Hop til indhold
tentor

TRANS ELKTRA BRUNETTE

Recommended Posts

Hejsa 

Jeg er lige kommet hjem fra et besøg hos Elektra: https://annoncelight.dk/showad/264710 og https://www.escort-side.dk/TRANS?ad-id=4769

Det er mit første besøg hos en trans, og jeg må sige at jeg er en del skuffet. Pikken er selvfølgelig ikke på størrelse med hendes billeder... Det havde jeg regnet ud ;)

Men jeg blev i tvivl om hun er trans, eller i virkeligheden en mand. Hun beholdt sin top på under hele sceancen, og håret er en paryk. Jeg prøvede at komme til hendes bryster, men hun sagde at de lige var blevet opereret, og at jeg skulle lade dem være.... Jeg havde håbet på en feminin pige med velformede bryster og langt hår, så måske havde jeg også sat mine forventninger for højt.

Nu er i advaret

 

Redigeret af tentor

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nej det er ikke helt rigtige efter min mening.

Hun ligner en kælling, med det var det ikke, jeg mener man handler i god tro i den situation. 

Så må man være omstillingsparat hvis det kræves.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hende har jeg besøgt. Det var den vildeste skuffelse. 

Jeg havde ret eksplicit fortalt hende hvad jeg ønskede, men jeg fik ikke ret meget af det, og det var helt uden situationsfornemmelse.. 

Og ja hendes pik, var slet ikke den størrelse der vises.. men det var nu nok logisk nok. Hun var meget maskulin i ansigtet, lignede slet, slet ikke den finde kvinde på billedet...

Så mit råd er, styr uden om hende.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest kenderen

Besøgte hende igen idag... Valentina eller Elektra osv osv - de ovenstående betragtninger er sådan set rigtige nok men jeg bruger hende lidt anderledes. Først får jeg en grundig kropsmassage og hendes stærke hænder kommer virkelig i bund. Så sætter hun sig på mig med den mest fantatiske røv ! hold da kæft den er lækker - lysebrun og struttende - hun har taget lidt på det sidste års tid og det har gjort røven endnu flottere. Hun får en god lang baghyler og hun nyder det meget. Det er en CD eller femboy og ikke en shemale med kunstige bryster. Jeg kommer igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...