Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg havde fornøjelsen af at besøge Camille tidligere idag :)

https://www.eroguide.dk/massage-escort/HornyGirlfriend/

   Inden besøget havde vi haft en fin lille korrespondance bl.a om hvad vi skulle bruge tiden på. Det var ikke svært at finde stedet. Det er rimeligt diskret med ok parkerings forhold og ligger fint i forhold til offentlig transport. 

   Stedet er ikke specielt stort, men det er stort nok til formålet ;). Camille tog imod mig med et smil og vi snakkede lidt inden vi gik over til det mere fysiske. Der er ingen tvivl om at Camilles frække og forførende smil er en fantastisk start og efter at vi havde kysset og nusset en del (mine fingre udforskede med glæde hendes lækre krop) smed vi hurtigt tøjet og vi gik igang med det vi havde aftalt på forhånd. Camilles indlevelse og evne til at holde en vidunderlig øjenkontakt gjorde det til en skøn oplevelse både fysisk og mentalt uanset hvad vi lavede.Vi improviserede en del undervejs efterhånden og det er mit opfattelse at hun gjorde alt hun kunne for at det skulle være en dejlig oplevelse.

   Ingen tvivl om at Camille er et dejligt menneske og hun gav mig en glimrende GFE som bestemt er værd at gentage. Der var også tid til at snakke lidt undervejs og til slut. Tag endelig godt imod hende her på Sjælland og behandl hende godt. Hun fortjener en god tid her, og vi kan håbe hun kommer igen en dag :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Canelo Saul Alvarez skrev, for 1 minut siden:

Siden hun er chubby, kan man se hun har en pæn stor numse. Men har hun også nogle fyldige lår?

Som man også kan se på hendes billeder så har hun nogle lækre fyldige lår, som passer fint til resten af den herlige krop :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest BlackMagic2020
Canelo Saul Alvarez skrev, for 7 timer siden:

Siden hun er chubby, kan man se hun har en pæn stor numse. Men har hun også nogle fyldige lår?

chubby ??????

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...