Hop til indhold
WaterColour

Vanessa - smuk og super sød pige :)

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/-vanessa-new-in-town--53660.htm

Hey derude, jeg vil prøve igen at lave en anmeldese om mit besøg i dag hos denne dejlige, søde smukke pige :)

Skrev til hende om vi kunne mødes lidt her sent eftermiddag, og fik aftalt med hende med pris for en time + SF.

Tog ind mod byen, ikke langt fra rådhudspladsen. Kommer ind i lejligheden, som var virkelig pæn, ok stort værelse og en god behagelig seng (hader senge der larmer meget), allerede et kæmpe plus fra min side.  

Vanessa er super imødekommende og allerede med det samme, kunne jeg mærke hendes charme. Super selvsikker, og virkede glad og havde helt igennem dejlig personlighed, smilende og fik mig nemt til at grine og slappe helt af i mig selv, som er helt sikkert meget vigtigt for mig. Gav hende pengene og smuttede hurtigt i bad (gode badfaciliteter), og på vejen mod hendes værelse, fik jeg lige set veninden Rebecca, hun så nu også ret sød ud. Anyway - tilbage til Vanessa, der lå og ventede på mig, vi småsludrede lidt og gik i gang, hun tog hendes tøj af , og damn hun var virkelig godt skåret, skønne bryster som jeg fik kærtegnet en del, og flot bagdel, som var nærmest perfekt til doggy. Hun lagde ud med et skønt blow, hun ved ihvertfald, hvad hun laver og kom med frække lyde, som kun gjorde det bedre :) På med kondom, ville gerne starte med missionær så tog hende blidt til at starte med, var rimelig hård på det her tidspunkt , og blev nød til at køre lidt ned i tempo for at komme for hurtigt, fordi damn hun er et syn for guderne i den stilling. Så til noget doggy, skiftende tempo, hvor jeg kunne ikke holde mig meget længere efter lidt tid. Hun skyndte ikke på mig på noget tidspunkt og hun prøvede heller ikke at få mig til at komme hurtigere ved at rykke med underlivet eller noget, fik lov til at køre mit tempo, hvilket jeg sætter stor pris på.

Fik snakket lidt mere med hende, inden vi kom til anden omgang hvor hun gav endnu et skønt blowjob, men anden gang kan godt være svært at komme så det blev det denne gang :) skal helt sikkert besøge hende igen på et tidspunkt, hun ville være her i noget tid, men hun skifter nogle gange addresse pga svært at finde fast bolig etc. Anyway kan varmt anbefale hende, hun sagde at hun var 22, tror jeg passer egentlig meget godt, selvom gennem de samtaler jeg havde med hende, kunne hun godt virke ældre og mere moden. 

Pas på hinanden, peace W. C <3 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...