Hop til indhold
Guest fynbomanden

What - var det virkeligt "legendariske Eva's" efterfølger ??

Recommended Posts

Guest fynbomanden

På vej hjem fra Smilets by havde jeg lige et stop i Middelfart her i aften og HVILKET STOP det blev til !

Jeg har flere gange kigget godt og grundigt på denne annonce, der dukker op med omkring 3 ugers interval, og normalt kun for en dag eller to: http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=16134

I dag var det så muligt at få arrangeret et besøg, og dét var et besøg, der blev historisk.

Tankerne er helt tilbage til studietiden på universitetet i Aarhus omkring 1990 ... ja tiden går ... og der havde jeg mange helt fantastiske oplevelser med legendariske Eva. Det var hende, der kunne få en til at føle sig som den lækreste mand i verden, det var hende, der kunne få en til at tro man var den eneste ene, og det var hende, der næsten "voldtog" én når man kom ind i lejligheden hvor hun holdt til. Der har været mange anmeldelser og omtaler af Eva, og jeg har godt nok tilbragt mange timer sammen med Eva på diverse lokationer i Aarhus, Vejle og København - og bagerdamen fra Odense var som mange nok vil huske HELT SPECIEL. Jeg har siden 1990erne haft mange gode oplevelser med rigtige mange søde piger, men Eva husker man som noget helt specielt.

Hvorfor nu al den historik? Jo ser du, i dag havde jeg en oplevelse med Blondineskønheden, der fik minderne tilbage. Vel ankommet til hendes sted bankede jeg på, og så gik der ellers fuldstændigt over stok og sten med kys og kærtegn allerede inden døren var blevet låst efter mig. Hun var helt klar til sjov og ballade, og hold da fast, hvor er hun skøn. Kys, kærtegn, følelse for hvad der er ekstremt godt og gav ikke mindst en total følelse af at være rigtige kærester - den klart og éntydigt bedste GF-experience jeg har haft siden Eva. Jeg ved godt, at det lyder utroligt og jeg ved godt, at jeg ikke har været medlem her længe nok til at kunne påkalde mig troværdighed sådan umiddelbart. MEN jeg taler sandt, det var ekstremt, og kr. 1.500 for én time i dét selskab er simpelthen et MUST-DO-AGAIN. Det eneste problem er, at jeg i morgen tidlig rejser udenlands (hvor er arbejde godt nok noget overvurderet noget, men det giver jo mulighed for at bruge penge på noget sjovt 8-)), og der vil jo desværre gå lang tid inden jeg kan se hende igen.

Jeg kunne godt have holdt dette for mig selv, og ikke have belemret jer med denne anmeldelse uden pik og patter. Jeg skulle bare have det ud, og det er det så kommet. Believe it or not, men jeg glæder mig til hun kan besøges igen og igen og igen. For helvede hvor var det en tur på memory-lane !!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan ikke mindes bagerpigen Eva, som du beskriver hende.

Den bager piger jeg tænker på, kom fra Kerteminde med samme navn, og holdt til bl.a. i Bolbro (omkring Føtex). Stedet er lukket nu.

Hun kunne få en mand i den 7 himmel. Hun kunne trylle et kondom ned over p.... med munden. Hun tilbød bl.a. Græsk, med Fyn's mest velformede røv.

Mener hun stak af med en politimand til USA. Men det er vel ikke hende der er dukket op igen?

Mh. Ass :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja hun kunne nogle ting den gode Eva, det var andre tider i Odense da piger som "Eva" og "LilLe Liderlige Stine" var på banen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja hun kunne nogle ting den gode Eva, det var andre tider i Odense da piger som "Eva" og "LilLe Liderlige Stine" var på banen

plankton...du har fuldstændig ret. I dag er Odense ikke så sjov mere som engang med frække piger ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

ja jeg savner piger som Eva, Lille Liderlige Stine og så bare en rigtig Deep Throat Tøz, hvis nogen skulle kunne hjælpe.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest M54Årh.

Eva ja, hun er umulig at glemme.

Havde oplevelsen af hende en enkelt gang i Århus for snart 20 år siden, tror jeg. Hørte også efterfølgende, da jeg spurgte efter hende på klinikken, at hun var draget til USA med heldig politimand.

Håber, at det straks annonceres, hvis hun er back in business.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

annoncen er tilbage.

hvordan ser hun ud?

''milfagtig''?

Blot som en service meddelelse er det ikke samme pige der er omtalt her, som i annoncen.

Der er flere piger, der bruger samme telefonnummer og annonceplads.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...