Hop til indhold
sejer

Ewa, Husum

Recommended Posts

Guf for Babsomaner.

Har netop besøgt Ewa i Husum, og turen på de godt 40 km fra Flensborg var en frydefuld venten - der har jo været god anmeldelse her på siden. Og jeg blev ikke skuffet. En utrolig dejlig, smilende, køn kvinde med gigantiske ægte babser tog imod mig, og vi fik hurtigt aftalt 1 time med superfransk til 150 Euro. Super sex med mange kys og de enorme kasser godt væltet rundt i hovedet på mig - hvad kan jeg ønske mig mere. Samtidig en god kommunikation på tysk - engelsk blev ikke testet. Det var en 6-stjernet middag jeg nød. Hun er ugen ud i Husum og fra 5. maj en uge i Flensborg.

Wiederholungsgefar (WHG) er helt oppe på 125% - jeg ser frem til uge 19......

http://sexnord.net/profile/3692/Husum/Ewa

Sejer

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har vist set hun har været på i Flensburg tidligere, men ellers har jeg også bemærket at pigerne i Husum af og til er værd at gå efter.

Besøgte også en der i november, men hun var nu lidt ældre end på billederne og beskrivelsen, lidt uinteresseret, men ellers pæn og slank, - først ville hun have 70 Euro, men da jeg så var ved at gå igen, spurgte hun hvormeget jeg så ville give - 50 Euro - Ok, da det var hendes sidste dag der, men jeg var lidt træt af hun både før og efter havde travlt med at snakke i telefon i den tilstødende stue - virkede lidt useriøst.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så er Ewa i Flensborg på Harrisleer Strasse 30. Man bliver jo næsten helt fristet... ;)

http://sexnord.net/profile/3692/Flensburg/Ewa

Den anden pige på adressen, Sylvia, ser nu heller ikke dårlig ud:

http://sexnord.net/profile/2920/Flensburg/Sylvia

Er det de samme to piger, der er nævnt her, dengang på Finkenstrasse, og Sylvia stavet anderledes?

http://www.eroguide.dk/forum/viewtopic.php?f=11&t=172&p=702&hilit=ewa#p702

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg måtte simpelthen se de kasser.....og jeg blev ikke skuffet.

Ewa er en rigtig sød og flot pige. Brysterne er kæmpe og hun elsker når man leger med dem :D

Hun er god til fransk og tager den rigtig dybt. Herefter en ridetur hvor hun gav den max gas inden jeg afsluttede med missionær.

Hende vil jeg gerne lege med igen :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Ja, det må være de samme to tøzer. Men Fickenstein må hellere bekræfte............

sejer

Ja det er dem,Ewa dejlig pige der tidligere har arbejdet i Kbh. Og den meget kunstige Silwia som ikke er et besøg værd

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var forbi Ewa fra Husum på Harrisleer Strasse 30 i torsdags. Først kunne jeg ikke finde hendes navn nogensteder, hverken i forhuset eller i baghuset og det var ikke på hjemmesiden angivet om det var det ene eller andet. Gik igen, men tænkte at det måtte være der og gik så helt op på fjerde sal i forhuset og ned igen, hvor jeg så bemærkede at der var lagner for vinduerne i baghuset, døren stod desuden åben, men jeg havde været ovre i baghuset før, hvor der hverken var navneskilte, ringeklokke eller dørhåndtag på dørene. Gik alligevel derover igen og bankede på i stuen - så blev der efter et stykke tid åbnet af Ewa - hun er nok både ældre og mere robust end på billederne. € 85 for en halv time ville hun have, men hun ville ikke starte med et fælles bad - hvorfor fandt jeg ikke ud af, men da stedet mest lignede et lortebordel a la Låsby Svendsen, gik jeg udfra det sikkert var fordi, der ikke engang var et ordentlig bad og jeg valgte derfor at gå igen.

Besøgte så en lidt ældre, men sød thaipige (ca. 40 år) http://www.fair-girls.de/Flensburg/770 et stykke derfra - og her ville pigen have at jeg startede ved håndvasken :D . At jeg så skulle lære hende at give et ordentligt Handjob tog jeg ikke så tungt, for hun blev faktisk hurtig rimelig god til det :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...