Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/god-thai-massage-nyt-aaben-49209.html

Jeg havde i nogen tid luret på hende, især efter en eller flere positive anmeldelser herinde.
Smag og behag er forskellig, som man siger...
Da hun lukkede op, blev jeg umiddelbart opstemt af et forholdsvist kønt ansigt og ikke mindst, en særdeles indbydende kavalergang. Godt nok noterede jeg en lidt stor mave under den stramme kjole - men hvad, nogle store lækre bryster og så måske økofransk, så gik det nok alligevel..
Hvor kan man tage fejl...
Jeg bestilte en times massage og tænkte, så må vi se hvad der byder sig.
Massagen var sådan set OK, med den rette pirring, og forventningen steg - så langt så godt. Da vi kom til lig-på-ryggen-fasen, kom spørgsmålet (selvfølgelig). Om jeg ønskede HJ, BJ, uden tøj? Jeg spurgte om BJ var uden. Nej, var svaret. BJ med overtræk siger mig intet, så jeg valgte nøgen og HJ.
Da kjolen kom af, afslørede hun en plump skikkelse med alt for mange kilo, plus at de før så tiltrækkende bryster fes ud til siden, som var de magneter, der frastød hinanden. De var heller ikke særligt lækre at røre ved. Da hun så startede HJ'et, siddende overskrævs på mine ben, begyndte hun at hoppe op og ned, som om hun simulerede at hun red mig. Det var decideret ubehageligt, så jeg tog et fast greb i hende for at signalere at jeg ikke kunne lide det. Så holdt hun op, men plantede sin store røv oven på min ene knæskal, så det føltes som om den ville forskubbe sig. Og resultatet udeblev da heller ikke: stemningen forsvandt, og Store Kaj blev til Lille Kaj.
Oven i det hele brugte hun også ALT for meget olie, jeg følte det som om jeg svømmede rundt i et oliebad. Man ligger og tænker, nu må der være nok olie...men så hører man det velkendte kluk-kluk fra olieflasken, og så kommer der en liter til på.
1000 kr. for en 100% fiasko. 
Som man nok kan gætte, jeg kommer ikke igen.
Det skal lige tilføjes, at jeg også har prøvet Gan (ejeren), også en elendig oplevelse - en småtosset kvinde, som planter en hånd på pikken allerede mens man er ved at gå ind ad døren, samtidig med at hun snakker som et vandfald.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren

Hmm havde ellers tænkt det var stedet jeg skulle frekventere efter corona vaccine eller medicin kom på markedet, men din beskrivelse og at kvinden er fedladen gør atcjeg bliver helt væk - Tak for at du tig en for holdet. 
Alko

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldesen. 

Hvor er jeg dog glad for dette forum så vi kan undgå at spilde vores tid og penge på dårlig service.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Alkoholikeren skrev, for 22 timer siden:

Hmm havde ellers tænkt det var stedet jeg skulle frekventere efter corona vaccine eller medicin kom på markedet, men din beskrivelse og at kvinden er fedladen gør atcjeg bliver helt væk - Tak for at du tig en for holdet. 
Alko

Faktisk besluttede jeg at besøge hende på grundlag af en begejstret anmeldelse herinde! Men smag og behag...skræmmende...

 

Smutje67 skrev, 1 time siden:

Tak for anmeldesen. 

Hvor er jeg dog glad for dette forum så vi kan undgå at spilde vores tid og penge på dårlig service.

Om man ligefrem kan kalde det dårlig service ved jeg ikke. Men hendes fremtoning passer ikke i forhold til billederne, og ikke i forhold til den beskrivelse af hende, som jeg læste herinde. Og så de ting, hun gjorde, passede mig slet ikke. Men hvem ved, nogle ville måske finde det seksuelt stimulerende at hun hopper på ens ben mens hun spiller den af. Jeg har ihvertfald overvejet at læse anmeldelser lidt mere kritisk end tidligere...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte for nogen tid siden Gan (ejeren), også på baggrund af en positiv anmeldelse her.

Hendes udseende levede ikke op til mine forventninger - men servicen var super.

En sød, sjov og engageret kvinde, som gjorde alt hvad hun kunne for at give en god oplevelse!

Jeg havde en dejlig oplevelse til rimelige penge - men kommer nok ikke igen, da udseendet ikke er som jeg søger, og der er så mange at prøve ;-).

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jag har också besökt Gan och jag hade en utmärkt upplevelse. Jag antar att det är den berömda kemin eller kanske dagsform hos både massör och kund som gör att det upplevelsen blir sämre vissa gånger. Jag har tänker nog besöka Gan igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har kun sporadisk set May, jeg var på vej i bad og mødte hende i døren, så jeg så kun ansigtet.

Men Gan har jeg besøgt flere gange og kan slet ikke genkende GamleGris fortælling om hende, overfor mig virker hun næsten lidt genert og taler ikke mere end godt er, første gang jeg besøgte hende var der ikke nogen hånd på pikken som hos “grisen” men da jeg smed blusen skulle hun mærke min mave og kommenterede dens tilstand. :)

Men smag og behag er heldigvis forskellig, så der er altid mindst en derude der passer til hver af os.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Smeden!

Jeg kan også tilslutte mig koret af tilfredse Gan kunder.

Det har altid været FP, og Gan bliver ganske vidst kåd under agten. Typisk rider hun mig, og hun vil have pikken *helt* i bund alt den tid det er muligt. Sidste gang jeg var hos Gan tog jeg en tre timers pakke, det var inden Covid-19, og uden at gå for meget i detaljer, var det et under jeg overhovedet kom hjem. Det lyder måske lidt underligt at man som mand kan føle sig gennemkneppet, men det var umiddelbart den følelse jeg havde i kroppen.

Og så har hun de lækreste store naturlige bryster, med dejligt nysgerrige vorter :)

 

/Smeden!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren
GamleGris skrev, den 8.7.2020 at 12:37:

Da kjolen kom af, afslørede hun en plump skikkelse med alt for mange kilo, plus at de før så tiltrækkende bryster fes ud til siden, som var de magneter, der frastød hinanden.

Url hvor ulækkert ja det er uskønt med tykke kvinder men husk nogen kan lide at være sammen med en tyk tønde kvinde - hvis pigerne blot skrev ærligt om deres kroppe så vil nogen undgå at blive skuffede. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...