Hop til indhold
Jernsvinet

Thai Chana app

Recommended Posts

Thailand genåbner det meste imorgen 1. july

https://www.pattayamail.com/featured/thai-chana-app-faces-new-test-in-bars-and-clubs-305830

- men man kan blive mødt med krav om at checke ind og ud af hver eneste bar, restaurant, massagesalon, gentlemenshouse eller soapymassage mm. man besøger - således at man hurtigt kan underrettes, hvis der et af stederne forekommer tilfælde med Corona.

Det er nok ikke hensigten, men der kan hurtigt stilles spørgsmål ved om denne overvågning kun har dette ene formål? - og div. konspirationsteoretikere har forlængst spundet div. ender på om Corona- epedimien og div. landes - incl. Danmarks overdrevne nedlukning ikke bare har haft til formål at vænne folk til mere systematisk overvågning fra central- og pengemagternes side ;-)

F.eks har man i Pattaya ikke engang måttet gå på nogen af strandene - og det kan umuligt have haft noget at gøre med at hindre Corona-epedimiens udbredelse - men kan kun betegnes som en test af hvor langt myndighederne kan gå i at underlægge indbyggerne div. restriktioner uden at det vil føre til oprør. Nu er turister og folk, der bare vil nyde livet, heller ikke de mest nemme at få til foranstalte demonstrationer - og kun enkelte turister har udvist civil ulydighed og formastet sig til at tage en uautoriseret dukkert med efterfølgende anholdelse og bødeforlæg af det allestedsnærværende og emsige Corona-politi:

https://www.pattayamail.com/news/pattaya-police-arrest-3-foreigners-swimming-off-closed-beach-299033

 

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

For at være helt opdateret, vil det så sige at der bliver åbent i Bangkok Airport og man fra i morgen kan booke fly til Bangkok.

Jeg er ikke så skrap i dette, men hvilke selskaber er til at booke hos.

Tak @Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Jernsvinet skrev, for 3 timer siden:

- men man kan blive mødt med krav om at checke ind og ud af hver eneste bar, restaurant, massagesalon, gentlemenshouse eller soapymassage mm. man besøger - således at man hurtigt kan underrettes, hvis der et af stederne forekommer tilfælde med Corona.

Det har man jo så allerede skulle de sidste par måneder, i de indkøbsningscentre, restauranter osv. der har haft lov til at holde åbent. Så der er ikke noget nyt i det.
Men iøvrigt et det slet ikke sikkert, at der er så mange af de få barer mm. der fysisk kan åbne i morgen pga. ca. 20 tåbelige regler som de skal leve op til, som stort set gør det umuligt at drive virksomheden. Et eks. at der skal lukkes ned kl. 24.00 - og det gør det jo eks. i sig selv så svært at have en natklub.
Derudover er op til ca. 40-50% af barer og andre typer virksomheder bare i Pattaya alene, de allerede er gået konkurs eller er ved det i forbindelse med Covid-19 nedlukningen.
Så har man penge på kistebunden og altid gået rundt med en lille drøm om at skabe sig en tilværelse i Thailand, eller måske investere i en lejlighed, så er det desværre på bekostning af andres nød, måske et rigtigt godt tidspunkt at tænke over at investere nu.

Mht. at lukke strande i hele Thailand og ikke kun i Pattaya, så jo hænger det faktisk sammen med at forhindre spredningen af Covid-19.
Det var en del af den nationale plan fra starten af, ligesom at de i en periode har holdt udgangsforbud i alle 76 provinser det meste af aftenen og hele natten overalt i Thailand. - Og i denne forbindelse Ingen salg af alkohol overhovedet 24 timer i døgnet.
Strandende blev vurderet som en super covid-19 spreder.
Om ikke andet er det positive i denne forbindelse med nedlukningen, at hele økosystemet har fået det meget bedre i den forholdsvise korte tid, strandende har været lukket ned.
Strandende er iøvrigt begyndt at åbne op igen for noget tid siden.

Jeg er slet ikke fortaler for disse overågnings apps, tværtimod og jeg er langt fra fortaler med den siddende såkaldte "regering" i Thailand, en samling af tidigere militærfolk, der bare ikke vil slippe magten.
Det er ikke et kønt syn det der har foregået i Thailand gennem de seneste år og nu her under Covid-19 er der rigtigt mange Thaier som ikke har råd til mad, ikke kan betale deres regninger, fordi at deres eksistens er baseret på turisme, hvilket generelt er en stor del af Thailands økonomi.
 

@KnudSan der bliver ikke åbnet op for at turister generelt bare kan komme til Thailand fra i morgen. Der tales om at begynde at åbne langsomt op i såkaldte bobler, fra lande der har styr på deres Covid-19.
Måske er det mere realistisk, at de åbner mere op for international turisme engang i slutningen af august, begyndelsen af september. Men det hele kan hurtigt ændre sig i både positiv og negativ retning, hvilket er typisk for Thailand. Hvad der gælder i dag, gælder måske ikke i morgen.
Men en af de helt store udfordringer for Thilands og deres turisme er, at Kineserne og Inderne er dem der udgør den største del af turismen og der går det vidst ikke så godt med at have styr med Covid-19 der.
 

Redigeret af Gæst

Del dette indlæg


Link til indlæg

Meget godt skrevet Agurken :)

Var selv i LOS da de lukkede det hele ned ( 13 - marts - 15 maj ) og prøvede også udgangsforbud fra 22.00 - 05.00

Den med alkohol forbud, bruger de altid og man fornærmer nok ikke Thaierne med, at de nok drikker og fester for meget :D

Men det kan være nu, da DK og EU åbner op for Thaierne, at de måske også åbner op den anden vej :)

Men self september - oktober, måske lidt tidligere, må da håbe :P

Butterfly 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der åbnes ikke særligt meget og der er stadigvæk 14 dages karantæne til dem der må komme ind, selv betalt "låst inde" på et hotelværelse med 3 måltider om dagen.  priser fra 10.000 kroner.

Der åbnes blandt andet for ægtefæller til Thailandske statsborgere, business, inviteret af staten, og lidt flere, men ikke nok til der kommer ret mange fly til Thailand endnu. De fleste er i September måned nu, andre sælger til august men mest for at få penge i den tomme kasse, for senere at aflyse.  de travel bobler der tales om er så små at det bliver få fly og ikke som vi er vant til fritvalg på alle hylder. og de starter med asiatiske lande. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...