Hop til indhold

Recommended Posts

Så kommer min anmeldelse nr 2 - det var så Naomi jeg besøgte denne gang. Jeg sendte en sms til hende og efter ca 15 min fik jeg et svar tilbage og vi aftalte en tid. Ligesom med Gina havde jeg booket en time og med kys som ekstra ydelse. Jeg ankom til den aftalte tid og døren blev åbnet af Naomi med det samme jeg ringede på.

Vi gik hen til hendes værelse og hun spurgte om jeg ville i bad - det sagde jeg ja til, smed tøjet og hun kom med et håndklæde og fulgte mig hen til badeværelset. Efter et hurtigt bad gik vi hen på hendes værelse og hun smed tøjet og stod splitternøgen foran mig hvilket mit barometer straks reagerede på. Hun spurgte om jeg ville have et blowjob og da jeg sagde ja tak gik hun på knæ og begyndte med et ganske udmærket blowjob der flere gange nærmede sig deep throat. Jeg sagde til hende, at hun hellere måtte stoppe da hun ellers ville komme til at levere en ydelse der ikke stod på menukortet. Hun kiggede op på mig og spurgte om jeg ikke kunne lide det og jeg prøvede at forklare hende at det ikke var det, der var problemet - tværtimod. Tilsidst tog jeg hende i hånden og trak hende op i stående stilling - jeg sagde til hende at det var "too good" og tilsidst forstod hun hvad jeg mente og smilede genert til mig.

Vi lagde os ned på sengen og jeg kælede med og kyssede hendes bryster og lod mig tilsidst glide ned mellem hendes ben og begyndte at slikke hende - noget hun tilsyneladende godt kunne lide. Efter et stykke tid spurgte jeg om en 69 lagde mig på ryggen og gjorde jeg tegn til at hun skulle sætte sig på knæene over mit ansigt og vende sig om med ansigtet den modsatte vej - hun fangede meningen og efter et stykke tid spurgte hun mig "wanna fuck" og da jeg kunne mærke at hun var klar nikkede jeg og sagde "sure" hvorefter hun gik ned og satte kondom på mig efter blow job metoden. Hun skubbede mig ned på ryggen og begyndte at ride mig så jeg kunne nyde synet af hendes velskabte gyngende bryster. Tilsidst stoppede jeg hende - kiggede på hende og sagde "doggie" - den fangede hun med det samme hoppede ned og gik på alle fire. Jeg gik i gang, gav den gas og det varede ikke længe før jeg sprøjtede i hende. Vi lå et øjeblik og pustede begge to hvorefter hun tog servietter, tog kondomet af og tørrede mig af.. Hun spurgte om massage, men jeg gjorde tegn til at jeg hellere ville tage et bad, da jeg havde det varmt.. Jeg tog håndklædet fra før, da jeg havde hængt det på en stol og hun fulgte mig ud til badeværelset og ventede udenfor mens jeg skyllede mig af i et koldt bad. Derefter var det på med klunset og afsted med kindkys og ned i bilen.

Og så kommer vi til min vurdering:

Pigen: 8 - Billederne er af hende og af nyere dato

Ydelsen: 6 - Helt fin og med indlevelse, da hun helt klart gerne vil gøre det godt, men med visse sprogvanskeligheder, hvilket jeg kunne se gjorde hende usikker på lige præcis hvad jeg mente når jeg sagde noget. Det tager meget naturligt også lidt af gejsten hos mig

Stedet: 8 - Helt ok og med fine parkeringsmuligheder

Og et link: https://escortguide.dk/P/sexy-small-naomi-in-herlev-54318.html

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bruger du 12 skalaen? 

Den pige er gudesmuk i min bog.

God anmeldelse og tak,

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...