Hop til indhold
Lauersen

Forloren græsk, findes det som købesex?

Recommended Posts

Jeg må tilstå at jeg er ret vild med analsex, og har da i sin tid introduceret både min kone samt hvad der har været af ekskærester til det. Om det er fordi jeg hurtigt fandt ud af hvor de voksne gemte pornobladene, og jeg blev introduceret til det på den måde kan da være en del af forklaringen, men jeg mindes dog at være fascineret af det lige fra første gang jeg hørte om at det var noget man kunne. for mig er det måske mere tanken om hvad man gør der fylder mig med frækhed fremfor at følelsen i pikken skulle være væsentligt anderledes end så meget andet. Jeg synes bestemt ikke at det er uundværligt i sex (som jeg f.eks. synes at oral til pigen er), og en af mine ekser var da bestemt ikke tændt på at hendes røv skulle være andet end udgang. Det var der selvfølgelig respekt omkring, men på en god dag hvor hun havde nydt hvad vi havde foretaget os seksuelt og følte sig tilfreds, kunne hun godt overtales til at jeg slikkede hendes røv til hun var godt våd imellem ballerne, for derefter at lade mig køre pikken imellem ballerne på hende imens hun strammede om den. Hun krævede dog altid en omgang ballemassage bagefter da hun syntes hun havde arbejdet hårdt for min nydelse. Vi fik også bollet et par gange i "almindelig" doggy imens vi snakkede dirty om at jeg havde lyst til hendes røvhul, og det kunne da fra tid til anden også blive til en enkelt finger i hendes røv mens vi lavede nogen andre ting. Vi fik også afprøvet et stearinlys til min røv, hvilket jeg nød en del, men det sagde ikke hende så meget at gøre det.

Det er selvfølgelig en del år og forhold siden, og det er jo først for omkring 1½ år siden jeg fik taget springet med købesex. Jeg har dog længe fulgt med på diverse fora som dette, og hvad der fandtes af kilder før internettet, og synes et par gange for nogle år siden at være stødt på det som "service" under købesex. Jeg mener landekoderne har været enten polsk, russisk eller brasiliansk (en af disse er muligvis imellem lårene). Der er jo en del af de piger der sælger sex der ikke, eller kun i begrænset omfang er til analsex - noget jeg da fik fornyet forståelse for da jeg forsøgte at modtage en ellers ikke kæmpestor strapon for nylig. Har nogen af jer andre, sorte, lyserøde eller andre farver, nogen erfaringer med noget der ligner analsex, men ikke helt er det. Er det noget i har købt, solgt eller bare nydt eller leget med privat? Lad mig endelig høre.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Emmalie

Jeg er ikke super meget til analsex i form af penetrering, men tanken omkring anal sex tænder mig rigtig meget. En mellemting jeg tit har tyet til er en finger bagi under sex, eller i form af noget fælles onani. Så får man tanken og lysten tilfredsstillet, med anal stimulering, men uden at det bliver sådan hele vejen ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er noget der hedde pussyglide, så mon ikke der også er noget der kunne betegnes som anal eller Ass-glide :)  Reelt er det vel det du efterspørger

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheVoice skrev, for 1 minut siden:

Der er noget der hedde pussyglide, så mon ikke der også er noget der kunne betegnes som anal eller Ass-glide :)  Reelt er det vel det du efterspørger

Det kunne være en af måderne. Noget der går til kanten men ikke over

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har før haft en gæst der afsluttede på den måde du beskriver altså ved at glide penis i mellem ballerne.. Evt med olie.. Lidt ligesom spansk bare i mellem ballerne.. Men jeg tror det er et spørgsmål om tillid.. Nogle mænd ville sikkert benytte lejligheden til at evt prøve at liste den ind uden gummi osv.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jamen det ER jo spændende med lidt anal i ny og næ. I denne forbindelse har jeg da prøvet at købe en lille buttplug og medbringe til en GP. Bare det at gøre det og afvente hendes reaktion er jo spændende i sig selv. I starten var hun lidt tøvende så jeg troede egentlig ikke at hun ville bruge den - men så blev hun alligevel nysgerrig og satte den op i hul nr 2.

MEGET spændende synes jeg jo - og det blev det også for hende. Hun fortalte mig bagefter at hendes orgasme var bedre end ellers - og næste gang vi sås ville hun rigtig gerne prøve den igen.

Jeg vil sige at en buttplug er en fin introduktion til de ting - og man behøver såmænd ikke at gå videre undtagen hvis stemningen er til det.

Prøvede for nogle år siden med en anden GP at stikke fingeren op i hendes bagerste hul - her tror jeg måske ikke det sagde hende så meget, men hun havde heller ikke noget imod det. Jeg synes jo det var spændende - det blev dog kun ved den ene gang.

Det kan klart være grænseoverskridende - men min egen erfaring er at hvis man siger til pigen at man jo kan prøve det og hun kan fortryde hvis det ikke er sagen - så er der såmænd nogle der er nysgerrige og positivt overraskede.

Og så er der nogle som bare slet ikke er til det - så kan man jo finde på så meget andet. Det er bare med at bruge fantasien.

Del dette indlæg


Link til indlæg

En forsigtigt finger, glidende fra mellemkødet under bollerne, mod numsen på manden og for kvinden under vagina mod numsen vækker mange gange jubel.;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har 2 veninder, der begge nyder at blive slikket godt og grundigt, når de så er rigtig våde, så holder de begge meget af en finger der forsigtigt trænger ind analt. Specielt den ene får voldsomme orgasmer, faktisk en at oplevelse at være med til dette

Redigeret af Nymann

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg nyder det personligt begge veje rundt. På mig, er det lidt ligesom du beskriver, det er ikke så meget følelsen, som det er det mentale i at det er det "forbudte hul" - som jeg kan finde på at sige, uartige piger fortjener at få den i røven. Det er også lidt hårdere rent fysisk end den almindelige model, så det bliver ofte ret intenst, og sender mig ind i et lidt underdanigt hjørne som jeg er helt vild med.

Den anden vej rundt, er lige det modsatte. Jeg føler mig overraskende selvsikker og legende omkring det, og bliver ind imellem en smule dominerende, hvis vores dynamik er til det. For mig er det langt oftest au natural. Jeg foretrækker at bruge tunge og fingre, og virkelig mærke hvad jeg gør ved min modpart. Det gør mig enormt opstemt at se og mærke hvordan mine mindste bevægelser sender ham i ekstase, og hvor sårbart det et eller andet sted er. Det er noget hvor jeg virkelig skal være indfølende og til stede for at være helt sikker på, at jeg stimulerer på lige den rette måde - edger, driller, tester. 

Ved enkelte er jeg nået så langt som 5 fingre, men aldrig en hånd, ved andre er én finger rigeligt. Det er vildt fascinerende at se og mærke. 

Og ja, glidecreme er bare din bedste ven, særligt de helt tykke fede cremer, under anal, men der er også afslappende teknikker man kan benytte som man virkelig ikke skal undervurdere. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...