Hop til indhold

Recommended Posts

Guest Tatra

Arh, der er altså en del anmeldelser herinde, bl.a. har jeg selv skrevet nogle gange. Du skal nok søge på Mandarin.

Fornylig, alt er vel relativt, 2 gange indenfor 2-3 måneder. Første gang en lidt ældre dansktalende model, egentlig ok, men fokuseret på anden aktivitet end massage og med fokus på at få afsluttet rimeligt hurtigt; hvilket så ikke lykkedes hende, og det var både hun og jeg også ok med. Anden gang en ung, fra begyndelsen tilsyneladende flot pige, der dog da klunset kom af viste sig at være temmelig overvægtig. Ikke at det generer mig som sådan, men hun var absolut også fokuseret i hurtig afslutning og placerede sig konsekvent udenfor min rækkevidde. Jeg plejer ellers at kunne styre afslutningerne, men på en eller anden måde fik hun mig til at komme efter 30-35 minutter, og derefter var det slut.

Retfærdigvist skal siges at jeg ikke genkender nogen på billederne i den nuværende annonce.

Der har været noget skiftende besætninger det seneste års tid eller halvandet og de seneste besætninger skal ikke forveksles med bl.a. Joy, der var der en lang overgang.

Stedet får nu en pause fra min side en overgang.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja jeg har også kigget lidt på Mandarin.

Man fik en god tur hos Joy, men hun er der sikkert ikke længere. På billedet på deres hjemmeside er det Candy. Hos hende var jeg også godt tilfreds når jeg både kom og gik. Men det er måske bare blikfang. Det er ikke hende på billederne på escortguide.

http://www.mandarinmassage.dk/46571699

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...