Hop til indhold
Jernrør

Sara Hot Latina*Amager* <3 :D

Recommended Posts

Jeg havde fornøjelsen af at være forbi Sara i går, og sikke en dejlig pige. Fra da man kommer ind af døren er man ikke i tvivl om hun gerne vil yde en god service for en. Dejlig sød, smilende og høflig. Og så ser hun jo pisse godt ud, og sikke en krop og den numse puha den var godt nok svær at få hænderne fra.

Hun er ikke bange for at tag banditten i munden og giver et dejlig vådt blow, Og sikke en god omgang sex hun giver, hun holder sig ikke tilbage og er ikke bange for at vise hvad hun kan i sengen, der er masser af øjenkontakt og så spinder hendes mis.
Efter første omgang, var det tid til en lille omgang massage, efter lidt tid spørg hun om vi jeg vil have mere massage eller om vi skal tag omgang 2, jeg vender mig rundt og smiler og siger at jeg er klar på en omgang mere.
 

Står man og kigger efter en pige man skal besøg, så kan jeg varmt anbefalede Sara

Hun er her i 3 uger endnu, men har fundet en ny lejlighed hun rykker over i, hun var ikke tilfreds med den hun var i nu, og ville gerne have en der var pænere og støre. Så jeg skal da nå en tur i hendes nye lejlighed før hun rejser igen

Jeg gav 1400 for 45 min. Med SF/Gfe. Hun var dog lidt tilbage holdende med de våde kys.

https://escortguide.dk/P/sara-hot-latina-amager--47704.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Miksolrod skrev, for 9 minutter siden:

Lyder som en skøn oplevelse. Hvad med tungekys ?

Dem var der ikke så mange af. Der var lidt kys og lidt med tunge. Men ikke nogle dybe og vilde slasker  som man husker dem fra folkeskolen 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har også været der og genkender meget fra din anmeldelse. Fantastisk krop, røv og naturlige bryster. Umiddelbart højt serviceniveau, men der mangler den umiddelbarhed jeg værdsætter meget og som nok kun findes hos relativt nystartede. Det er Sara ikke og hendes alder er også + + moms.

Samtidig synes jeg hendes økoblow var under middel og irriterende med noget desinficerende spray, som jeg ikke havde prøvet før.

Tungekyssene var også frustrerende tilbageholdende. 

 

Jeg kommer ikke igen og glæder mig til de mere unge, nye brasilianere kommer tilbage.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så gik turen til Brasilien igen :D
så at Sara var tilbage på Amager og tog mig ikke lang tid før jeg fik skrevet til hende og fik lavet en aftale, 
Endnu en gang blæser hun mig omkuld fra første sekund jeg kommer ind af døren. Hendes service niveau er i verdens klasse, og snak om verdens klasse, så er hendes krop da bare for lækker, de former hun render rundt med puha...

Hun er her i ca 14 dage, og mon ikke jeg skal forbi hende igen :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...