...