Hop til indhold
Gæst

Søger massage/Massør Glostrup

Recommended Posts

Gæst

Hej ero-entusiaster :-)

Jeg søger efter en massør i et af Glostrup massageklinikker. Eller mere specifikt: en uddannet massør.

Jeg har prøvet diverse thaiklinikker, frem for professionelle danske massører, da jeg godt kan lide at afslutte massagen med en orgasme - men efter en del erfaring, må jeg dog tilstå der er langt mellem de gode massører. Der mangles massører, der hurtigt kan mærke spændingerne, og fjerne knuder og andet skidt på ryggen, uden "bare" at være GP i et bordel forklædt som salon.

Normalvis prøver jeg en masse forskellige klinikker, og egentlig bare lukker øjnene og pejer på nogle tilfældige massører i mit område, og når jeg så endelig finder en, er jeg som regel også fast kunde så længe de nu arbejder der.
Mit problem er dog, at grundet corona, har udvalget i mit lokalområde (Glostrup) været lettere begrænset, da min tidligere massør måtte tilbage til Thailand inden grænserne lukkede helt - og siden da har været hos et par tilfældige klinikker, men jeg savner sgu en rigtig god uddannet massør. Jeg er træt af at gå og lede efter de gode hænder!

Thaimassage for mig er ikke bare en spiller - jeg sætter sgu pris på massagens håndværk.

Er her nogen som kan anbefale mig en bestemt massør/klinik hvor de bare kan sit kram? Jeg søger i Glostrup området da jeg selv bor i byen. Jeg arbejder til daglig i Taastrup - så dette område kunne også være en mulighed :-) 

 

Smid en besked eller et link, hvis du har en god erfaring som du vil dele :-)

På forhånd tak

Baronen

Del dette indlæg


Link til indlæg

You are a lucky man. Em has her clinic in Glostrup and she is a SUPERSTAR when it comes to massage.

https://escortguide.dk/P/-welcome-to-glostrup-new-door-open-09.00-22.00-50987.html

Try it! You will not be disappointed!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er også en moden dame hos Em der kalder sig Mellisa, hun kan dælme også massere skal jeg hilse at sige, super stærk og bruger præcist den rette mængde olie, ansigstmassagen glemmer jeg ikke foreløbig nøj det var godt. Håndjob gives også og måske mere der ved jeg ikke. Lidt oppe i årene med sød og knalddygtig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg har kigget på New Door, men har faktisk ikke været der før. Jeg skal til massør i næste uge - så tror jeg sgu jeg vil give Em et skud :-)

Tak for anbefalingen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gammel rotte skrev, den 2.7.2020 at 18:53:

Yes, that is Em. 

Hvordan er stedet? Er det klinik eller hvordan? :)

/Donen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg var der igår, og fik en times massage

Em er utrolig sød og smilende - massagen var præcis hvad jeg søgte. Hold kæft man hun kan sit kram. Hun mærkede straks alle mine spændinger og fjernede dem alle, og forklarede sig hvordan kroppen fysiologisk fungerer mht spændinger, og hvad hun derfor lagde vægt på at fjerne når hun masserer. Stedet er også pænt og rent, og ligner ikke et bordel.

9/10 for massagen.

Tusinde tak for rådet. Det var lige hvad jeg søgte efter! Em er uden tvivl en massør, og ikke en bordelmutter. Helt fantastisk - Jeg kommer igen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...